Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 12 van 12

Onderwerp: dlink router instellen

  1. #1
    Vraag is opgelost

    dlink router instellen

    ik heb een dlink router , er hangt een vaste pc aan met kabel en vier laptops zijn er draadloos met verbonden , nu zou ik 2 van de laptops willen beperken (mijn kinderen moeten om 10 en 11u de laptop uitzetten.)
    is dit een beetje uit te leggen dat ik het zelf kan instellen ? zodat ze na deze uren ook niet meer op internet kunnen.

    alvast bedankt

  2. #2
    Banned vanschagen's avatar
    Geregistreerd
    26 november 2001
    Locatie
    Andijk
    Afstand tot server
    ±91 km
    zou hier mee kunnen ,en er zijn routers waar in je dat kan regelen
    http://www.limit-computer-time.com/

    net als dit voorbeeld http://www.usr.com/support/5464/5464.../firewall.html
    Laatst aangepast door vanschagen : 24 april 2012 om 21:07

  3. #3
    SignSnatcher
    Bestuurslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    Heb je al in de dlink gekregen of deze mogelijkheid er in zit.
    zo ja dan zou ik het op mac adres uitvoeren.








  4. #4
    Giga Senior Probleempjes's avatar
    Geregistreerd
    22 januari 2008
    Locatie
    Hoekje van Overijssel
    Je kan in Windows zelf ook Ouderlijk toezicht kunnen inschakelen, dat bijv. de laptop uit gaat op de bepaalde tijd.
    Gr,

    Probleempjes

  5. #5
    mijn kinderen kennen internet goed en zijn 15 en 17 jaar , ik zal mijn router ook moeten beveiligen want ze zijn erg handig.
    de router is een dlink dir 635 , ik heb al gezien op de router dat hun ip achter hun naam staat en dat er iets is met mac adres maar ik ben niet thuis in routers vandaar ik hier hulp vraag

  6. #6
    Giga Senior Probleempjes's avatar
    Geregistreerd
    22 januari 2008
    Locatie
    Hoekje van Overijssel
    Zoek eens op de functie 'Mac filter'. Als je die inschakeld, en je stelt het zo in dat de genoemde Mac adressen geblokkeerd worden, hoef je 't enkel aan en uit te zetten. Ik betwijfel of hier een automatisch iets voor is.
    Gr,

    Probleempjes

  7. #7
    ok ik ga proberen Mac filter in te stellen , alvast bedankt voor jullie reactie

  8. #8
    Giga Senior Probleempjes's avatar
    Geregistreerd
    22 januari 2008
    Locatie
    Hoekje van Overijssel
    Vergeet niet dat het handmatig aan/uit gezet moet worden. Selecteer wel 't vakje dat iets in de richting van "Blokkeer onderstaande adressen". Mocht je er hulp bij nodig hebben, momenteel ben ik in de chat. http://chat.helpmij.nl
    Gr,

    Probleempjes

  9. #9
    Giga Senior
    Verenigingslid
    coenraad's avatar
    Geregistreerd
    6 november 2006
    Dit staat letterlijk in je handleiding: Tijdsblokkering

    De mogelijk om het gebruik van de internetverbinding te beperken tot bepaalde tijdstippen.
    Alle door mij aangedragen oplossingen zijn voor eigen risico

    Maak een backup voor je ergens aan begint !!

  10. #10
    Giga Senior Probleempjes's avatar
    Geregistreerd
    22 januari 2008
    Locatie
    Hoekje van Overijssel
    Gooit die niet gewoon de hele draadloze verbinding eruit Coenraad? Da's juist het probleem, er zijn naast die 2, nog 2 laptops die draadloos op 't internet gaan.
    Gr,

    Probleempjes

  11. #11
    Giga Senior
    Verenigingslid
    coenraad's avatar
    Geregistreerd
    6 november 2006
    Nee, ik heb hier in het verleden gedaan i.v.m. het lange computergebruik van mijn jongste zoon.
    Dat kun je per ip adres instellen.
    Zoals TS al schrijft, ziet hij de adressen bij de betreffende namen.
    Maar dit werkt zolang tot het moment dat de persoon in kwestie weet dat een reset voldoende is om de boel weer om zeep te helpen.
    En als ik lees dat er een 17 is zal dat niet lang meer duren.
    Ik spreek uit ervaring
    Alle door mij aangedragen oplossingen zijn voor eigen risico

    Maak een backup voor je ergens aan begint !!

  12. #12
    Giga Senior jjw's avatar
    Geregistreerd
    19 juli 2002
    Locatie
    Den Helder (windcity)
    En anders is er altijd nog een hele vriendelijke help-desk van dLink.

    -->> http://www.dlink.nl/cs/Satellite?c=P...NL%2FDLWrapper
    Het sleutelwoord voor dit jaar, Proberen
    Er is geen uitdaging te groot, samen helpen we mekaar.
    En mocht je vraag zijn opgelost, klik op "status opgelost" zo hebben meer mensen hulp van jouw topic

    Grtjs jjw

  • Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.
  • Berichtenregels

    • U mag geen nieuwe vragen starten.
    • U mag niet reageren op berichten.
    • U mag geen bijlagen versturen.
    • U mag uw berichten niet bewerken.
    •  
    Helpmij.nl
    Helpmij.nl

    Helpmij.nl en business

    Partners
    Sponsoren
    Linkpartners
    Aanbiedingen