Office 2007 vertalen in het nederlands!

Status
Niet open voor verdere reacties.

Aliza

Gebruiker
Lid geworden
22 okt 2007
Berichten
62
Weet iemand hoe ik engelse versie van microsoft office 2007 kan vertalen naar Nederlands???
 
Voor zover ik weet niet. Je zal een Nederlandse versie moeten installeren.
 
Ik heb een engelse versie:eek:
via tools heb ik geprobeerd maar het werkt niet
 
Je kunt iig wel willekeurig van invoer en bewerkingstaal schakelen naar een willekeurige andere taal (gewoon typen), maar voor de menu's zal je even moeten downloaden. (zie hieronder)
 
Laatst bewerkt:
Of gratis:

Een andere taal inschakelen in de interface van Office-programma's
Alles weergeven
Alles verbergen
In dit artikel wordt uitgelegd wat een taalpakket precies inhoudt en hoe u dit kunt verkrijgen en gebruiken om de taal in te stellen van de gebruikersinterface en Help in Microsoft Office-programma's. Dit artikel kan u behulpzaam zijn als u het volgende moet doen:

De gebruikersinterface van Microsoft Office (bijvoorbeeld de tekst van opdrachten en menu's) en Help weergeven in een andere taal.
De spelling of grammatica controleren van tekst in een andere taal.
Sjablonen en lettertypen in een andere taal ophalen.
Wat wilt u doen?

--------------------------------------------------------------------------------
Meer informatie lezen over wat een taalpakket inhoudt
Een taalpakket ophalen en installeren
De taal van de gebruikersinterface of Help wijzigen
De prioriteit van een taal instellen

--------------------------------------------------------------------------------

Meer informatie over wat een taalpakket inhoudt
Via taalpakketten kan een Microsoft Office-programma de volgende voorzieningen in een andere taal bieden:

Gebruikersinterface De gebruikersinterface omvat de tekst die wordt weergegeven in menu's, opdrachten, op werkbalken en op het lint, dat deel uitmaakt van de Microsoft Office Fluent-gebruikersinterface.
Opmerking Een andere manier om de gebruikersinterface in een andere taal in te stellen, is door het (gratis) downloaden en installeren van een LIP (Language Interface Pack). U vindt koppelingen naar meer informatie in de sectie Zie ook.

Help De Help omvat de artikelen die worden weergegeven in het Help-venster.
Taalprogramma's Taalprogramma's bestaan onder andere uit de spelling- en grammaticacontrole. Hoewel u tekst in elke willekeurige taal kunt typen en bewerken zonder taalpakket, moet voor het gebruik van de taalprogramma's van de betreffende taal een taalpakket worden geïnstalleerd.
Overige taalspecifieke functies Overige functies die kunnen worden aangepast voor een bepaalde taal zijn onder andere lettertypen en sjablonen.
Belangrijk Een taalpakket is niet vereist voor het typen of bewerken van tekst in een andere taal. Ongeacht het taalpakket dat op de computer is geïnstalleerd, kunt u tekst typen en bewerken in elke ondersteunde taal. U kunt zelfs bepaalde taalspecifieke functies inschakelen zonder een taalpakket te installeren. Raadpleeg het artikel Tekstinvoer in een andere taal inschakelen in Microsoft Office voor meer informatie.
Opmerkingen

Bepaalde taalpakketten bevatten taalprogramma's voor meer dan één taal. Het taalpakket voor Engels (Verenigde Staten) bevat bijvoorbeeld taalprogramma's voor het Frans en Spaans.
Bepaalde taalpakketten bieden slechts een gedeeltelijke vertaling van de gebruikersinterface en Help in een andere taal. In sommige gevallen worden bepaalde Microsoft Office-programma's mogelijk niet vertaald in de taal van het taalpakket.

Terug naar boven

Een taalpakket ophalen en installeren
Als een exemplaar van Microsoft Office op een computer is geïnstalleerd, bevat dit minimaal een enkelvoudig taalpakket. Particulieren en bedrijven moeten in veel gevallen echter meer dan één taal gebruiken. U kunt op de volgende manier taalpakketten ophalen:

Enkelvoudig taalpakket Met een enkelvoudig taalpakket wordt de interface van sommige of alle programma's voor een bepaalde taal ondersteund.
Meertalig taalpakket Met een meertalig taalpakket biedt de interface van elk programma ondersteuning voor alle beschikbare talen voor het programma. Het meertalig taalpakket is feitelijk een verzameling van alle enkelvoudige taalpakketten die samen worden verkocht.
Product met gemengde talen Een programma of suite met gemengde talen van Microsoft Office wordt als één taal verkocht, maar bevat programma's in twee of meer talen. De Oekraïense versie van Office bevat bijvoorbeeld bepaalde programma's in het Oekraïens, bepaalde programma's in het Russisch en bepaalde programma's in het Engels.
Meertalig product In een meertalig programma of een meertalige suite van Microsoft Office worden bepaalde programma's in meer dan één taal geboden.
Terug naar boven

U kunt taalpakketten kopen op en downloaden van Taalpakketten voor Microsoft Office 2007.

Terug naar boven

De taal van de gebruikersinterface of Help wijzigen
Als op uw computer twee of meer taalpakketten zijn geïnstalleerd, kunt u de beschikbare talen in- of uitschakelen en tevens opties voor de betreffende talen instellen.

Klik op Start en wijs achtereenvolgens Alle programma's, Microsoft Office en Microsoft Office-hulpprogramma's aan en klik vervolgens op Taalinstellingen voor Microsoft Office 2007.
Klik op het tabblad Weergavetaal.
Ik zie het tabblad Weergavetaal niet.

Als het tabblad Weergavetaal niet wordt weergegeven, is er slechts één taalpakket geïnstalleerd. Zie Een taalpakket ophalen en installeren voor meer informatie.
Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van uw voorkeuren:
Ik wil dat de taal die wordt gebruikt voor de gebruikersinterface van Microsoft Office overeenkomt met de instelling van Windows voor de taal van menu's en dialoogvensters.

Schakel het selectievakje Dezelfde weergavetaal gebruiken voor zowel Microsoft Office als Windows in. (Met deze instelling wordt de selectie overschreven in de lijst Menu's en dialoogvensters van Microsoft Office weergeven in het.)
Klik op (gelijk aan menu's en dialoogvensters) in de lijst Help weergeven in.
Hoe wijzig ik de taalinstelling voor menu's en dialoogvensters in Windows Vista?

Klik op de knop Start en klik op Configuratiescherm.
Klik onder Klok, taal en regio op Toetsenbord of andere invoermethoden wijzigen.
Opmerking Dubbelklik in de klassieke weergave op Landinstellingen en klik vervolgens op het tabblad Toetsenborden en talen.


Als er een aantal talen wordt weergegeven onder Weergavetaal, kiest u de taal die u wilt gebruiken.
Als de knop Talen installeren of verwijderen beschikbaar is, is de taal die wordt gebruikt voor menu's en dialoogvensters de taal van het Windows-besturingssysteem dat u gebruikt.
Hoe kan ik de taalinstelling voor menu's en dialoogvensters wijzigen in Microsoft Windows XP?

Klik op Start en klik vervolgens op Configuratiescherm.
Klik op Datum, tijd, taal en landinstellingen en klik vervolgens op Landinstellingen.
Opmerking Dubbelklik in de klassieke weergave op Landinstellingen.

Klik op het tabblad Talen.

Als de lijst Taal van menu's en dialoogvensters wordt weergegeven, selecteert u de taal die u wilt gebruiken.
Als de lijst Taal van menu's en dialoogvensters niet wordt weergegeven, is de taal die wordt gebruikt voor menu's en dialoogvensters de taal van het Windows-besturingssysteem dat u gebruikt.
Ik wil dat in Microsoft Office altijd de door mij opgegeven taal wordt gebruikt in de gebruikersinterface en in de Help.

Zorg ervoor dat het selectievakje Menu's en dialoogvensters van Microsoft Office weergeven in het is uitgeschakeld.
Klik op de gewenste taal in de lijst Menu's en dialoogvensters van Microsoft Office weergeven in het.
Klik op OK.
Sluit alle Office-programma's af en start deze opnieuw, zodat de wijzigingen worden toegepast.
Opmerking Als u Microsoft Office Groove wilt afsluiten, klikt u op het Groove-pictogram in het gebied met meldingen van Windows en klikt u op Groove afsluiten.
Terug naar boven

De taalprioriteit instellen
Als een taal niet beschikbaar is voor een bepaald programma, wordt door Microsoft Office een andere taal gebruikt. Dit kan gebeuren ondanks dat u het taalpakket voor de betreffende taal hebt geïnstalleerd.

Waarom is een taal soms niet beschikbaar voor een bepaald programma?

Bepaalde taalpakketten bevatten vertalingen voor slechts een deelverzameling van Microsoft Office-programma's. (U vindt koppelingen naar meer informatie over taalpakketten in de sectie Zie ook.)
Als de voorkeurstaal niet beschikbaar is voor een bepaald programma, kunt u opgeven welke talen in plaats hiervan door Microsoft Office worden gebruikt.

Klik op Start en wijs achtereenvolgens Alle programma's, Microsoft Office en Microsoft Office-hulpprogramma's aan en klik vervolgens op Taalinstellingen voor Microsoft Office 2007.
Klik op het tabblad Weergavetaal.
Ik zie het tabblad Weergavetaal niet.

Als het tabblad Weergavetaal niet wordt weergegeven, is er slechts één taalpakket geïnstalleerd. Zie Een taalpakket ophalen en installeren als u een ander taalpakket wilt ophalen.
Als u de talen in de lijst volgens de gewenste prioriteit wilt rangschikken, klikt u op elke taal in de lijst Prioriteitsvolgorde voor weergavetaal en klik u op Omhoog of Omlaag om de positie van de taal te wijzigen.
Ik zie de lijst Prioriteitsvolgorde voor weergavetaal niet.

De meest voorkomende reden hiervoor is dat er slechts twee taalpakketten zijn geïnstalleerd. U hoeft de taalprioriteit dan namelijk niet in te stellen. U kunt wel de taal opgeven die moet worden gebruikt voor de weergave van de gebruikersinterface. Zie De taal van de gebruikersinterface of Help wijzigen voor meer informatie.
Terug naar boven

Zie ook
Bepalen of u een taalpakket nodig hebt
Een Microsoft Office 2007-taalpakket kopen, installeren, configureren of verwijderen
Stapsgewijze instructies: uw computer voorbereiden op het typen en bewerken van tekst in een andere taal
Was deze informatie nuttig?



Vertel Microsoft hoe nuttig deze informatie was (optioneel): Vertel Microsoft op welke punten we deze informatie nuttiger kunnen maken (optioneel):
Vertel Microsoft wat u probeerde te doen (optioneel):





Uw feedback wordt verzonden.

Bedankt voor het versturen van uw feedback naar Microsoft.
Mijn feedback wijzigen
Hoewel Microsoft onmogelijk op alle opmerkingen kan reageren, wordt de informatie aan de hand van uw feedback verbeterd.

Wenst u ondersteuning of hebt u een suggestie over een product? Contact opnemen.



Op zoek naar Opmerkingen?
De proefperiode voor Opmerkingen is geëindigd en we gebruiken het verkregen materiaal om de site te verbeteren. Bedankt voor uw feedback. Voor extra hulp bij het gebruik van Office kunt u deelnemen aan de Office-discussiegroepen.

Bron: Microsoft.
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan