Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 6 van 6

Onderwerp: Werkschijvenvol Photoshop????

  1. #1
    Member
    Geregistreerd
    5 januari 2003
    Locatie
    Veldhoven
    Afstand tot server
    ±97 km
    Vraag is opgelost

    Question

    Eeeej allemaal

    Hierzo weer een Vraag voor de FAQ voor school

    Ik zit hier met Photoshop te werken, ja niet helemaal legaal natuurlijk want dat kan ik niet betalen, dus bel ik jullie maar. Dat programma zegt telkens dat zijn werkschijven vol zijn. Ik
    heb 2 keer 256 MB in dat ding gezet. Dat moet toch genoeg zijn hoe kan ik dat oplossen. Het is trouwens Photoshop 5.5.

    Alvast bedankt voor jullie hulp
    GRTZZz
    /~-><-~\ Max yourself to the Fullest............../~-()-~\

  2. #2
    Mega Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    13 juli 2001
    Photoshop maakt gebruik van Tijdelijke mappen om de handelingen die jij verricht te onthouden.

    Deze map is bijv. C:\windows\temp, of een dergelijke. Deze mag je gewoon legen. Hierdoor zou je geen problemen meer mogen hebben met volle werkschijven.

    En met dat 2x 256? Bedoel je daarmee geheugen of Harde Schijf?

  3. #3
    Member
    Geregistreerd
    5 januari 2003
    Locatie
    Veldhoven
    Afstand tot server
    ±97 km
    EEjj Smartguy

    geheugen dus werkgeheugen dan he.
    Maar verder heb ik zelf geen info. Want het zijn vragen die ik op moet lossen. En de vragen zijn alles wat ik heb. Dus heb verder eigenlijk geen feedback.

    Bedankt voor de reactie. Maar weet je dan nog iets voor het geheugen???

    Alvast bedankt

    Groeten
    /~-><-~\ Max yourself to the Fullest............../~-()-~\

  4. #4
    Mega Honourable Senior Member caveman's avatar
    Geregistreerd
    18 augustus 2001
    Locatie
    Delft
    Afstand tot server
    ±162 km
    Werkschijven is de PS cache, die je zelf moet opgeven in de instellingen als je met een NT versie werkt van windows en dan nog liever op een andere partitie. Iig niet op dezelfde schijf als de pagefile van windows.
    <div align="center">[-[.]-].Open.Source.Open.Mind.[-[.]-]<br>[-[.]-].Debian.GNU/Linux.[-[.]-]</div>

  5. #5
    Mega Senior
    Geregistreerd
    8 augustus 2002
    Even je virtueele geheugen op een andere schijf gooien. Da hielp bij mij wel photoshop werd sneller en de pc liep minder vaak vast. Maak dus een partie met partion magic pleur da virtueel geheugen der op (ook wel wissel bestand genoemd) enne wat smartguy zei kan ook wel werken (bij mij gooit photo shop die files in C:\temp dus die kun je ook even chekken (als ie al bestaat)

  6. #6
    Member
    Geregistreerd
    5 januari 2003
    Locatie
    Veldhoven
    Afstand tot server
    ±97 km
    Sorry dat ik zo laat reageer.
    Maar ben druk bezig geweest, Bedankt voor al jullie reacties het heeft me goed gehlopen

    Groeten
    Legaos
    /~-><-~\ Max yourself to the Fullest............../~-()-~\

  7. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren