Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

  • test1000's Avatar
    15 maart 2019, 11:01
    test1000 heeft een vraag Oude records verwijderen geplaatst in Access
    Hoi, Ik heb een "logging"tabel met twee velden. 1 veld = datum en andere is omschrijving. Elke dag wordt er een logging gemaakt. Maw van elke...
    1 reacties | 112 keer bekeken
  • test1000's Avatar
    12 maart 2019, 14:11
    Zeer duidelijke, klaarhelder en to the point uitleg. Probleem opgelost. Soms kan het zo eenvoudig zijn :D:D
    2 reacties | 76 keer bekeken
  • test1000's Avatar
    12 maart 2019, 10:13
    test1000 heeft een vraag Code aanroepen van andere formulier geplaatst in Access
    Hoi, Ik heb een formulier A met verschillende knoppen en code. Onder formulier A heb ik een Public sub opvullen() ......... end sub Dus als ik...
    2 reacties | 76 keer bekeken
  • test1000's Avatar
    7 maart 2019, 09:46
    test1000 heeft een vraag Info bij een veld geplaatst in Access
    Hoi, Ik heb een vraagje ivm een formulier. Je hebt een formulier met velden. Je hebt ook 'berekende' velden. Dan zou het leuk zijn voor de...
    1 reacties | 118 keer bekeken
  • test1000's Avatar
    6 maart 2019, 14:41
    test1000 reageerde op een post Verwijderquery met 2 tabellen in Access
    En op welke manier kan dit ? En welke actie moet dit dan zijn ?
    7 reacties | 143 keer bekeken
  • test1000's Avatar
    6 maart 2019, 10:17
    test1000 reageerde op een post Verwijderquery met 2 tabellen in Access
    OK. Thx had al zo'n vermoeden. Dan is het maar verwijderen uit beide tabellen. Dwz dat wat aan de gekregen code wat sleutelen en dan...
    7 reacties | 143 keer bekeken
  • test1000's Avatar
    6 maart 2019, 09:08
    test1000 reageerde op een post Verwijderquery met 2 tabellen in Access
    Als simpel voorbeeld. Je hebt twee tabellen A en B. Deze tabellen hebben elk een veld "bedrijf" die met elkaar gelinkt zijn. (Een left join van...
    7 reacties | 143 keer bekeken
  • test1000's Avatar
    6 maart 2019, 08:57
    test1000 reageerde op een post Formulier waarde in query in Access
    Als alternatief ivm het maken van qdef kan je een formulier ook openen op deze manier. DoCmd.OpenForm "start_resul", , , "bedrijf " & "In (" &...
    29 reacties | 553 keer bekeken
  • test1000's Avatar
    5 maart 2019, 21:16
    test1000 heeft een vraag Verwijderquery met 2 tabellen geplaatst in Access
    Hoi, Als voorbeeld twee simpele tabellen genomen. tblomzetdetail en tblomzetdetail_1. Beide tabellen hebben het veld "bedrijf" dat in beide...
    7 reacties | 143 keer bekeken
  • test1000's Avatar
    3 maart 2019, 21:32
    test1000 reageerde op een post Formulier waarde in query in Access
    Onderstaande code werkt. MAAR nu heb ik het volgende voor. De eerste keer werkt de query. Hij 'leest' de filters jaar = 2019 en maand = 02. Dan...
    29 reacties | 553 keer bekeken
  • test1000's Avatar
    3 maart 2019, 15:03
    test1000 reageerde op een post Bijlage printen in Mac Os
    Dat heb ik nog niet geprobeerd. Wil het wel eens testen. Probleem is dat de gebruiker gewend is vanuit Windows ervaring, en nu Macbook, om bijlage...
    2 reacties | 129 keer bekeken
  • test1000's Avatar
    3 maart 2019, 13:08
    test1000 reageerde op een post Formulier waarde in query in Access
    Adhv code die ik op internet gevonden heb aangepast maar werkt nog niet. Maw een bestaande query gebruiken om een filter op toe te passen. ...
    29 reacties | 553 keer bekeken
  • test1000's Avatar
    2 maart 2019, 10:28
    test1000 heeft een vraag Bijlage printen geplaatst in Mac Os
    Beste, Wanneer je in outlook een mail wil printen met bijlagen kan je, in Windows, via opties aanvinken om ook de bijlagen te printen. Nu heb...
    2 reacties | 129 keer bekeken
  • test1000's Avatar
    1 maart 2019, 11:24
    test1000 reageerde op een post Formulier waarde in query in Access
    En adhv van voorbeeld in vorige post bijlage ? Als ik de code/instructie ken kan ik het wel adapteren naar de 'productie'omgeving. Via Google en...
    29 reacties | 553 keer bekeken
  • test1000's Avatar
    28 februari 2019, 16:33
    test1000 reageerde op een post Formulier waarde in query in Access
    Ik had als voorbeeld jaar en datum genomen. In werkelijkheid gaat het om klanten die niet mee geselecteerd mogen worden. Omdat het testklanten zijn...
    29 reacties | 553 keer bekeken
  • test1000's Avatar
    28 februari 2019, 15:13
    test1000 reageerde op een post Formulier waarde in query in Access
    De datumfilter is omdat mijn inspiratie op is :-) Je moet het bekijken als een voorbeeld. Maar ik kan de productie database met gekoppelde SQL...
    29 reacties | 553 keer bekeken
  • test1000's Avatar
    28 februari 2019, 11:32
    test1000 reageerde op een post Formulier waarde in query in Access
    In de voetbal zeggen je hebt Champions League en provinciaal niveau. Ik zit nog op provinciaal niveau te voetballen :-) Wat aanpassingen...
    29 reacties | 553 keer bekeken
  • test1000's Avatar
    25 februari 2019, 22:00
    test1000 reageerde op een post Formulier waarde in query in Access
    Zie voorbeeld. heb geprobeerd een code in te voeren. Dus afhankelijk van de user die is ingelogd mag de cijfers zijn van het bijhorende bedrijf....
    29 reacties | 553 keer bekeken
  • test1000's Avatar
    20 februari 2019, 20:58
    test1000 reageerde op een post Formulier waarde in query in Access
    Sorry OctaFish, maar heb uw zin 1.000 maal gelezen maar zou absoluut niet weten wat je bedoelt. Laat staan dat ik kan beginnen met code of iets...
    29 reacties | 553 keer bekeken
  • test1000's Avatar
    20 februari 2019, 18:03
    test1000 reageerde op een post Formulier waarde in query in Access
    Ok zal de functie weggooien maar uw commando werkt niet bij mij. Ofwel doe ik iets verkeerd of zijn niet alle modules actief. Maar ik krijg een...
    29 reacties | 553 keer bekeken
  • test1000's Avatar
    20 februari 2019, 09:28
    test1000 reageerde op een post Formulier waarde in query in Access
    Net geprobeerd bij form_load de code me.user = environ("username") Krijg de foutmelding "Compileerfout. Kan de methode of het gegevensveld niet...
    29 reacties | 553 keer bekeken
  • test1000's Avatar
    20 februari 2019, 08:47
    test1000 reageerde op een post Formulier waarde in query in Access
    Het was een 'test'database die ik snel ik elkaar heb gestoken. Maar het gaat om het principe en dat is "op welke manier kan ik zo'n tekstveld (200...
    29 reacties | 553 keer bekeken
  • test1000's Avatar
    19 februari 2019, 16:18
    test1000 reageerde op een post Formulier waarde in query in Access
    De gebruikers loggen in op een terminal server. Adhv de Windows loginname kan ik in de tabel "tbluser" terugvinden voor welke bedrijven men...
    29 reacties | 553 keer bekeken
  • test1000's Avatar
    19 februari 2019, 09:07
    test1000 reageerde op een post Formulier waarde in query in Access
    Hoi, In bijlage een testdatabase. Afhankelijk van de Windows user weet het programma voor welke bedrijf of bedrijven de omzet mag getoond worden....
    29 reacties | 553 keer bekeken
Geen verdere resultaten
Over test1000

Standaard informatie

Statistieken


Totaal aantal berichten
Totaal aantal berichten
104
Berichten per dag
0,17
Algemene informatie
Laatste activiteit
17 maart 2019 14:41
Geregistreerd
7 juli 2017
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren