Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Pagina 1 van 2 1 2 LaatsteLaatste
Weergeven resultaten 1 tot 20 van 22

Onderwerp: foutmeldingen bij preview website

  1. #1
    Senior Member RTR's avatar
    Geregistreerd
    4 mei 2002
    Vraag is opgelost

    foutmeldingen bij preview website

    Beste mensen,

    Ik ben met een website bezig ( F.P ) , maar continu krijg ik een aantal foutmeldingen zie hier onder :

    Line :56
    Char : 1
    thelement is null or not an object

    file://C:\Documents and Settings\Onbekend\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\8LOHIFS1\[2].htm

    Wat doe ik fout , en wat betekent bovenstaande??

    Bedankt weer !!!

    Romeijn

    ---- Krijg nu op alle pagina's van de website deze meldingen te zien !!!!!!!!!!!!!---------------
    Laatst aangepast door RTR : 24 februari 2004 om 09:12

  2. #2
    Senior Member topmas38's avatar
    Geregistreerd
    14 juli 2002
    Locatie
    Amersfoort
    Afstand tot server
    ±58 km
    Maak je Temporary Internet Files ff leeg -->

    Extra -> Internet Opties -> Bestanden verwijderen

    Edit:
    Zeg trouwens nog ff of het gelukt is, weet ik dat ook weer
    Laatst aangepast door topmas38 : 24 februari 2004 om 09:26
    Topmas

  3. #3
    Senior Member RTR's avatar
    Geregistreerd
    4 mei 2002
    Bericht opsomming (Nieuwste berichten eerst)
    topmas38 Maak je Temporary Internet Files ff leeg -->

    Extra -> Internet Opties -> Bestanden verwijderen
    --------------------------------------------------------------------
    Bedankt voor de reactie topmas38!!

    Moet dit in frontpage te vinden zijn ?
    Ik heb net alle T . I. F verwijderd { via internet explorer , properties , }
    Groet,
    Romeijn

  4. #4
    Senior Member RTR's avatar
    Geregistreerd
    4 mei 2002
    ik heb alle temporary files verwijdert , maar krijg nog steeds foutmeldingen op de pagina's in frontpage.
    Wat betekent : line 56 en char 1 ????
    Misschien dat ik de fout daar moet zoeken op mijn site
    in aanbouw.

    Bedankt , Romeijn

  5. #5
    Senior Member topmas38's avatar
    Geregistreerd
    14 juli 2002
    Locatie
    Amersfoort
    Afstand tot server
    ±58 km
    Geplaatst door RTR
    Wat betekent : line 56 en char 1 ????
    Het betekend sybool 1 in lijn 56
    Tel vanaf het begin naar lijn 56 en kijk wat daar staat, de debugger zegt dat hier een fout zit

    Zou je je site (in aanbouw) even willen posten...
    kunnen wij ook kijken waar de fout zit,
    Topmas

  6. #6
    Senior Member RTR's avatar
    Geregistreerd
    4 mei 2002
    bedankt weer , even uitleggen hoe de site moet plaatsen!!
    Trouwens ik zag net in het mapje ( COOKIES ) :

    file://C:\Documents and Settings\Onbekend\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\8LOHIFS1\[2].htm

    dat er een file in staat genaamd : DAT file ( index ).
    Ik kan deze niet verwijderen , zo het hier mee te maken kunnen hebben??

    Ik ben en blijf een leek !!!
    Groet , Romeijn

  7. #7
    Senior Member topmas38's avatar
    Geregistreerd
    14 juli 2002
    Locatie
    Amersfoort
    Afstand tot server
    ±58 km
    Nee, index kan niet verwijderd worden dus daar hoef je je geen zorgen over te maken...

    Plaats je site gewoon even in een zip bestandje, dus de html waar je het steeds over hebt en waar de fout zich voordoet inzippen en als bijlage toevoegen...

    Let op: de bijlage mag niet groter zijn dan 102 KB dus haal de plaatjes maar weg
    Topmas

  8. #8
    Senior Member RTR's avatar
    Geregistreerd
    4 mei 2002
    topmas38 ,

    zal vanavond even bestandje plaatsen.
    Wil je even een uitleg geven hoe ik dit moet doen??
    ( site in een ZIP bestandje plaatsen )

    Grandioos en alvast bedankt!!

    Romeijn

  9. #9
    Senior Member topmas38's avatar
    Geregistreerd
    14 juli 2002
    Locatie
    Amersfoort
    Afstand tot server
    ±58 km
    Download Winzip of een ander goed programma. (Als je dat niet al hebt)

    Open Winzip -> Klik op Add -> Selecteer het bestand dat de foutmelding oplevert en klik weer op add
    -> sla het bestand op en voeg het toe op helpmij door op browse te klikken en het zipje aan te wijzen...

    Hoop dat het zo lukt
    Topmas

  10. #10
    Senior Member RTR's avatar
    Geregistreerd
    4 mei 2002
    daar ben ik weer...........
    Ik heb de index van mijn site ingepakt ( als het goed is )
    en ik hoop dat jullie topmas 38 en andere mij kunnen helpen!!
    Bedankt alvast !

    Romeijn
    Bijgevoegde bestanden Bijgevoegde bestanden

  11. #11
    Mega Honourable Senior Member peter vazed's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Kruiningen Zeeland
    Je bent wat vergeten:
    <span id=tick2>
    </span>
    toevoegen in je pagina.

    HTML basis info: http://people.zeelandnet.nl/vazed/
    Werken met Arachnophilia V4: http://members.lycos.nl/vazed/

  12. #12
    Senior Member RTR's avatar
    Geregistreerd
    4 mei 2002
    hallo peter !!!
    Bedankt voor de reactie!!! Super!!
    Zou je dit wat meer kunnen uitleggen( hoe en waar plaatsen ) en kun je mij vertellen wat dit voor fout is??
    Groet , Romeijn

  13. #13
    Mega Honourable Senior Member peter vazed's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Kruiningen Zeeland
    Was simpel, ben naar de script site geweest.
    Span moest er dus nog bij.
    Kun je plaatsen waar het klokje moet komen.

    De foutmelding komt inderdaad van deze lijn # 51
    thelement.innerHTML
    maar
    verwijst dus naar een vorige
    thelement=document.getElementById? document.getElementById("tick2"): document.all.tick2

    en daar staat "tick2"
    en
    die is dus niet te vinden, vandaar de foutmelding.

    Zet je de span weg is de "tick2" er wel

    HTML basis info: http://people.zeelandnet.nl/vazed/
    Werken met Arachnophilia V4: http://members.lycos.nl/vazed/

  14. #14
    Senior Member RTR's avatar
    Geregistreerd
    4 mei 2002
    Peter geweldig !!!!!!!!!! , maar ik ben een leek dus nog effe een vraagje.

    Zet je de span weg................ is de tick 2 er wel , wat bedoel je hiermee??
    Span?

    Groet , Rein

  15. #15
    Senior Member RTR's avatar
    Geregistreerd
    4 mei 2002
    Peter , helemaal geweldig!!!!!!!!!!!!!!
    Nog een paar vraagjes , ik ben geen deskundige in het computer gebeuren!!! en ik hoop dat ik niet vervelend ben.
    Hoe moet / waar moet ik die veranderingen aanbrengen?
    Op alle pagina's wordt deze foutmelding aangegeven , dus ook op alle pagina's een verandering aanbrengen???

    Groet , Romeijn

  16. #16
    Mega Honourable Senior Member peter vazed's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Kruiningen Zeeland
    Deze span

    <span id=tick2>
    </span>


    hier is de id genaamd tick2

    Is de span er, is de tick2 er dus ook en werkt je script.

    M.a.w.
    Die tick2 wordt in de code genoemd en moet opgespoord worden. Wordt tick2 gevonden dan wordt het script uitgevoerd, en het klokje getoond.

    HTML basis info: http://people.zeelandnet.nl/vazed/
    Werken met Arachnophilia V4: http://members.lycos.nl/vazed/

  17. #17
    Senior Member RTR's avatar
    Geregistreerd
    4 mei 2002
    Peter , kan het kloppen dat het line 49 is ??
    Frontpage geeft dit aan : line 49 char 1

  18. #18
    Mega Honourable Senior Member peter vazed's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Kruiningen Zeeland
    Dat kan dus wel kloppen.
    Op de aangegeven lijn staat dus de fout.

    Dit
    <span id=tick2>
    </span>
    in html mode invoeren of
    via Invoegen
    html Markup

    HTML basis info: http://people.zeelandnet.nl/vazed/
    Werken met Arachnophilia V4: http://members.lycos.nl/vazed/

  19. #19
    Senior Member RTR's avatar
    Geregistreerd
    4 mei 2002
    Peter , ik ben al wat verder heb <span id=tick2>
    </span> ( achter elkaar in line 49 gezet ) en kreeg in het preview gedeelte geen melding.
    Het klokje staat nu midden in de pagina , is het nu zo dat deze code in line 1 moet worden gevoegd om het klokje links boven in te krijgen ?

    Groet , Romeijn

  20. #20
    Mega Honourable Senior Member peter vazed's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Kruiningen Zeeland
    Neen, die span moet niet in het script worden opgenomen.

    Gewoon op je pagina zetten, in een cel, of net onder de body, of waar je wenst.

    HTML basis info: http://people.zeelandnet.nl/vazed/
    Werken met Arachnophilia V4: http://members.lycos.nl/vazed/

  21. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren