Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 9 van 9

Onderwerp: medion kaart in camera

  1. #1
    Mega Senior
    Verenigingslid
    luuk2512's avatar
    Geregistreerd
    16 januari 2001
    Locatie
    Emlichheim (Dld)
    Vraag is niet opgelost
    hoi ik heb hier een medion camera
    nu was de kaart die erin zat vol.
    dus foto's naar de pc gedownload, en toen de kaart geformateerd, alleen nu doet hij niets meer, wat ik ook probeer. wat heb ik fout gedaan?????
    luuk

  2. #2
    Mega Senior frogger's avatar
    Geregistreerd
    29 april 2001
    Locatie
    in een boere sloot
    heb je de kaart via pc geformat of via de camera ?

  3. #3
    Banned vanschagen's avatar
    Geregistreerd
    26 november 2001
    Locatie
    Andijk
    Afstand tot server
    ±91 km
    toch wel via de camera geformateerd he ,als je het via pc gedaan hebt werkt het niet.

  4. #4
    Mega Senior
    Verenigingslid
    luuk2512's avatar
    Geregistreerd
    16 januari 2001
    Locatie
    Emlichheim (Dld)
    via de pc geformateerd en nu????
    luuk

  5. #5
    Giga Honourable Senior Member maestro12's avatar
    Geregistreerd
    2 januari 2001
    Locatie
    Roosendaal
    Afstand tot server
    ±165 km
    Geplaatst door luuk2512
    via de pc geformateerd en nu????
    Dan heb je een probleem. Echte afdoende oplossingen heb ik nog niet gelezen.
    Er zijn fabrikanten die aanraden om de kaart uit het toestel te halen en er weer in te plaatsen terwijl het toestel aan staat en dan proberen te formatteren er zijn er ook die je door verwijzen naar de fotovakhandel die misschien een cardreader hebben die wel op de juiste wijze kan formatteren en er zijn fabrikanten die gewoon simpelweg zeggen, jammer pech gehad, kaartje weg

  6. #6
    Senior Member
    Geregistreerd
    6 februari 2001
    heb je het hier al gevraagt?
    Ik heb er het één en ander al opgestoken!

    http://nefs.write2me.nl/
    Misschien iemand daar een antwoord weet?

    Gr Dirk

  7. #7
    Mega Honourable Senior Member VDK_P's avatar
    Geregistreerd
    3 december 2001
    Locatie
    Bredene België
    Hallo

    Medion = dacht ik aldi????

    Indien ja , dan heb je geluk , want .... die geven 3 jaar garantie .

    Aankoopbewijs hopelijk nog in uw bezit???

    Peter
    Een computer maakt dat je minder moet raden maar dat heb je met een bikini ook.
    Als God de mens had geschapen om computers te gebruiken, had hij ons zestien vingers gegeven.
    Een computer kan in twee seconden zoveel fouten maken als twintig man in twintig jaar.

  8. #8
    Mega Senior sjunnie's avatar
    Geregistreerd
    31 maart 2001
    Locatie
    omg. Venlo
    Als je de kaart via de pc hebt geformatteerd, heb je dit waarschijnlijk in de FAT32 indeling gedaan, en daar kan de camera niet mee overweg..
    Formatteer de kaar opnieuw met de pc, maar kies er nu voor om dat in de FAT indeling te doen.
    Dat zou et moeten oplossen

  9. #9
    Senior Member
    Geregistreerd
    2 maart 2003
    Waarom heb je de kaart geformatteerd?
    En heb je medion al gebeld. Ik heb goede en vriendelijke ervaringen met hun. Gewoon doen. Niet geschoten is altijd mis.
    Doei, Dump.

  10. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren