Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 18 van 18

Onderwerp: kan windows 7 op mijn pc , zo niet wat moet ik upgraden?

  1. #1

    Talking kan windows 7 op mijn pc , zo niet wat moet ik upgraden?

    kan windows 7 pro op mijn pc?

    mijn pc:
    moederbord: medion 8280
    CPU : pentium 4 3,4 ghz
    1,5 gig ram
    GPU : nvidia geforce 7800 gtx 256 MB
    voeding : 240v 300 watt

    kan het of zou ik er gewoon windows xp op laten,

    en wat zou ik moeten upgraden als het moet?

    alvast bedankt

  2. #2
    Supermoderator
    Verenigingslid
    frankwannet's avatar
    Geregistreerd
    6 juni 2006
    Locatie
    Nijmegen
    Afstand tot server
    ±41 km
    Welkom nog op Helpmij...

    Je zou deze scan eens kunnen draaien.Daarmee kan je zien of je voor problemen komt te staan.Ik verwacht van niet.Uibreiding van je ram zou wel een advies kunnen zijn.
    http://windows.microsoft.com/nl-NL/w...pgrade-advisor
    Laatst aangepast door frankwannet : 3 augustus 2011 om 12:27

    Wordt verenigingslid en zie de voordelen.
    Op vragen via email reageer ik niet. Daar is het forum voor.



  3. #3
    oke bedankt volgens de test kan win7 op mijn pc

    ik ga er denk ik nog een halve gig ram bij doen...

  4. #4
    Supermoderator
    Verenigingslid
    frankwannet's avatar
    Geregistreerd
    6 juni 2006
    Locatie
    Nijmegen
    Afstand tot server
    ±41 km
    Okidoki...

    Wordt verenigingslid en zie de voordelen.
    Op vragen via email reageer ik niet. Daar is het forum voor.



  5. #5
    Mega Senior coolkil's avatar
    Geregistreerd
    14 augustus 2010
    Locatie
    bunschoten spakenburg
    Afstand tot server
    ±59 km
    edit: hij moet het wel aan kunnen (ik zat met zwaardere eisen in mijn kop eerst)
    Laatst aangepast door coolkil : 3 augustus 2011 om 14:06 Reden: foutje van mij
    asus is the best. acer is the worst you can buy.
    slome pc of problemen met internet probeer dit eens

  6. #6
    Hoi,

    Hier een link naar website van Microsoft waar de minimale systeemeisen vermeld staan.
    In principe kan je computer het gewoon aan.
    Een vriend van me heeft ook Windows 7 op bijna dezelfde specs als jij.
    Extra ram kan nooit kwaad.
    Veel succes

    Is uw vraag opgelost, klik dan op: vraag is opgelost.

  7. #7
    ok bedankt,

    maar gaan dan de prestaties niet omlaag omdat mijn pc al iets ouder is en win7 zwaarder loopt dan xp

  8. #8
    Ja dat is wat ik eerst ook dacht, maar niets is minder waar.
    De pc werd er juist sneller van.
    Windows 7 gaat beter om met de processen die, die bezit.
    Ik heb gemerkt dat het er echt beter van is geworden.

    Maar het heeft er ook mee te maken welke windows 7 je wilt installeren
    Starter is lichter dan home premium, maar die is weer lichter dan professional enz.
    Maar ik denk dat je eerder snelheidswinst zult zien dan verlies.
    Veel succes

    Is uw vraag opgelost, klik dan op: vraag is opgelost.

  9. #9
    ok bedankt voor de andwoorden ik ga denk ik gewoon win7 op mn pc zetten met een beetje extra ram

  10. #10
    Dat is goed, extra ram kan zoals ik al eerder zei nooit kwaad.
    Houd er wel rekening mee als je 32 bit windows 7 installeert dat hij max 3.6 gb ram kan lezen/gebruiken
    Als je nog meer wilt dan moet je de 64 bit versie nemen (let wel op dat je processor dit aan moet kunnen)
    Succes ermee
    Veel succes

    Is uw vraag opgelost, klik dan op: vraag is opgelost.

  11. #11
    mijn broer had nog een disk van win7 pro 32 bit versie

    dus dat komt mooi uit

    topic gesloten

  12. #12
    Ok, kijk wel uit dat je niet 2 keer dezelfde sleutel gebruikt he anders maakt Microsoft de sleutel illegaal en heeft je broer er ook niks meer aan
    Veel succes

    Is uw vraag opgelost, klik dan op: vraag is opgelost.

  13. #13
    2x dezelfde sleutel? wat bedoel je daarmee? de code? en maakt het veel uit als windows hem illegaal maakt??

  14. #14
    Nou ja dat licht eraan.
    In principe is één Windows licentie voor één computer bedoeld.
    Als je dat op verschillende computers gaat gebruiken ben je in principe illegaal bezig
    en zou het kunnen als Microsoft erachter komt dat de sleutel als illegaal gaat beschouwen.
    Ik weet niet in hoeverre jij dat erg vind natuurlijk.
    Ik probeer je alleen ervoor te waarschuwen
    Veel succes

    Is uw vraag opgelost, klik dan op: vraag is opgelost.

  15. #15
    maar als ik de windows illegaal op mn pc zet ,maakt het niet veel uit?
    dus heb je geen minder mogelijk heden?

  16. #16
    Als je Windows installatie als illegaal of als 'piraterij' wordt beschouwd, krijg je van Microsoft onderin je scherm constant de melding dat je "het slachtoffer bent van software piraterij'. Ook krijg je hier om de zoveel tijd melding van. Verder kun je volgens mij je achtergrond enzo niet wijzigen en nog wat andere dingen.
    Ik heb het zelf een tijd geleden ook gehad, maar heb nu een nieuwe laptop waar al Windows 7 Prof opstaat.
    Het is je eigen keuze wat je hiermee doet.
    Veel succes

    Is uw vraag opgelost, klik dan op: vraag is opgelost.

  17. #17
    ach mij maakt dat niet heel veel uit eigelijk...

  18. #18
    Ok veel succes ermee dan, als je geluk hebt zul je er voorlopig geen last van hebben.
    Als er verder nog vragen zijn horen we dat graag.
    Veel succes

    Is uw vraag opgelost, klik dan op: vraag is opgelost.

  19. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen