Voorkomen dat mijn mails in de spamfolder terecht komen

Status
Niet open voor verdere reacties.

ac484219

Gebruiker
Lid geworden
17 mei 2007
Berichten
54
Hallo
voor ons sportevenementen sturen wij duizenden mails naar de deelnemers met informatie. We ondervinden dat ontvangers met een Gmail, Hotmail of Yahoo account dikwijls onze mails niet ontvangen. Pas wanneer ze ons daarvan op de hoogte brengen (per mail) en we opnieuw onze mail sturen, ontvangen ze de mail wel.
Duidelijk dat onze eerste mail in de spamfolder terecht komt of niet door de spamfilter geraakt omdat ons afzendersadres niet gekend is.
Hoe kunnen we zoiets voorkomen ?
Dank voor de reacties.
 
Je zal eerst de exacte oorzaak moeten weten waarom na de 1e verzending de mail niet aankomt en bij de 2e wel.
Als deze in de spam folder terecht komt dan zou de ontvanger dat toch moeten zien.

Groeten Marcel
 
a. Beginnen met het SPF record te bekijken van het afzendende maildomein en er voor zorgen dat (het ip-adres of andere aanduiding) van het afzendende publiek ip-adres voorkomt in de spf als "toegestaan".
b. Verder vinden een hoop mailservers het niet leuk vinden als je meer dan 50 geadresseerden per mail aangeeft (of die nou in het aan:, cc: of bcc: veld staan maakt niet uit).
c. En dan nog dat een hoop mailservers het niet leuk vinden als je de mailtjes te snel achter elkaar op ze afvuurt, dus (bijv.) een kwartier tussen elk mailtje van b. zou mogelijk ook al dit probleem verhelpen.

Tijs.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan Onderaan