Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 19 van 19

Onderwerp: fabrieksinstellingen terugzetten op presario CQ62

  1. #1
    Banned
    Geregistreerd
    10 maart 2011
    Locatie
    lisse
    Afstand tot server
    ±141 km
    Vraag is opgelost

    fabrieksinstellingen terugzetten op presario CQ62

    hallo ik wil graag me computer terugzetten naar de fabrieksinstellingen allen bij het confegratie scherm staat dit Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  Naamloos1.png
Bekeken: 15
Grootte:  71,5 KB maar ik heb geen cd met fabrieksinstelingen gekregen, hoe moet ik dat terug naar fabrieksinstellingen??

  2. #2
    Je kunt dat proberen,
    en anders zul je toch voor een herinstallatie van Windows moeten gaan.

    Kijk anders HIER eens

  3. #3
    Banned
    Geregistreerd
    10 maart 2011
    Locatie
    lisse
    Afstand tot server
    ±141 km
    het probleem is dat ik geen windows 7 cd erbij gekregen hebt dus daarom vraag ik hier heb je die dan nodig als je dat doet bij systeem herstel?

  4. #4
    Banned vanschagen's avatar
    Geregistreerd
    26 november 2001
    Locatie
    Andijk
    Afstand tot server
    ±91 km
    die cd/dvd die had je moeten maken toen je die pc voor het eerst opstarte,daar werd naar gevraagd

  5. #5
    Banned
    Geregistreerd
    10 maart 2011
    Locatie
    lisse
    Afstand tot server
    ±141 km
    oke maar als je dat iet hebt is er dan nog een optie?

  6. #6
    Een dvd downloaden via torrent oid. (Zie torrentz.eu)
    Maar weet niet of dat volledig legaal is.
    Volgensmij wel, aangezien je al een legale versie hebt.

  7. #7
    Banned
    Geregistreerd
    10 maart 2011
    Locatie
    lisse
    Afstand tot server
    ±141 km
    oke ik zal het proberen

    op hoop van zegen want het is echt een drama me pc is sloom en heeft vaak een processor gebruik van 100 of 50 %

  8. #8
    Dan raad ik gewoon een herinstallatie aan.
    Hiermee maak je de computer gewoon volledig leeg en begin je weer helemaal opnieuw.

    Hierbij moet je echter wel een originele cd hebben.

  9. #9
    Moderator
    Verenigingslid
    Mik Zjegger's avatar
    Geregistreerd
    8 december 2008
    Locatie
    Bourgondische stad waar het goed toeven is.
    Als je gewoon systeemherstel wilt doen zoals je eerder aangaf dan heb je die cd niet nodig.
    Maar voor terug naar fabrieksinstellingen wel, daar had je idd zoals @vanschagen al aangaf, recovery cd's moeten maken toen je hem kocht.
    http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c02641795.pdf (handleiding van je pc (Eng) blz. 117/146).
    Grtjzzz uit de stad van André Rieu !
    ____________________________
    spy/malware problemen?
    How To en downloaden Mbam
    Have a nice day !!!

  10. #10
    Banned
    Geregistreerd
    10 maart 2011
    Locatie
    lisse
    Afstand tot server
    ±141 km
    oke bedankt

    maar is het nu slim om windows 7 home premium 64 bit
    gewoon te downloaden (legaal want die heb ik)
    en dan met die cd naar fabrieksinstellingen te gaan??

  11. #11
    Banned vanschagen's avatar
    Geregistreerd
    26 november 2001
    Locatie
    Andijk
    Afstand tot server
    ±91 km
    als je de key hebt is het legaal

  12. #12
    Moderator
    Verenigingslid
    Mik Zjegger's avatar
    Geregistreerd
    8 december 2008
    Locatie
    Bourgondische stad waar het goed toeven is.
    Met die gedownloade cd/dvd kun je niet terug naar de fabrieksinstellingen, gewoon een schone installatie. Je moet dan wss wel nog ontbrekende drivers ophalen bij de fabrikant van je pc.
    Grtjzzz uit de stad van André Rieu !
    ____________________________
    spy/malware problemen?
    How To en downloaden Mbam
    Have a nice day !!!

  13. #13
    Banned
    Geregistreerd
    10 maart 2011
    Locatie
    lisse
    Afstand tot server
    ±141 km
    oke dan heb ik nog een vraag hoe haal je dan die drivers weer op???

  14. #14
    Moderator
    Verenigingslid
    Mik Zjegger's avatar
    Geregistreerd
    8 december 2008
    Locatie
    Bourgondische stad waar het goed toeven is.
    Door naar de site v.d. fabrikant (HP) te gaan, je type e/o serienr. invoeren en voila daar krijg je alle drivers te zien die voor je pc belangrijk zijn.
    Maar ik zou eerst installeren want Win7 heeft de meeste drivers aan boord. Mogelijk moet je nog enkele drivers bij HP downloaden. Maar je zou ze alvast kunnen ophalen, dan heb je ze straks bij de hand.
    Grtjzzz uit de stad van André Rieu !
    ____________________________
    spy/malware problemen?
    How To en downloaden Mbam
    Have a nice day !!!

  15. #15
    Banned
    Geregistreerd
    10 maart 2011
    Locatie
    lisse
    Afstand tot server
    ±141 km
    oke ik ga morgen rustig even windows opnieuw instaleren alleen kan ik me key nog ergens vinden behalve op die sticker die is er afgesleten en ik wil wel een legalen

  16. #16
    Moderator
    Verenigingslid
    Mik Zjegger's avatar
    Geregistreerd
    8 december 2008
    Locatie
    Bourgondische stad waar het goed toeven is.
    Grtjzzz uit de stad van André Rieu !
    ____________________________
    spy/malware problemen?
    How To en downloaden Mbam
    Have a nice day !!!

  17. #17
    Giga Senior
    Verenigingslid
    coenraad's avatar
    Geregistreerd
    6 november 2006
    Ga naar start, en zoek daar bij de diverse HP progamma's naar de recover optie.
    Daar kun je waarschijnlijk ook de recover dvd's branden.
    Alle door mij aangedragen oplossingen zijn voor eigen risico

    Maak een backup voor je ergens aan begint !!

  18. #18
    Banned
    Geregistreerd
    10 maart 2011
    Locatie
    lisse
    Afstand tot server
    ±141 km
    heel erg bedankt allemaal het laatste van coenrad heeft gewerkt hij ging gewoon vanzelf windows 7 instaleren zonder cd en key, BEDANKT ALLEMAAL

    gr pascalboy

  19. #19
    Giga Senior
    Verenigingslid
    coenraad's avatar
    Geregistreerd
    6 november 2006
    Fijn dat het gelukt is.
    Als je nou verstandig bent maak je ook de recover dvd's in het geval je HDD kapot zou gaan. Dan ben je nl. de functie die je gebruikt hebt ook kwijt
    Alle door mij aangedragen oplossingen zijn voor eigen risico

    Maak een backup voor je ergens aan begint !!

  • Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.
  • Berichtenregels

    • U mag geen nieuwe vragen starten.
    • U mag niet reageren op berichten.
    • U mag geen bijlagen versturen.
    • U mag uw berichten niet bewerken.
    •  
    Helpmij.nl
    Helpmij.nl

    Helpmij.nl en business

    Partners
    Sponsoren
    Linkpartners
    Aanbiedingen