Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 7 van 7

Onderwerp: Hotmail account 'door iemand anders gebruikt'

 1. #1
  Vraag is opgelost

  Hotmail account 'door iemand anders gebruikt'

  Toen ik een paar weken terug uit Spanje terug kwam van vakantie kon ik ineens niet meer bij mijn hotmail account. Als ik inlog krijg ik namelijk deze melding:
  "Het lijkt erop dat iemand anders je account gebruikt
  Om jou—en alleen jou—weer toegang tot [email adres] te kunnen bieden, moeten we controleren of het jouw e-mailadres is."


  Als ik dan doorklik kan ik bevestigen dat het email-adres van mij is door een beveiligingscode naar een email adres te sturen dat ik blijkbaar een hele tijd geleden aan het hotmail account heb toegevoegd. Er staat: 'Email naar Je*****@hotmail.com'. Alleen nu is dus het probleem dat ik niet meer weet wat er op de plek van de sterretjes moet staan omdat ik dat account echt heel lang geleden heb toegevoegd en ik het ook (blijkbaar) nooit meer heb gebruikt.

  Omdat dat niet lukt kan je dus ook uitkiezen uit een optie: 'Ik heb geen toegang tot deze opties'
  Als je dat doet wordt je doorgestuurd naar een soort formulier waar je zoveel mogelijk informatie moet invullen zodat er gecheckt kan worden dat je de echte eigenaar bent. Dit heb ik al meerdere malen gedaan maar dat is steeds afgewezen.

  Het aparte is dat ik nog wel mijn wachtwoord heb kunnen veranderen (nadat m'n account geblokeerd was) door een code naar m'n mobiel te sturen (die blijkbaar ook verbonden is mijn mijn hotmail account). Dus dat wordt wel geloofd om mijn wachtwoord te veranderen maar niet om te verifiëren dat ik de echte eigenaar ben.

  Ik hoop dat jullie iets weten wat ik nog zou kunnen doen om het op te lossen. Is er misschien een email adres van microsoft waar ik dit soort dingen kan bespreken ofzo (ik heb het nog niet kunnen vinden).

  Alvast bedankt, Jelle

 2. #2
  Mega Senior
  Geregistreerd
  23 mei 2006
  Niet wat je wilt horen maar ik vrees dat je verder geen opties hebt.

  Tardis

 3. #3
  Bedankt voor je reactie, maar heeft microsoft echt niet ergens een soort email adres voor klachten of iets dergelijks waar ze je persoonlijk kunnen helpen? Nu wordt ik alleen maar doorverwezen van de ene bot met standaard antwoorden naar de andere.

  Blijf het toch ook raar vinden dat ik wel m'n ww kan veranderen met m'n telefoon maar het niet kan gebruiken om mijn account te herstellen.
  Of als ik zou weten wat er op de plek van de *** staat is dat waarschijnlijk ook al genoeg.

 4. #4
  Junior Member
  Geregistreerd
  29 augustus 2012

  precies het zelfde hier

  Beste,

  Precies hetzelfde hier. Helaas lees ik op meer forums dit probleem maar nog steeds nergens een oplossing gevonden. Schande van Microsoft/hotmail

 5. #5
  Hierbij meldt ik even dat het opgelost is.
  Heb een email van microsoft gekregen dat ze nu dus wel hebben kunnen verifiëren dat ik de echte eigenaar ben (na 6x ofzo zo'n formulier invullen en meer dan 2 maanden nadat mijn account is gesloten).

  Voor degene die ook dit probleem hebben vrees ik dat er inderdaad echt niks anders opzit dan dat formulier zo goed mogelijk in te vullen (kijk desnoods bij kenissen voor onderwerpen over emails ofzo) want ik ben er dus wel achtergekomen dat de klantenservice van hotmail/microsoft belabberd is.

  Bedankt voor de hulp.

 6. #6
  Junior Member
  Geregistreerd
  29 augustus 2012

  opgelost.

  Ik heb ook via de website een chat gestart en daarmee in contact gekomen met een medewerker. Ze hebben er een spoedcase van gemaakt omdat ik aangaf al een tijdje te wachten en een dag later kreeg ik een mailtje op het alternatieve email adres met een link waarmee ik het wachtwoord kon resetten.

  Corne

 7. #7
  Gelukkig is het bij jou ook opgelost.
  Zou je misschien aan kunnen geven waar je die chat precies hebt gevonden? (Niet voor mij, maar voor andere die misschien ook dit probleem hebben en naar een oplossing zoeken)

 8. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

  Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

 • U mag geen nieuwe vragen starten.
 • U mag niet reageren op berichten.
 • U mag geen bijlagen versturen.
 • U mag uw berichten niet bewerken.
 •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Aanbiedingen