Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 19 van 19

Onderwerp: beeldschermstuurprogramma nvlddmkm reageert niet meer

  • Vraag is niet opgelost
  1. #1

    beeldschermstuurprogramma nvlddmkm reageert niet meer

    Al ongeveer een week heb ik last van de volgende error op mn laptop:
    beeldschermstuurprogramma nvlddmkm reageert niet meer en is hersteld

    Zowel problemen met opstarten en mocht dat eindelijk een keer gelukt zijn krijg ik meestal na 5 minuten ofzo opnieuw de error en gaat die opnieuw opstarten. Ook is de pc veel trager dan dat die was.

    Heb het al proberen op te lossen door zowel de nieuwste als de oudere NVIDIA drivers te installeren.
    Ook al een keer windows vista helemaal opnieuw geinstalleerd maar blijf hetzelfde probleem houden.

    Probleemhandtekening:
    Gebeurtenisnaam van probleem: BlueScreen
    Versie van besturingssysteem: 6.0.6001.2.1.0.768.3
    Landinstelling-id: 1043

    Aanvullende informatie over dit probleem:
    BCCode: 116
    BCP1: 89006510
    BCP2: 8E20AB30
    BCP3: 00000000
    BCP4: 00000002
    OS Version: 6_0_6001
    Service Pack: 1_0
    Product: 768_1

    Bestanden die helpen bij het beschrijven van het probleem:
    C:\WINDOWS\Minidump\Mini102712-02.dmp
    C:\Users\Michael\AppData\Local\Temp\WER-55551-0.sysdata.xml
    C:\Users\Michael\AppData\Local\Temp\WERDBDD.tmp.version.txt


    Alvast bedankt voor jullie hulp!!
    Laatst aangepast door Mik Zjegger : 27 oktober 2012 om 23:31 Reden: vraag duidelijker gemaakt

  2. #2
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    7 september 2006
    Locatie
    Zaanstad
    Afstand tot server
    ±116 km
    Klinkt vreemd, maar... Probeer eens een andere voeding! Hoog wattage en van een a-merk (corsaira, zalman, bequiet, ocz, coolermaster)
    Kijk of het probleem dan wegblijft.
    Leen er eentje van je vrienden of probeer een try-before-you-buy regeling te treffen bij de lokale pc-onderdelenhandel.

    Kijk ook of mogelijk het inschakelen van droger/wasmachine/om het even welk ander stroomvretend apparaat op dezelfde stroomgroep er ook invloed op heeft.

    Tijs.
    Schermafdruk bijvoegen : van het volledige scherm : [PrtScn] knop; van het actieve venster : [Alt][PrtScn] toetscombinatie. Start -> Uitvoeren -> mspaint.exe, Bewerken -> Plakken, Bestand -> Opslaan als -> [Bestandstype: JPEG] + naam invullen. Uploaden via de Paperclip knop in nieuw bericht.

  3. #3
    Giga Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2005
    Wordt friemelen op die in een laptop te krijgen.

    Het tonen van de inhoud van die dumpfiles zou kunnen helpen.

    PS, zet dat opnieuw opstarten eens uit in systeem of via f8 in de geavanceerde opstartopties, krijg je een BSOD met code en het sys bestand wat het probleem veroorzaakt.
    Indien je in veilige modus dit probleem niet hebt is het zeker een driver.
    Laatst aangepast door Lange Pier : 27 oktober 2012 om 20:36
    Topicstarters, er zullen hier maar weinig helderzienden aanwezig zijn dus geef je OS en uitvoering plus merk en type moederbord of merk en type PC of laptop op en voor andere problemen, informatie graag.

    Wie veel praat heeft weinig te zeggen.

  4. #4
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    7 september 2006
    Locatie
    Zaanstad
    Afstand tot server
    ±116 km
    @Lange Pier: Hmm... Over het verhaal van "laptop" heengelezen.
    Kan het nog steeds aan de stroomadapter/stroomdippen liggen, dus daar moet de Topic-starter toch naar kijken.

    EDIT, toevoeging: Ondertussen is er Service Pack 2 voor Vista (want je hebt toch Vista?). link
    Aanbevolen om te installeren.

    Tijs.
    Laatst aangepast door dnties : 27 oktober 2012 om 20:39
    Schermafdruk bijvoegen : van het volledige scherm : [PrtScn] knop; van het actieve venster : [Alt][PrtScn] toetscombinatie. Start -> Uitvoeren -> mspaint.exe, Bewerken -> Plakken, Bestand -> Opslaan als -> [Bestandstype: JPEG] + naam invullen. Uploaden via de Paperclip knop in nieuw bericht.

  5. #5
    Quote Origineel gepost door Lange Pier Bekijk Bericht
    Wordt friemelen op die in een laptop te krijgen.

    Het tonen van de inhoud van die dumpfiles zou kunnen helpen.

    PS, zet dat opnieuw opstarten eens uit in systeem of via f8 in de geavanceerde opstartopties, krijg je een BSOD met code en het sys bestand wat het probleem veroorzaakt.
    Indien je in veilige modus dit probleem niet hebt is het zeker een driver.
    En hoe krijg ik die dumpfiles hier, want als ik het probeer krijg ik de melding dat ik daar niet de bevoegdheid voor heb en hoe ik ze zelf kan openen weet ik ook niet
    Heb de driver op het moment er helemaal afgegooid en dan werkt die zonder grote problemen, werkt alleen heel erg traag. Ben er van overtuigd dat het aan de driver ligt. Laptop werkt al meer dan 4 jaar prima trouwens.

  6. #6
    Giga Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2005
    Doe je een driver rollback, of een oudere driver als dat niet wil, de laaste tijd zijn er veel problemen met de nieuwe drivers van nVidia maar mensen denken dat nieuwere beter werken wat onzin is, een driver werkt of niet.
    Topicstarters, er zullen hier maar weinig helderzienden aanwezig zijn dus geef je OS en uitvoering plus merk en type moederbord of merk en type PC of laptop op en voor andere problemen, informatie graag.

    Wie veel praat heeft weinig te zeggen.

  7. #7
    Helpt niet, heb het nog eens geprobeerd maar weer hetzelfde probleem bij het opstarten.
    Driver er weer afgegooid nu en nou krijg ik die melding niet meer, dus wat nou precies het probleem is?:$

    Hoe kan ik die .dmp files openen dan of hier krijgen zonder dat ik de melding te krijgen dat ik niet bevoegd ben?
    Heb al geprobeerd het op te lossen door beveiliging aan te passen, maar dat werkt dus niet.

  8. #8
    Giga Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2005
    Als admin ook niet?
    Topicstarters, er zullen hier maar weinig helderzienden aanwezig zijn dus geef je OS en uitvoering plus merk en type moederbord of merk en type PC of laptop op en voor andere problemen, informatie graag.

    Wie veel praat heeft weinig te zeggen.

  9. #9
    Krijg het niet echt voor elkaar.
    Heb wel een ander programma gevonden waarmee je wat details erover kan zien, misschien dat je hier wat aan hebt

    http://tinypic.com/r/1h7ds4/6

  10. #10
    Giga Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2005
    Maare, welke servicepack versie heb je er op staan?
    Topicstarters, er zullen hier maar weinig helderzienden aanwezig zijn dus geef je OS en uitvoering plus merk en type moederbord of merk en type PC of laptop op en voor andere problemen, informatie graag.

    Wie veel praat heeft weinig te zeggen.

  11. #11
    Quote Origineel gepost door Lange Pier Bekijk Bericht
    Maare, welke servicepack versie heb je er op staan?
    Heb die versie 2 nu gedownload maar blijf hetzelfde probleem houden
    Nog andere dingen die ik kan proberen?

  12. #12
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    7 september 2006
    Locatie
    Zaanstad
    Afstand tot server
    ±116 km
    Nog 1 tip, die ik al gegeven had: Kijk ook of het inschakelen van droger/wasmachine/om het even welk ander stroomvretend apparaat op dezelfde stroomgroep er invloed op heeft.
    Méér tips heb ik niet voor je.

    Tijs.
    Schermafdruk bijvoegen : van het volledige scherm : [PrtScn] knop; van het actieve venster : [Alt][PrtScn] toetscombinatie. Start -> Uitvoeren -> mspaint.exe, Bewerken -> Plakken, Bestand -> Opslaan als -> [Bestandstype: JPEG] + naam invullen. Uploaden via de Paperclip knop in nieuw bericht.

  13. #13
    Giga Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2005
    Woon je op een flat?

    Maare, heb je nog garantie?
    Topicstarters, er zullen hier maar weinig helderzienden aanwezig zijn dus geef je OS en uitvoering plus merk en type moederbord of merk en type PC of laptop op en voor andere problemen, informatie graag.

    Wie veel praat heeft weinig te zeggen.

  14. #14
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    7 september 2006
    Locatie
    Zaanstad
    Afstand tot server
    ±116 km
    @Lange Pier: Waarom dat duiveltje? Wat is er mis met een flat? [Ok, weinig stroomgroepen, maar het gaat er maar om welke apparaten op dezelfde stroomgroep zitten als de laptop.]
    En garantie? Lijkt me sterk, want er staat Vista op...

    Tijs.
    Schermafdruk bijvoegen : van het volledige scherm : [PrtScn] knop; van het actieve venster : [Alt][PrtScn] toetscombinatie. Start -> Uitvoeren -> mspaint.exe, Bewerken -> Plakken, Bestand -> Opslaan als -> [Bestandstype: JPEG] + naam invullen. Uploaden via de Paperclip knop in nieuw bericht.

  15. #15
    Giga Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2005
    9,8 m/s² doelde ik op.
    Topicstarters, er zullen hier maar weinig helderzienden aanwezig zijn dus geef je OS en uitvoering plus merk en type moederbord of merk en type PC of laptop op en voor andere problemen, informatie graag.

    Wie veel praat heeft weinig te zeggen.

  16. #16
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    7 september 2006
    Locatie
    Zaanstad
    Afstand tot server
    ±116 km
    Quote Origineel gepost door Lange Pier Bekijk Bericht
    9,8 m/s² doelde ik op.
    Humor!

    Tijs.
    Schermafdruk bijvoegen : van het volledige scherm : [PrtScn] knop; van het actieve venster : [Alt][PrtScn] toetscombinatie. Start -> Uitvoeren -> mspaint.exe, Bewerken -> Plakken, Bestand -> Opslaan als -> [Bestandstype: JPEG] + naam invullen. Uploaden via de Paperclip knop in nieuw bericht.

  17. #17
    Quote Origineel gepost door Lange Pier Bekijk Bericht
    Woon je op een flat?

    Maare, heb je nog garantie?
    Nee, woon niet op een flat
    En garantie heb ik natuurlijk ook niet meer he, is al meer dan 4 jaar oud.

  18. #18
    Giga Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2005
    Staat ook een probleem met DirectX en met de kernel, met aan api vermoedelijk.

    Je zou eens een memtest kunnen draaien, je hebt Vista up to date en de drivers ook.
    http://www.memtest.org/#downiso

    Of indien 2 reepjes geheugen, er eentje gebruiken en eventueel omwisselen.
    Topicstarters, er zullen hier maar weinig helderzienden aanwezig zijn dus geef je OS en uitvoering plus merk en type moederbord of merk en type PC of laptop op en voor andere problemen, informatie graag.

    Wie veel praat heeft weinig te zeggen.

  19. #19
    heb hetzelfde probleem. Mijn os is Vista SP2.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Linkpartners
Aanbiedingen