Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 18 van 18

Onderwerp: WIFI op Iphone instellen lukt niet

  • Vraag is opgelost
  1. #1
    Senior Member
    Verenigingslid
    Gunneweg's avatar
    Geregistreerd
    22 oktober 2002
    Locatie
    Randstad

    WIFI op Iphone instellen lukt niet

    De Wifi knop op mijn Iphone staat op grijs en kan wifi dus niet activeren.
    Handleiding geeft ook geen uitsluitsel.

    Weet iemand raad?
    Met vriendelijke groet
    Ed

  2. #2
    Geen verstand van Iphone's, maar Google levert dit op: http://www.iphoneclub.nl/iphone-tips...hone-oplossen/

  3. #3
    Senior Member
    Verenigingslid
    Gunneweg's avatar
    Geregistreerd
    22 oktober 2002
    Locatie
    Randstad
    Bedankt deze mogelijkheid had ik ook vooraf gegoogled, maar om nou alles te resetten zoals in de oplossing staat
    dan gaat me een beetje te ver. Geen mogelijkheid om de gegevens te updaten. Probeerde dat eens met mijn normale
    Windows PC, liep de gehele boel vast en kon ik de PC opnieuw installeren. Was geen beweging meer in te krijgen.
    Met vriendelijke groet
    Ed

  4. #4
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    7 september 2006
    Locatie
    Zaanstad
    Afstand tot server
    ±116 km
    Staat het ding in Vliegtuigmodus? Kijk na bij Instellingen.
    Kijk ook na of Wi-Fi bij Instellingen wel aan staat.

    Tijs.
    Schermafdruk bijvoegen : van het volledige scherm : [PrtScn] knop; van het actieve venster : [Alt][PrtScn] toetscombinatie. Start -> Uitvoeren -> mspaint.exe, Bewerken -> Plakken, Bestand -> Opslaan als -> [Bestandstype: JPEG] + naam invullen. Uploaden via de Paperclip knop in nieuw bericht.

  5. #5
    Senior Member
    Verenigingslid
    Gunneweg's avatar
    Geregistreerd
    22 oktober 2002
    Locatie
    Randstad
    Dank je Thijs,
    Nee hij staat niet in Vliegtuigmode
    Met vriendelijke groet
    Ed

  6. #6
    SignSnatcher
    Bestuurslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    zit er wel een data abonnement op?








  7. #7
    Senior Member
    Verenigingslid
    Gunneweg's avatar
    Geregistreerd
    22 oktober 2002
    Locatie
    Randstad
    Jawel puppie ik heb een internet abo bij Telfort
    Met vriendelijke groet
    Ed

  8. #8
    SignSnatcher
    Bestuurslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km








  9. #9
    Senior Member
    Verenigingslid
    Gunneweg's avatar
    Geregistreerd
    22 oktober 2002
    Locatie
    Randstad
    Ziet er goed uit maar...... mijn Wifi knop staat op grijs is dus niet te bedienen
    Met vriendelijke groet
    Ed

  10. #10
    SignSnatcher
    Bestuurslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    dan zou je dit nog kunnen proberen.
    http://www.iphoneclub.nl/iphone-tips...hone-oplossen/








  11. #11
    Senior Member
    Verenigingslid
    Gunneweg's avatar
    Geregistreerd
    22 oktober 2002
    Locatie
    Randstad
    Dank je wel puppie voor de links, maar ook hier wordt gepraat over het
    opnieuw instellen en wissen van oude gegevens. Geen backup, helaas!
    Met vriendelijke groet
    Ed

  12. #12
    SignSnatcher
    Bestuurslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    maar je maakt dus eerst een backup zoals aangegeven in de laatste link.
    dat doe je via itunes.








  13. #13
    Senior Member
    Verenigingslid
    Gunneweg's avatar
    Geregistreerd
    22 oktober 2002
    Locatie
    Randstad
    Dat zou ik graag doen, maar je moet toch je Iphone aansluiten op de computer om
    een backup te maken. Ik heb I-tunes geïnstalleerd op de PC maar deze loopt vast
    zodra je de Iphone aansluit. Zal de geest van Steve Jobs wel zijn ;-)
    Met vriendelijke groet
    Ed

  14. #14
    SignSnatcher
    Bestuurslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    is er in de buurt een apple shop ?
    loop daar even naar binnen en men helpt je.
    Je mag naar Enschede komen...sluiten we het aan op de mac alhier.

    je hebt wel de itunes voor de pc geinstalleerd.








  15. #15
    Senior Member
    Verenigingslid
    Gunneweg's avatar
    Geregistreerd
    22 oktober 2002
    Locatie
    Randstad
    Ik denk dat ik dat maar doe. Naar Enschede vanaf Roterdam is me iets te ver
    Ik heb idd itunes voor de pc geinstalleerd.
    Met vriendelijke groet
    Ed

  16. #16
    Quote Origineel gepost door Gunneweg Bekijk Bericht
    Ik denk dat ik dat maar doe. Naar Enschede vanaf Roterdam is me iets te ver
    Ik heb idd itunes voor de pc geinstalleerd.
    hier precies het zelfde probleem, ook op de 15e begonnen, ik begrijp niet wat er aan de hand is...

  17. #17
    Hallo gunneweg, heb je toevallig ook een update gedaan naar iOS 6.1? Ik heb het verbindings probleem sinds de update maar twijfel of het hier aan ligt... Heb alles al geprobeerd...

  18. #18
    Welkom wekkanz ,

    Je reageert in een topic ouder dan 3 maanden oud, dat is niet toegestaan. Om die reden gaat er dan ook een slotje op. Uiteraard kun je een nieuwe vraag openen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen