Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 7 van 7

Onderwerp: Hoe maak ik transparant logo

  1. #1
    Mega Senior Forza Utreg's avatar
    Geregistreerd
    9 augustus 2001
    Locatie
    IJsselstein (Utrecht)
    Vraag is opgelost
    Hallo mensen,

    Hoe maak ik een mooi en scherp ! logo voor een bedrijf.

    Ik heb de volgende proggies op de PC
    • Photoshop 5.5
    • Coreldraw 7
    • Macromedia Freehand 10
    • Macromedia Fireworks


    Welk progje is de beste om mee te beginnen en hebben jullie ook wat links naar tutorialsites????

    Bij voorbaat dank.

  2. #2
    Mega Senior Z-Dragon's avatar
    Geregistreerd
    3 november 2001
    Locatie
    Honselersdijk
    Afstand tot server
    ±175 km
    Ik raadt je Photoshop en Freehand aan. Toch hoeft een programma niet supergoed te zijn. Je moet alleen goed weten wat je wilt. Teken eerst hoe het worden moet op papier en dan kan eigenlijk elk programma het wel maken, zolang je maar genoeg van dat programma afweet en ook geduld hebt!
    Na jaren ook weer op Helpmij te vinden.

  3. #3
    Mega Senior Forza Utreg's avatar
    Geregistreerd
    9 augustus 2001
    Locatie
    IJsselstein (Utrecht)

    Sjit..

    Hoi,

    Ik was ff vergeten te vermelden dat het een transparant logo moet worden.
    Logo op zich lukt wel, maar ik krijg m niet transparant. (althans niet scherp)

    In fotosoep kom ik er niet uit. Wet je mischien een goede link???

    Freehand hen ik pas een paar dagen dus daar moet ik ff in rommelen.

    Bedankt alvast Dragon.

    Groeten Daan

  4. #4
    Mega Senior ivana's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Rhede
    een transparant plaatje kan alleen in gif formaat, nadeel hiervan is dat je maar 256 kleuren hebt.

  5. #5
    Mega Senior Forza Utreg's avatar
    Geregistreerd
    9 augustus 2001
    Locatie
    IJsselstein (Utrecht)
    Geplaatst door ivana
    een transparant plaatje kan alleen in gif formaat, nadeel hiervan is dat je maar 256 kleuren hebt.
    Hoi Ivana,

    Van bovenstaande ben ik mij bewust. Ik zou dus een logo moeten maken in PS. Als ik nl. een GIF importeer kun je de optie transparant niet aanvinken.
    Moet ik mischien met layers gaan werken???

    Gr Daan

  6. #6
    Mega Senior ivana's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Rhede
    dat maakt op zich niet veel uit met welk programma je werkt, transparantie kan je meestal kiezen bij het opslaan en dan kan je aangeven welk kleur transparant moet worden.

    kan je het plaatje hier plaatsen?

  7. #7
    Mega Senior Forza Utreg's avatar
    Geregistreerd
    9 augustus 2001
    Locatie
    IJsselstein (Utrecht)
    Ik zal eens kijken of ik wat in elkaar kan flansen
    Kan wel ff duren want er moet vandaag ook nog gewerkt worden. LOL

    Daan

  8. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren