Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Pagina 1 van 3 1 2 3 LaatsteLaatste
Weergeven resultaten 1 tot 20 van 42

Onderwerp: thuisgroep

  1. #1
    Vraag is niet opgelost

    thuisgroep

    Beste,

    Ik heb een thuisgroep aangemaakt (voor test een pc windows 10) deze kan ik ook op mijn Philips smart tv zien zijn tot zover prima
    maar nu wil ik een extra map delen (download) nu heb ik de map al gedeeld via de optie delen thuisgroepen. (deze is via netwerk thuisgroep gewoon te zien)
    alleen de extra map word niet weergegeven op de tv (heb het met meerdere mappen geprobeerd geen enkel resultaat aleen de standaart mappen zit hij afbeeldingen etc).
    wat doe ik verkeerd ?

    gr jan,
    Laatst aangepast door jan05 : 11 januari 2017 om 23:05

  2. #2
    Giga Honourable Senior Member manamana's avatar
    Geregistreerd
    30 augustus 2011
    Locatie
    mooiste van nederland
    Hallo jan. Zo maar even een ingeving. Misschien dat de firewall in de weg zit.

  3. #3
    Zou kunnen maar waarom ziet ie de standaard mappen dat wel

  4. #4
    Het zit wel een beetje vol spelfouten
    Chris Visser
    Verenigingslid Helpmij
    chrissie123@helpmij.nl

  5. #5
    Quote Origineel gepost door chrissie123 Bekijk Bericht
    Het zit wel een beetje vol spelfouten
    Bedankt voor u reactie ik zal er opletten.
    Even wat anders moet er achter u zin ook geen punt staan.
    Als u nog iets weet met betrekking tot mij vraag zou ik dat op prijs stellen.
    Dus liefst niet meer grammatica gerelateerde zaken bij voorbaat dank.
    Laatst aangepast door jan05 : 11 januari 2017 om 23:11

  6. #6
    Giga Honourable Senior Member manamana's avatar
    Geregistreerd
    30 augustus 2011
    Locatie
    mooiste van nederland
    Alleen de standaard mappen. Misschien zijn die andere mappen niet gesynchroniseerd.

  7. #7
    Giga Honourable Senior Member manamana's avatar
    Geregistreerd
    30 augustus 2011
    Locatie
    mooiste van nederland
    Quote Origineel gepost door chrissie123 Bekijk Bericht
    Het zit wel een beetje vol spelfouten
    Hij heeft wel een punt.

  8. #8
    Moderator
    Verenigingslid
    Mik Zjegger's avatar
    Geregistreerd
    8 december 2008
    Locatie
    Bourgondische stad waar het goed toeven is.
    @chrissie123
    We zijn een forum voor computerproblemen en geen taalforum o.i.d.
    Als je niets over het onderwerp toe te voegen hebt reageer dan niet.
    Grtjzzz uit de stad van André Rieu !
    ____________________________
    spy/malware problemen?
    How To en downloaden Mbam
    Have a nice day !!!

  9. #9
    Quote Origineel gepost door Mik Zjegger Bekijk Bericht
    @chrissie123
    We zijn een forum voor computerproblemen en geen taalforum o.i.d.
    Als je niets over het onderwerp toe te voegen hebt reageer dan niet.
    Mee eens.

  10. #10
    Quote Origineel gepost door manamana Bekijk Bericht
    Alleen de standaard mappen. Misschien zijn die andere mappen niet gesynchroniseerd.
    Hoe doe ik dit.

  11. #11
    Quote Origineel gepost door manamana Bekijk Bericht
    Hallo jan. Zo maar even een ingeving. Misschien dat de firewall in de weg zit.
    De firewall heb ik uitgeschakeld maar het resultaat is het zelfde.

  12. #12
    Giga Honourable Senior Member manamana's avatar
    Geregistreerd
    30 augustus 2011
    Locatie
    mooiste van nederland
    Ik denk dat je hier eens moet kijken en lezen. Het is toch raar alleen de standaard.

    https://computertotaal.nl/artikelen/...-26165/?page=1

  13. #13
    Quote Origineel gepost door manamana Bekijk Bericht
    Ik denk dat je hier eens moet kijken en lezen. Het is toch raar alleen de standaard.

    https://computertotaal.nl/artikelen/...-26165/?page=1
    bedankt zal eens kijken (netwerkverbinding maken lukte ook niet)
    Laatst aangepast door jan05 : 12 januari 2017 om 15:28

  14. #14
    Giga Honourable Senior Member manamana's avatar
    Geregistreerd
    30 augustus 2011
    Locatie
    mooiste van nederland

  15. #15
    Quote Origineel gepost door manamana Bekijk Bericht
    He nog een pc (windows 7 )aan het netwerk hangen pressies hetzelfde denk dat het aan de rechten of iets ligt
    artikel doorgelezen maar niet veel wijzer van geworden
    De D schijf ook gewoon gedeeld ook niet zichtbaar
    Laatst aangepast door jan05 : 12 januari 2017 om 16:47

  16. #16
    Giga Honourable Senior Member manamana's avatar
    Geregistreerd
    30 augustus 2011
    Locatie
    mooiste van nederland
    Bij mij werkt het gewoon goed allemaal. Verder heb ik ook niet direct een panklare oplossing. Er zijn zoveel types in omloop dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet.

    http://www.philips.nl/c-m-so/televisies#televisies

  17. #17
    Moderator
    Verenigingslid
    Mik Zjegger's avatar
    Geregistreerd
    8 december 2008
    Locatie
    Bourgondische stad waar het goed toeven is.
    Netwerkcentrum>geavanceerde instellingen voor delen>deelopties voor verschillende netwerkprofielen wijzigen.
    Loop daar de instellingen nog eens na.
    In die downloadmap zitten daar mediabestanden in? Zo ja neem die dan op in de mediabibliotheek.
    Het kan zijn dat niet alle soorten bestanden ondersteund worden door je Philips TV. Meer info daarover in de online handleiding van je apparaat.
    Grtjzzz uit de stad van André Rieu !
    ____________________________
    spy/malware problemen?
    How To en downloaden Mbam
    Have a nice day !!!

  18. #18
    Quote Origineel gepost door manamana Bekijk Bericht
    Bij mij werkt het gewoon goed allemaal. Verder heb ik ook niet direct een panklare oplossing. Er zijn zoveel types in omloop dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet.

    http://www.philips.nl/c-m-so/televisies#televisies
    Hoe heb de map gedeeld ?? extra of gewoon delen of anders ???
    Heb jij het ook met de map dowload geprobeerd zoo nee zou je dit dan aub willen doen ?
    En welke rechten heeft u map en welke groepen zijn er lid van ?

    zoveel bomen inderdaad

  19. #19
    Quote Origineel gepost door Mik Zjegger Bekijk Bericht
    Netwerkcentrum>geavanceerde instellingen voor delen>deelopties voor verschillende netwerkprofielen wijzigen.
    Loop daar de instellingen nog eens na.
    In die downloadmap zitten daar mediabestanden in? Zo ja neem die dan op in de mediabibliotheek.
    Het kan zijn dat niet alle soorten bestanden ondersteund worden door je Philips TV. Meer info daarover in de online handleiding van je apparaat.
    ik heb de instellingen nog een keer nagelopen maar niks vreemds te zien. (gewoon standaard niks aan veranderd jij wel @manamana)
    Ja daar zitten inderdaad media bestanden in maar hij zit de hele map niet eens. en ik weet dan sommige mediabestanden niet pakt op mijn tv dus die heb ik dan ook niet meer. En anders zou mijn tv dat aangeven.
    Maar heb het niet toegevoegd aan de mediabibliotheek kan ik proberen maar vorige keer heb ik dit niet hoeven te doen waarom zou moet dit eigenlijk nu wel moeten dan ?
    Laatst aangepast door jan05 : 13 januari 2017 om 18:04

  20. #20
    Giga Honourable Senior Member manamana's avatar
    Geregistreerd
    30 augustus 2011
    Locatie
    mooiste van nederland
    idd bomen.

    Hier nog een checklist. https://philips-tvconsumercare.kxond...l/Faq/All/1838

  21. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.
Pagina 1 van 3 1 2 3 LaatsteLaatste

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Aanbiedingen