Zwak wifi signaal oppikken

Status
Niet open voor verdere reacties.
Tja, wat wil je voor 15.90 ? Zal het doen maar daar houd het ook mee op
 
Beste Terrarabo,


het getoonde model dient als voorbeeld. De vraag was of dit een goed toestel is en of er eventueel een andere oplossing is, daarom mijn vraag naar andere suggesties.

Hier in de lage landen kan je het zelfde toestel kopen maar dan dubbel of 3-dubbel zo duur.

Misschien heb jij een betere oplossing en kan jij me helpen;




Gr. jan
 
Hallo

Je vermeld niet echt duidelijk wat de bedoeling is ....

Zonder opzoekwerk ... ik dacht dat het max. toegestane vermogen zonder vergunning 100mw is , en zeker geen 3W.

Losstaande van het gezondheidsrisico die je jezelf en de onmiddelijke omgeving op de hals haalt ... de buren in een straal van xx km van u vandaan zullen ook niet echt blij zijn dat je alles op het betrokken kanaal (frequentie) en omliggende volledig dichtgooit .

Maak zelf eventueel een parabool of richtantenne indien je grotere afstanden wilt overbruggen , en zoek uw heil niet in overdreven/nutteloos hoge vermogens.

De nodige info en documentatie hiervoor is ruimschoots te vinden op www

Peter
 
De bedoeling is om een zwak wifi signaal op te vangen en te versterken d.m.v. soortgelijke ontvangers(s).
M.a.w dit toestel is GEEN ZENDER maar een soort versterker. Op het www bestaan er talloze discussie over het nut van dit toestel, o.a.:-hoe kan het een vermogen 3000 mwatt zijn als de usb poort een max. vermogen heeft van 500 mwatt-.
Mijn vraag is of er iemand ervaring heeft met dergelijk toestel en of er andere oplossingen zijn? Ik heb idd al iets gevonden om zelf een paraboolantenne te bouwen waar een wifi dongle in gecentreerd word. Dus alhoewel dit een forum is waar je problemen kan voorleggen surf je idd beter op het www om zelf een oplossing te vinden.
Dit is toch niet zo een moeilijke vraag en voel me misbegrepen.



Mvg. Jan
 
Ok, bedankt voor de zeer waardevolle inbreng m.b.t. mijn vraag, tot voor kort was dit forum nog waardevol in het oplossen van problemen en vragen waar je mee geconfronteerd werd maar tegenwoordig zijn de pc specialisten zodanig hoog opgeleid dat een simpele vraag zelfs niet begrepen word.



Adieu en bedankt


Mvg. Jan
 
Zitten geen pc specialisten op een help forum en vind het een overtrokken reactie, worden geen vragen beantwoord van de mensen die willen helpen.
En de eigen conclusies kloppen ook niet.
M.a.w dit toestel is GEEN ZENDER maar een soort versterker
Een wifi antenne kan zenden en ontvangen...........
 
Hallo,


Het " sterk wifi signaal" wordt geleverd aan de pc via de usb poort dus het is geen antenne zoals gesuggereerd wordt, ik heb dit nooit ergens vermeld.

Trouwens de zinsbouw is ook niet echt duidelijk,wat bedoel je met: worden geen vragen beantwoordt
van de mensen die willen helpen.


Veel respect voor jou Lange Pier maar de hele opzet van mijn vraag wordt uit de context getrokken en dit gaat de verkeerde kant uit. Misschien is het een overtrokken reactie maar als er zo'n reactie's komen is het reeds overtrokken. Wat is er hier nu het probleem?

Ik trek wel mijn plan en zoek verder op het www om een gepaste oplossing te vinden of koop getoond model op goed geluk, het is toch maar een kleine 16€.
Voor mij is het opgelost.


Mvg. Jan
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan