Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 6 van 6

Onderwerp: Bij subformulier extra regel in tabel

  1. #1
    Junior Member
    Geregistreerd
    16 april 2018
    Vraag is niet opgelost

    Bij subformulier extra regel in tabel

    Hallo,

    Ik heb een vraag. Ik heb een formulier gemaakt met daarin een subformulier. Maar de gegevens van het subformulier komen een regel lager in de tabel dan de overige gegevens die ik in het formulier invul. Hoe kan ik dit oplossen.

  2. #2
    Tera Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    OctaFish's avatar
    Geregistreerd
    6 februari 2009
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    Allereerst welkom bij HelpMij! Misschien moet je een voorbeeldje meeposten met je vraag, want ik snap niet wat je bedoelt. Een subformulier, zeker als dat (en het hoofdformulier natuurlijk ook) is gekoppeld aan een tabel, dan vul je die tabel altijd in op basis van de gegevens vanuit het hoofdformulier. Je maakt dan uiteraard een nieuw record aan op basis van dat hoofdformulier, en dat nieuwe record in het subformulier zal dan nooit leeg zijn, op zijnh minst is in de tabel van het subformulier het KoppelID van het hoofdformulier ingevuld.
    Gebruik de QUOTE knop alleen als je iets wit citeren.
    Op deze pagina kun je zien hoe je met TAGS werkt.

  3. #3
    Junior Member
    Geregistreerd
    16 april 2018
    Volgens mij is dit wel gebeurd. Ik heb ook een voorbeeld bijgevoegd. In de tabel sollicitanten kan je het probleem zien. Database sollicitanten - kopie.zip

  4. #4
    Tera Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    OctaFish's avatar
    Geregistreerd
    6 februari 2009
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    Je hebt, vrees ik, niet de database meegestuurd, maar het Lock bestand. Dat kunnen we uiteraard niet openen.
    Gebruik de QUOTE knop alleen als je iets wit citeren.
    Op deze pagina kun je zien hoe je met TAGS werkt.

  5. #5
    Junior Member
    Geregistreerd
    16 april 2018
    Ik kan het acces bestand niet uploaden daarom heb ik het gezipped. Ik weet niet hoe ik het anders moet uploaden.

  6. #6
    Tera Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    OctaFish's avatar
    Geregistreerd
    6 februari 2009
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    Zippen is goed, maar je moet de db er in zetten, en niet de laccdb. Als je de db afsluit voordat je hem zipt (eventeel ook nog even comprimeren en herstellen als de zip te groot wordt) dan verdwijnt de laccdb en kun je ook niet het verkeerde bestand inpakken.
    Gebruik de QUOTE knop alleen als je iets wit citeren.
    Op deze pagina kun je zien hoe je met TAGS werkt.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Aanbiedingen