Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Pagina 1 van 2 1 2 LaatsteLaatste
Weergeven resultaten 1 tot 20 van 25

Onderwerp: raar

  1. #1
    Senior Member
    Geregistreerd
    8 juli 2001
    Locatie
    leeuwarden
    Afstand tot server
    ±100 km
    Vraag is niet opgelost

    Angry

    goedenmorgen

    een raar probleem met mijn computje, ineens geen internet meer, ik zit bij chello en achter een router.
    de compu boven geen probleem gewoon internet maar die beneden kan geen verbinding maken.
    krijg een melding als ik op herstelen van netwewrk druk dat er een ander ip adres wordt aangemaakt en dat ik mijn netwerkbeheerder moet contacten.
    erg vreemd om dat de andere compu wel gewoon verbinding heeft
    hoe los ik dit nou weer op???????

    groeten oentje11

  2. #2
    Giga Senior
    Verenigingslid
    sigma's avatar
    Geregistreerd
    14 januari 2003
    Locatie
    Badhoevedorp
    Afstand tot server
    ±119 km
    Zitten al je kabels er nog wel in?
    Quid si nunc coelum ruat?

  3. #3
    Senior Member
    Geregistreerd
    8 juli 2001
    Locatie
    leeuwarden
    Afstand tot server
    ±100 km
    alles zit erin , geeft ook geen errors aan, moet op een of andere manier toch te herstellen zijn??????

  4. #4
    Giga Senior
    Verenigingslid
    sigma's avatar
    Geregistreerd
    14 januari 2003
    Locatie
    Badhoevedorp
    Afstand tot server
    ±119 km
    Heb je onlangs programma's geinstalleerd?

    Heb je op virussen gescand?

    Heb je misschien een firewal geinstalleerd of geactiveerd onlangs?

    Heb je al op spyware gescand?


    Kun je de andere computer nog wel zien?

    Vanuit de andere computer deze zien?
    Quid si nunc coelum ruat?

  5. #5
    Senior Member
    Geregistreerd
    8 juli 2001
    Locatie
    leeuwarden
    Afstand tot server
    ±100 km
    op virussen gescand op spyware gescand. firewall in router werkt gewoon wel heb ik quick fix van chello geinstaleerd maar er weer afgehaald omdat ik een instalatie fout melding kreeg en het proggie niet goed draaide, grokster het zelfde probleem.
    andere compu nog niet bekeken maar waar ik nu achter zit heeft gewwon internet.

  6. #6
    Senior Member
    Geregistreerd
    8 juli 2001
    Locatie
    leeuwarden
    Afstand tot server
    ±100 km
    als ik software matig en even de hardware er uit trek reset de netwerkkaart zich dan en krijg ik dan een nieuw toegewezen ip adres van mijn router?????

  7. #7
    Giga Senior
    Verenigingslid
    sigma's avatar
    Geregistreerd
    14 januari 2003
    Locatie
    Badhoevedorp
    Afstand tot server
    ±119 km
    Probeer eens de firewal in de computer uit te schakelen ook die in XP als je hieronder draait.
    Het lijkt het erop dat het programma quick fix toch iets aan je instellingen heeft veranderd.
    Kijk eens je instellingen na van je netwerkverbinding.
    Quid si nunc coelum ruat?

  8. #8
    Senior Member
    Geregistreerd
    8 juli 2001
    Locatie
    leeuwarden
    Afstand tot server
    ±100 km
    heb ik gedaan kreeg ineens een voor mij vreemd ip adres op iets met 164 ofsu

  9. #9
    Senior Member
    Geregistreerd
    8 juli 2001
    Locatie
    leeuwarden
    Afstand tot server
    ±100 km
    firewall in computje staat al tijden uit

  10. #10
    Giga Senior
    Verenigingslid
    sigma's avatar
    Geregistreerd
    14 januari 2003
    Locatie
    Badhoevedorp
    Afstand tot server
    ±119 km
    Herstel eens handmatig je instellingen.
    Alles hetzelfde als de andere computer, behalve het IPadres.
    Quid si nunc coelum ruat?

  11. #11
    Senior Member
    Geregistreerd
    8 juli 2001
    Locatie
    leeuwarden
    Afstand tot server
    ±100 km
    welkeinstellingen bedoeld u, in mijn router staan de instellingen van chello daar ik nog met een com 21 werk via de router moet ik een automatische ip adres krijgen ook als ik op herstellen druk van mijn netwerkverbindingen.kan geen andere ip instellingen invoeren volgens mij

  12. #12
    Senior Member
    Geregistreerd
    8 juli 2001
    Locatie
    leeuwarden
    Afstand tot server
    ±100 km
    heb ff boven gekeken de instellingen daar zijn ip 192.168.1.102
    en de gateway 192.168.1.1

  13. #13
    Giga Senior
    Verenigingslid
    sigma's avatar
    Geregistreerd
    14 januari 2003
    Locatie
    Badhoevedorp
    Afstand tot server
    ±119 km
    Wat ik bedoel is dat je alle instellingen van de netwerkverbinding, die je kunt vinden op de goed werkende computer, kopieert naar de verkeerde, behalve de IPtoewijzing.
    Quid si nunc coelum ruat?

  14. #14
    Senior Member
    Geregistreerd
    8 juli 2001
    Locatie
    leeuwarden
    Afstand tot server
    ±100 km
    maar als ik een auto ip krijg kan ik die toch nergens invoeren????
    ben bezig om hem (netwerkkaart)soft en hardwarematig te verijderen en opnieuw te instaleren ben zo terug

  15. #15
    Senior Member
    Geregistreerd
    8 juli 2001
    Locatie
    leeuwarden
    Afstand tot server
    ±100 km
    heb allles verwijdert en opnieuw geinstaleerd maar nog steeds geen sjoege, ben zolangzamerhand een beetje wanhopig aan het worden krijg steeds de zelfde melding kan herstel niet uitvoeren ip adres wordt vernieuwd enz enz HELP

  16. #16
    Senior Member
    Geregistreerd
    8 juli 2001
    Locatie
    leeuwarden
    Afstand tot server
    ±100 km
    hoe kom ik in de instellingen van mijn router????
    boekje hiervan is bij mijn buuf maar die is aan het werk zodat ik die niet kan halen

  17. #17
    Giga Senior
    Verenigingslid
    sigma's avatar
    Geregistreerd
    14 januari 2003
    Locatie
    Badhoevedorp
    Afstand tot server
    ±119 km
    Indien je onder XP draait, maak dan een netwerkdiskette aan en stop die daarna in de niet functionerende computer.
    Dan worden vanzelf alle instellingen gecorrigeerd.
    Quid si nunc coelum ruat?

  18. #18
    Senior Member
    Geregistreerd
    8 juli 2001
    Locatie
    leeuwarden
    Afstand tot server
    ±100 km
    op min verbindingen op de compu beneden staat een klein slotje lijkt het wel(in pictogrammetje waar mijn lan verbinding op staat), het pictotje met de 2 beeldschermpjes en een draad verbinding.
    slotje staat rechtsboven

  19. #19
    Trotse Pappa m@rio's avatar
    Geregistreerd
    8 november 2000
    Locatie
    Sappemeer
    Afstand tot server
    ±125 km
    Al een andere kabel geprobeerd? Een andere poort op de router?
    Je moet niet steeds dezelfde fouten maken, er is keus genoeg

  20. #20
    Senior Member
    Geregistreerd
    8 juli 2001
    Locatie
    leeuwarden
    Afstand tot server
    ±100 km
    alles al geprobeerd, ander slot in compu gegeven andere verbindingen gemaakt gekeken of netwerkkaart nog goed was enz enz ben bang dat het format c wordt en dan afwachten wat hij dan doet.

  21. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.
Pagina 1 van 2 1 2 LaatsteLaatste

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren