Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 12 van 12

Onderwerp: Wifi repeater

  1. #1
    Vraag is opgelost

    Wifi repeater

    Hallo, heb een wifi repeater aangeschaft van het merk Kopp. eerste probleem, de handleiding is nog met afbeeldingen van jaren geleden, maar na een beetje logisch nadenken, denk ik toch dat ik er in geslaagd ben om het in te stellen. Doch wil de repeater geen connectie maken met het internet. Wie heeft hier meer ervaring in? Alvast bedankt DirkKlik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  wifi.PNG
Bekeken: 19
Grootte:  97,3 KB

  2. #2
    Hoofdmoderator
    Verenigingslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    heb je de repeater in dezelfde range gezet als de router.
    dus ook in de 192.168.10.xxxxxxxxxx
    of heeft je interne netwerk een andere range?
    Kun je de repeater wel zien in je netwerk?

  3. #3
    Kan je iets meer uitleg geven aub, waar kan ik mijn netwerk vinden? op het wifi logo zie ik de repeater staan, als ik die aanklikt kan deze geen internet aanmaken, denk dat daar het probleem zit.

  4. #4
    Giga Senior PHP4U's avatar
    Geregistreerd
    3 augustus 2014
    Kijk eens in de web-interface van je modem?

  5. #5
    Sorry, geen idee wat je bedoelt?

  6. #6
    Giga Senior PHP4U's avatar
    Geregistreerd
    3 augustus 2014
    Welke modem heb je?

    En heb je al met ipconfig /all gekeken op een pc welke direct aan je modem is gekoppeld, welk IP adres deze heeft?
    Laatst aangepast door PHP4U : 14 januari 2018 om 09:23

  7. #7
    Telenet, Windows 10, acer

  8. #8
    Giga Senior PHP4U's avatar
    Geregistreerd
    3 augustus 2014
    Kijk eerst eens met de gevraagde ipconfig vraag wat je ipadres is.

    Anders kan je ook WPS gebruiken. Dan is het in een paar minuten gebeurd. Zolang je modem dat ook heeft. Check van beide de handleiding eens open.
    Laatst aangepast door PHP4U : 14 januari 2018 om 09:29

  9. #9
    ik apprecieer je hulp ten zeerste maar heb helaas geen idee wat j bedoelt

  10. #10
    Giga Senior PHP4U's avatar
    Geregistreerd
    3 augustus 2014
    Lees van beide de handleiding en zoek naar de stappen voor WPS. Daarmee zorg je dat beide apparaten (modem en repeater) met elkaar 'praten' zodat je repeater helemaal automagisch de juiste instellingen krijgt.

    Je moet alleen bij beiden WPS aanzetten, en de juiste stappen volgen. Vaak door op beide door binnen een bepaalde tijd een knopje in te drukken.
    Laatst aangepast door PHP4U : 14 januari 2018 om 09:41

  11. #11
    Gevonden :-))
    mag afgesloten worden, aan allen bedankt
    Dirk

  12. #12
    Hoofdmoderator
    Verenigingslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    en hoe is het nu opgelost?

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Aanbiedingen