Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 15 van 15

Onderwerp: Minecraft error | Could not create the java virtual machine

  • Vraag is opgelost
  1. #1

    Question Minecraft error | Could not create the java virtual machine

    He,

    Ik heb sinds enkele weken een error als ik minecraft of start.
    Deze zelfde error krijg ik ook bij het opstarten van programma als " World painter " een programma voor het tekenen van minecraft werelden.

    Ik krijg telkens de zelfde error ben al een tijdje het aan het opzoeken en vind maar niets wel veel antwoorden erop enz, maar niets werkt

    Op internet stond
    ----------------

    Java deinstalleren en dan weer installeren [Gedaan & niet geholpen ]

    Heel men Pc scannen op Adware en spyware [ Gedaan & niets gevonden ]

    ----------

    Mijn besturing systeem is Windows vista

    Dit is de error :







    Hopelijk kunnen jullie mij helpen want ik ben die error wel zat

    Groetjes

  2. #2
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    7 september 2006
    Locatie
    Zaanstad
    Afstand tot server
    ±116 km
    Minecraft gebruikt Java, dus Java upgraden/installeren: http://www.java.com

    Tijs.
    Schermafdruk bijvoegen : van het volledige scherm : [PrtScn] knop; van het actieve venster : [Alt][PrtScn] toetscombinatie. Start -> Uitvoeren -> mspaint.exe, Bewerken -> Plakken, Bestand -> Opslaan als -> [Bestandstype: JPEG] + naam invullen. Uploaden via de Paperclip knop in nieuw bericht.

  3. #3
    Moderator
    Verenigingslid
    KwarK's avatar
    Geregistreerd
    10 maart 2001
    Locatie
    Son / İstanbul
    Vraag verplaatst van Programmeren > Java naar Spellen > Spel werkt niet
    There are only 10 kinds of people: those who understand binary
    and those who don't

  4. #4
    Quote Origineel gepost door dnties Bekijk Bericht
    Minecraft gebruikt Java, dus Java upgraden/installeren: http://www.java.com

    Tijs.
    Heb het gedaan maar de zelfde fout blijft er staan?

  5. #5
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    7 september 2006
    Locatie
    Zaanstad
    Afstand tot server
    ±116 km
    In deze discussiedraad wordt een manier aangegeven om (hopelijk) minecraft wél te kunnen starten.

    Komt op het volgende neer:

    a. Maak een snelkoppeling op je bureaublad naar de volgende opdrachtregel (wel zelf het doorgekleurde pad aanpassen naar waar bij jou Minecraft.jar staat. De "-tekens laten staan.):
    cmd.exe /c cd /d "C:\Minecraft" & java -Xmx512M -Xms256M -cp Minecraft.jar net.minecraft.LauncherFrame
    b. Dubbelklik de nieuw gemaakte snelkoppeling van a.

    Succes,

    Tijs.
    Schermafdruk bijvoegen : van het volledige scherm : [PrtScn] knop; van het actieve venster : [Alt][PrtScn] toetscombinatie. Start -> Uitvoeren -> mspaint.exe, Bewerken -> Plakken, Bestand -> Opslaan als -> [Bestandstype: JPEG] + naam invullen. Uploaden via de Paperclip knop in nieuw bericht.

  6. #6
    Dus ik moet "cmd.exe /c cd /d "C:\Minecraft" & java -Xmx512M -Xms256M -cp Minecraft.jar net.minecraft.LauncherFrame" intypen bij zoeken en daarvan een snelkoppeling maken.

    Daarna moet ik dubbelklikken op de snelkoppeling van "cmd.exe /c cd /d "C:\Minecraft" & java -Xmx512M -Xms256M -cp Minecraft.jar net.minecraft.LauncherFrame" en daarna minecraft starten?

    - zo heb ik het net gedaan en dat helpt niet..


    - ExoticFruit

  7. #7
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    7 september 2006
    Locatie
    Zaanstad
    Afstand tot server
    ±116 km
    Ik heb nog zo gezegd: Je moet het pad aanpassen naar waar bij jou Minecraft.jar staat.
    Dus stel dat Minecraft bij jou in de map C:\Program files (x86)\Minecraft staat dan zou de opdrachtregel worden:
    cmd.exe /c cd /d "C:\Program Files (x86)\Minecraft" & java -Xmx512M -Xms256M -cp Minecraft.jar net.minecraft.LauncherFrame

    Tijs/
    Schermafdruk bijvoegen : van het volledige scherm : [PrtScn] knop; van het actieve venster : [Alt][PrtScn] toetscombinatie. Start -> Uitvoeren -> mspaint.exe, Bewerken -> Plakken, Bestand -> Opslaan als -> [Bestandstype: JPEG] + naam invullen. Uploaden via de Paperclip knop in nieuw bericht.

  8. #8
    Ja dat snap ik

    Maar als ik naar C:\Program files ga dan staat er geen minecraft tussen?

  9. #9
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    7 september 2006
    Locatie
    Zaanstad
    Afstand tot server
    ±116 km
    Heb je een snelkoppeling naar Minecraft op je bureablad staan (of in je start-menu)? Als je daarop rechtsklikt en Eigenschappen kiest, dan zul je zien waar Minecraft staat.

    Tijs.
    Schermafdruk bijvoegen : van het volledige scherm : [PrtScn] knop; van het actieve venster : [Alt][PrtScn] toetscombinatie. Start -> Uitvoeren -> mspaint.exe, Bewerken -> Plakken, Bestand -> Opslaan als -> [Bestandstype: JPEG] + naam invullen. Uploaden via de Paperclip knop in nieuw bericht.

  10. #10



    Een andere locatie staat er niet.

    Maar ik veronderstel dat dit niet de juiste is ?

  11. #11
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    7 september 2006
    Locatie
    Zaanstad
    Afstand tot server
    ±116 km
    Dat is idd niet de juiste, want is een .exe bestand ipv. een .jar bestand.
    Ik heb dan verder geen idee. Hopelijk komt iemand anders nog met een tip.

    Tijs.
    Schermafdruk bijvoegen : van het volledige scherm : [PrtScn] knop; van het actieve venster : [Alt][PrtScn] toetscombinatie. Start -> Uitvoeren -> mspaint.exe, Bewerken -> Plakken, Bestand -> Opslaan als -> [Bestandstype: JPEG] + naam invullen. Uploaden via de Paperclip knop in nieuw bericht.

  12. #12
    Ik hoop het ook,

    Toch hartelijk bedankt voor je hulp !

  13. #13
    hallo allemaal,

    bij is het zelfde probleem dus ik dacht gewoon minecraft op nieuw instaleren dus ik heb eerst verwijdert en nu wilde ik het weer installeren en toen gaf hij het zelfde aan dus wie kan helpen

    Gr.
    Thijs

  14. #14
    Quote Origineel gepost door dnties Bekijk Bericht
    Minecraft gebruikt Java, dus Java upgraden/installeren: http://www.java.com

    Tijs.
    ik heb de nieuwste java en ik heb ook het probleem dat hij het niet doet

  15. #15
    Moderator
    Verenigingslid
    Mik Zjegger's avatar
    Geregistreerd
    8 december 2008
    Locatie
    Bourgondische stad waar het goed toeven is.
    @333thijs en @miharu
    Welkom op Helpmij
    Jullie mogen allebei zelf een nieuw topic aanmaken.
    Als jullie de Forumvoorwaarden hadden doorgelezen, dan hadden jullie kunnen weten dat het niet op prijs wordt gesteld topics ouder dan 3 maanden omhoog te halen laat staan erop in te breken.
    Succes verder met jullie vragen.
    Grtjzzz uit de stad van André Rieu !
    ____________________________
    spy/malware problemen?
    How To en downloaden Mbam
    Have a nice day !!!

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen