Partitiesoftware

Status
Niet open voor verdere reacties.

Toedeloe

Gebruiker
Lid geworden
1 aug 2005
Berichten
700
Ik ben op zoek naar een (gratis) Nederlandstalig programma om mijn HD te partitioneren. Berstaat dat en kan iemand mij raad geven? Ben wel in het bezit van Partitie Expert 9.0 van Easy Computing maar kan nergens vinden of dit bruikbaar is in Win 7.
 
Dit is een Engelstalig gratis programma een gratis Nederlandstalig wordt een beetje moeilijk denk ik.
 
Eeh...ik heb slechts XP maar als ik goed ben ingelicht, moet je met W7 uitstekend kunnen partitioneren:rolleyes:
Maar goed, er zijn uitstekende freeware progs

Easus Partition Master http://www.partition-tool.com/personal.htm
zo te zien in NL zie http://computertotaal.nl/article/1601/easeus-partition-manager-3-0-home-edition.html

http://partitionwizard.com/free-partition-manager.html (ook 64bits)
Of die op NL gezet kan worden, weet ik niet

Zie over partitioneren ook http://forum.computeridee.nl/showthread.php?t=63853
 
Laatst bewerkt:
Mik Zjegger, Dank u wel!! Dat programma(atje)heb ik geïnstalleerd en het heeft uitstekend dienst gedaan. Ik heb wel wat veel moeten zoeken om alles voor elkaar te krijgen: mijn Engels is niet wat het zou moeten zijn :( Alleen ben ik nu nog op zoek naar een (sumiere) handleiding, ev in het Engels. Ik ben zoiets gisteren tegengekomen in een of ander forum maar kan het nergens meer terugvinden (het was maar max 3 blz groot) Kan iemand mij helpen?

Aan Mimal ook bedankt maar aan jou wil ik zeggen dat ik enkele maanden geleden, bij de aanschaf van mijn nieuwe PC, gebruik gemaakt heb van Win 7 om partities te maken maar dat ik daar niet tevreden over was en Easeus werkt alleen bij de 32 bit versie, tenzij je betaalt voor de prof versie en dan is ze te gebruiken voor de 64 bit versie.
 
Mik Zjegger: we hebben mekaar deze dagen, en dit tot mijn allergrootste voldoening, ontmoet op het forum Backup/images en ook deze tip van jou heb ik zeer goed kunnen toepassen. Ik had wel het volgende probleem: het vertalen van de website lukte echt niet. Na 1/2 u vertalen was er nog steeds niets "vertaald". Nadat ik de schuifregelaar voor gebruikersaccountbeheer (zie vorige vermelde forum) in de laagste stand had gezet probeerde ik het vertalen nogmaals en dan lukte het wel. Ook voor deze tip(s): nogmaals bedankt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan