Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 12 van 12

Onderwerp: problemen met mijn computer.

  • Vraag is opgelost
  1. #1

    problemen met mijn computer.

    hallo

    ik heb sinds kort een pc gekocht is nu 2 maand oud .
    maar ik vind hem erg langzaam op sommige momenten dan weer snel dan weer langzaam .
    ik krijg ook steeds deze melding als ik mijn computer op start (kdbsync.exe werkt niet meer) .

    van welke programma is die foutmelding ?

  2. #2
    Twee maanden oud? Dus je hebt nog garantie.. het lijkt erop dat er iets met je hardeschijf is. Terug na de winkel?
    Ik ben niet verantwoordelijk voor de schade die wordt aangericht bij uw systeem wanneer u mijn tips opvolgt.

  3. #3
    Moderator
    Verenigingslid
    jackall's avatar
    Geregistreerd
    11 februari 2002
    Locatie
    zeezijde des lands
    Dat bestand wordt vaak meegeinstalleerd bij je videodrivers(AMD/ATI)
    Kijk of een update wil helpen.

  4. #4
    kdbsync.exe wordt gebruikt voor AMD AVT (Accelerated Video Transcoding) zoals jackall al zij. betreft het langzaam snel verhaal. zie je pieken in je taakbeheer?(Ctrl+Shift+Esc)?

  5. #5
    Idd wat geeft taakbeheer aan? veel cpu? veel ram? ik neem aan dat je windows 7 hebt.
    Laatst aangepast door Laurensv99 : 15 augustus 2012 om 15:04
    <Asus Direct CU II
    <8 Core @4.4 GHZ
    <IPhone 5
    <Solo HD

  6. #6
    ik heb win 7 ja

    maar snap niet wat je met pieken bedoeld .
    kan je me miss iets meer uitleg geven over dit

    ik heb effe screen gemaakt .

    Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  piek.jpg
Bekeken: 10
Grootte:  94,2 KB

    mijn systeem is indd wat langzamer geworden , maar hd tune geeft geen problemen aan van me hardeschijf .

    hier de benchmarks ervan

    Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  HDTune_Benchmark_WDC_WD3000HLHX-01JJP.png
Bekeken: 6
Grootte:  21,6 KB
    Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  HDTune_Error_Scan_WDC_WD3000HLHX-01JJP.png
Bekeken: 6
Grootte:  15,3 KB
    Laatst aangepast door metalshell : 15 augustus 2012 om 17:02

  7. #7
    Met pieken wordt bedoeld, dat je eerst weinig procent van je processor gebruikt en dan in eens 99 procent. Is bij jou dus niet het geval. Al eens CCleaner laten draaien? De foutmelding is ondertussen ook al opgelost?
    Ik ben niet verantwoordelijk voor de schade die wordt aangericht bij uw systeem wanneer u mijn tips opvolgt.

  8. #8
    nee heb nog steeds de fout medling .

  9. #9
    Download hier even http://sites.amd.com/us/game/downloa...downloads.aspx catalyst, pak wel de goede Windows. Installeer het, klik op "customize install" en selecteer allebij de vakjes. Dus:

    [x] AMD catalyst Install mana.
    [x] AMD app SDK runtime

    Deze (of iets verglijkbaars) allebij selecteren. Dit moet de foutmelding oplossen. Succes!
    Ik ben niet verantwoordelijk voor de schade die wordt aangericht bij uw systeem wanneer u mijn tips opvolgt.

  10. #10

  11. #11

    Heeft het geholpen?

    En? Heeft het geholpen? Ik zit met hetzelfde probleem, maar wat ik ook probeer (systeemherstel, nieuwe updates of ouder versies installeren), niets werkt.

  12. #12
    Moderator
    Verenigingslid
    Terrarabo's avatar
    Geregistreerd
    5 oktober 2001
    Locatie
    In een huis met een dak erop!
    Beste geussie, ik verzoek je vriendelijk een eigen topic te maken. We zien liever niet dat in oude topics gereageerd wordt daar deze dan weer omhoog gekickt worden. Ik sluit deze.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen