Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 11 van 11

Onderwerp: Intel Core i3 > i5 mogelijk?

  1. #1
    Senior Member kelimeck's avatar
    Geregistreerd
    22 juli 2008
    Locatie
    Veenendaal
    Afstand tot server
    ±45 km
    Vraag is niet opgelost

    Intel Core i3 > i5 mogelijk?

    Hallo,

    Is het mogelijk een Intel core i3 duo te upgraden naar een Intel core i5 duo in mijn HP G72, B10SD laptop?

    Albast bedankt.

    Gr. Martijn
    Laatst aangepast door kelimeck : 24 april 2012 om 23:51 Reden: Typefout laptopnummer

  2. #2
    Senior Member
    Verenigingslid
    msi009's avatar
    Geregistreerd
    24 februari 2012
    Locatie
    roermond
    Afstand tot server
    ±103 km
    een cpu kan je upgraden ja, dit is mogelijk.
    Je moet wel de i5 vinden met de juiste compatibiliteit voor joun socket , een i5 is trouwens een quad core (de meeste ) zelfs de duo's gedragen zich als een quad core en wordt voor de pc gezien als een een cpu met 4 echte cores
    Ik ben meestal ook te vinden op http://chat.helpmij.nl/

  3. #3
    Hoofdmoderator
    Bestuurslid
    crash's avatar
    Geregistreerd
    16 augustus 2001
    Locatie
    Purmerend
    Afstand tot server
    ±105 km
    Lijkt me lastig om de CPU van een laptop te upgraden. Mogelijk zit deze vast op het moederbord.
    grtz Lex

    Op e-mails over computerproblemen reageer ik niet meer, daar is het forum voor.
    16 augustus 2001 - 2011 is tien jaar lid van Helpmij.nl

  4. #4
    Senior Member
    Verenigingslid
    msi009's avatar
    Geregistreerd
    24 februari 2012
    Locatie
    roermond
    Afstand tot server
    ±103 km
    Nee een cpu van de laptop zit niet vast , het is gewoon een normaal socket net als de pc
    Ik ben meestal ook te vinden op http://chat.helpmij.nl/

  5. #5
    Mega Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    firest0rm's avatar
    Geregistreerd
    6 maart 2007
    Locatie
    Utrecht
    Afstand tot server
    ±86 km
    dat lijkt me sterk altans dat zul je alleen tegen komen bij de wat duurdere laptops
    HP geeft in ieder geval geen info over denk toch echt dat dit soldeer werk gaat worden


    Is er een samenstelling voor u gemaakt bij Azerty? Klik dan op de volgende link HIER en steun Helpmij!

  6. #6
    Quote Origineel gepost door msi009 Bekijk Bericht
    Nee een cpu van de laptop zit niet vast , het is gewoon een normaal socket net als de pc

  7. #7
    Senior Member
    Verenigingslid
    msi009's avatar
    Geregistreerd
    24 februari 2012
    Locatie
    roermond
    Afstand tot server
    ±103 km
    ik heb hier 3 laptops van oud tot nieuw ... ze hebben allemaal gewoon een socket waar de cpu op zit met een koelertje erboven.
    je kan gewoon de cpu eraf halen net als bij de desktop.
    Ik zal dadelijk een foto uploaden van alle 3 de laptops

    en @ remco505 : wat moet http://www.helpmij.nl/forum/images/s.../rolleyes2.gif voorstellen ?
    TS vraagt of het '' mogelijk '' is , ja dat is mogelijk ...
    Ik ben meestal ook te vinden op http://chat.helpmij.nl/

  8. #8
    Senior Member kelimeck's avatar
    Geregistreerd
    22 juli 2008
    Locatie
    Veenendaal
    Afstand tot server
    ±45 km
    Heej,

    Zover ik weet en hoor van anderen kan je het net als je RAM loshalen uit je laptop.

    Ik heb een Intel Core i3 350M. Is dit genoeg informatie om een passende i5 te vinden?

  9. #9
    Senior Member
    Verenigingslid
    msi009's avatar
    Geregistreerd
    24 februari 2012
    Locatie
    roermond
    Afstand tot server
    ±103 km
    hier fotos van mijn laptops die ik uitelkaar heb gehaald zoals vele anderen die dit ook allemaal hebben. :
    http://i48.tinypic.com/3580wet.jpg
    http://i50.tinypic.com/o7or52.jpg
    http://i49.tinypic.com/14l5w5u.jpg
    Ik ben meestal ook te vinden op http://chat.helpmij.nl/

  10. #10
    Senior Member kelimeck's avatar
    Geregistreerd
    22 juli 2008
    Locatie
    Veenendaal
    Afstand tot server
    ±45 km
    Zoals het eruit ziet, kan het dus "makkelijk"

  11. #11
    Mega Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    firest0rm's avatar
    Geregistreerd
    6 maart 2007
    Locatie
    Utrecht
    Afstand tot server
    ±86 km
    suc 6 let erop niet iedere laptop is het zelfde zeker niet als het om merk laptops zoals die van HP gaat

    zoek het dus eerst uit voordat je uberhaupt iets gaat kopen schroef desnoods te laptop open
    ik zet hierbij nogsteeds mijn vraachtekens de i3 kan namelijk nogsteeds op het moederbord gesoldeerd worden
    kleine quote van wiki
    Although most manufacturers (mostly the brand name ones) choose to go with proprietary CPUs, some stay with universal hardware configurations. If in doubt, research the laptop you have and see if you can get hold of a faster CPU. If you can't, just get a new laptop!

    Read more: http://wiki.answers.com/Q/Can_you_re...#ixzz1t69P5evf
    Laatst aangepast door firest0rm : 26 april 2012 om 01:35


    Is er een samenstelling voor u gemaakt bij Azerty? Klik dan op de volgende link HIER en steun Helpmij!

  12. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen