Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Pagina 1 van 2 1 2 LaatsteLaatste
Weergeven resultaten 1 tot 20 van 23

Onderwerp: Opstartscherm

  1. #1
    Senior Member kimswerd's avatar
    Geregistreerd
    16 oktober 2015
    Locatie
    Kimswerd
    Afstand tot server
    ±106 km
    Vraag is opgelost

    Opstartscherm

    Als ik mijn laptop opstart verschijnt er een scherm met een Windows foto en mijn Gebr naam.
    Nu las ik ergens dat je dat optartscherm kan uitschakelen zodat je direct je bureaublad ziet.
    Weet niet meer waar en hoe je dat kunt uitschakelen.
    Volgens mij moet er een mogelijkheid zijn.

  2. #2
    MVG,
    Philiep
    Wie altijd op zoek is naar beter zal zo het beste verliezen.
    Voor elke oplossing is wel een probleem te vinden.

  3. #3
    Senior Member kimswerd's avatar
    Geregistreerd
    16 oktober 2015
    Locatie
    Kimswerd
    Afstand tot server
    ±106 km
    Dat heb ik gedaan,zonder WW inloggen,maar ik wil graag dat inlogscherm uitschakelen.
    Zodra ik dat bovenstaande scherm zie,dan logt ie al automatisch in.
    Dus dat scherm met foto uitschakelen

  4. #4
    Er is ook nog de mogelijkheid om via een registerwijziging of via groepsbeleid te werken: http://windows.wonderhowto.com/how-t...ws-10-0162965/

  5. #5
    Senior Member kimswerd's avatar
    Geregistreerd
    16 oktober 2015
    Locatie
    Kimswerd
    Afstand tot server
    ±106 km
    Het is niet gelukt,let wel ik bedoel het inlog scherm,sorry mijn fout.

  6. #6
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2005
    https://www.windowscorner.nl/handlei...rschakelen.php

    Vermoedelijk maak je gebruik van het Microsoft account, daar moet met gebruikersnaam en wachtwoord inloggen, zonder wachtwoord kan met een lokaal account.
    We zijn niet helderziend, informatie graag, gebruik Speccy
    https://www.piriform.com/speccy/download

    https://www.piriform.com/docs/speccy...ile-to-the-web
    Sometimes, a vendor may misleadingly advertise the I/O clock rate by labeling the MT/s as MHz.

  7. #7
    Senior Member kimswerd's avatar
    Geregistreerd
    16 oktober 2015
    Locatie
    Kimswerd
    Afstand tot server
    ±106 km
    Ik log automatisch in,dat is niet het probleem.
    Ik wil graag die afbeelding van het inlogscherm overslaan,zodat ik direct op mijn bureaublad kom,zonder tussenkomst van dat inlogscherm.

  8. #8
    De boodschap heeft de bestemmeling niet bereikt: gebruik je een Microsoft account of een lokaal account ?

  9. #9
    Senior Member kimswerd's avatar
    Geregistreerd
    16 oktober 2015
    Locatie
    Kimswerd
    Afstand tot server
    ±106 km
    Sorry,Microsoft account.

  10. #10
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2005
    Quote Origineel gepost door Lange Pier Bekijk Bericht
    https://www.windowscorner.nl/handlei...rschakelen.php

    Vermoedelijk maak je gebruik van het Microsoft account, daar moet met gebruikersnaam en wachtwoord inloggen, zonder wachtwoord kan met een lokaal account.
    Maar niet gelezen?
    We zijn niet helderziend, informatie graag, gebruik Speccy
    https://www.piriform.com/speccy/download

    https://www.piriform.com/docs/speccy...ile-to-the-web
    Sometimes, a vendor may misleadingly advertise the I/O clock rate by labeling the MT/s as MHz.

  11. #11
    Senior Member kimswerd's avatar
    Geregistreerd
    16 oktober 2015
    Locatie
    Kimswerd
    Afstand tot server
    ±106 km
    Heb het gelezen,maar ben een beetje kort van begrip.
    Als het goed begrijp(ben leek op dit gebied)kan ik ,als ik lokaal account heb,ook zoals nu,zonder WW inloggen en dat scherm ergens uitschakelen??

  12. #12
    Zo is dat.

  13. #13
    Senior Member kimswerd's avatar
    Geregistreerd
    16 oktober 2015
    Locatie
    Kimswerd
    Afstand tot server
    ±106 km
    Waar schakel ik dat scherm uit,zodat ik gelijk mijn bureaublad krijg te zien.
    PS Ik kan nu met lokaal account inloggen,maar heb dat uitgezet met netwpls of zoiets.

  14. #14
    Senior Member MerlinTheGreat's avatar
    Geregistreerd
    12 februari 2007
    Locatie
    Borgloon, BE

    Automatisch aanmelden werkt ook met een Microsoft account...

    Hou de Windoze toets ingedrukt en druk op R. Je krijgt dan het 'Uitvoeren' dialoogvenster.
    Tik in 'control userpasswords2' zonder de aanhalingstekens en druk op de Enter toets. (Je kan de opdracht ook kopiëren en plakken. )
    Er verschijnt een nieuw dialoogvenster.
    Normaal zal er een vinkje staan bij 'Gebruikers moeten een gebruikersnaam en wachtwoord... blablabla...'
    Staat dat vinkje er niet, plaats het dan nu.
    Eronder staat een lijst met gebruikers die op de computer beschikbaar zijn voor aanmelding.
    Je duidt de gebruiker aan waarmee je wenst aan te melden.
    Dan haal je het vinkje (weer) weg en klikt op 'OK' of 'Toepassen'.
    Je wordt nu gevraagd naar het wachtwoord van de gekozen gebruiker. Dat moet je twee keer invoeren ter controle.
    De gebruikersnaam laat je ongewijzigd! Die hoort bij de gebruiker die je zojuist gekozen hebt.
    Je sluit het dialoogvenster indien dit nog niet vanzelf gebeurde en herstart je computer.
    Na het opstarten wordt je automatisch aangemeld en het aanmeldingsscherm wordt overgeslagen.
    Laatst aangepast door MerlinTheGreat : 15 januari 2017 om 19:21
    Merlin is the name, and logic is my game...


  15. #15
    Senior Member kimswerd's avatar
    Geregistreerd
    16 oktober 2015
    Locatie
    Kimswerd
    Afstand tot server
    ±106 km
    Heb reeds gedaan,maar dat scherm blijft desondanks komen.

  16. #16
    Senior Member MerlinTheGreat's avatar
    Geregistreerd
    12 februari 2007
    Locatie
    Borgloon, BE
    Welke windows gebruik je? Ik gebruik de pro versie en daarin werkt het wel.
    Mogelijk dat de home versie deze instelling niet aanvaardt...
    Merlin is the name, and logic is my game...


  17. #17
    Senior Member kimswerd's avatar
    Geregistreerd
    16 oktober 2015
    Locatie
    Kimswerd
    Afstand tot server
    ±106 km
    Ik heb de home versie volgens mij?

  18. #18
    Senior Member MerlinTheGreat's avatar
    Geregistreerd
    12 februari 2007
    Locatie
    Borgloon, BE
    Heb je een wachtwoord ingesteld bij je account?
    Misschien dat het daardoor niet werkt.
    Probeer dit even:
    Klik op de 'Start' knop en ga naar 'Instellingen'.
    Klik op 'Accounts' en ga vervolgens naar 'Aanmeldingsopties'.
    Onder de titel 'Wachtwoord' klik je op 'Wachtwoord wijzigen'.
    Er wordt gevraagd naar je huidig wachtwoord. Indien je geen wachtwoord hebt klik je gewoon op 'Volgende'.
    Je vult een wachtwoord in in beide wachtwoordvelden.
    Je geeft ook een hint-tekst in en klikt weer op 'Volgende'.
    Op het volgende scherm klik je op 'Voltooien'.
    Voer nu de hele reutemeteut van 'control userpasswords2' (of 'netplwiz' is iets korter) weer uit.
    Vermoedelijk zal het dan wel werken.
    Veel succes!
    Merlin is the name, and logic is my game...


  19. #19
    Senior Member kimswerd's avatar
    Geregistreerd
    16 oktober 2015
    Locatie
    Kimswerd
    Afstand tot server
    ±106 km
    Ik hoef geen WW op te geven,heb lokaal account en heb bovenste,je vorig bericht al gedaan

  20. #20
    Senior Member MerlinTheGreat's avatar
    Geregistreerd
    12 februari 2007
    Locatie
    Borgloon, BE
    Quote Origineel gepost door kimswerd Bekijk Bericht
    Ik hoef geen WW op te geven
    Dat bedoel ik net. Misschien moet je een wachtwoord gebruiken om dat automatisch aanmelden te kunnen instellen.
    Dat is ook hetgeen ik je in mijn vorig bericht wilde laten doen, een wachtwoord instellen en dan het automatisch aanmelden met dat wachtwoord.
    Merlin is the name, and logic is my game...


Pagina 1 van 2 1 2 LaatsteLaatste

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Aanbiedingen