Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 5 van 5

Onderwerp: Hallo ik had een vraag over jpg bestanden

  1. #1
    Junior Member
    Geregistreerd
    6 april 2004
    Locatie
    arnhem
    Afstand tot server
    ±24 km
    Vraag is opgelost
    goede avond menssen ik had misschien een dome vraag maar ja vragen zijn er om gestelt te worden .

    ik heb een jpg bestand op mijn pc staan maar die zou ik dus graag om willen gaan zetten zo dat ik die in autocad zou kunnen gaan gebruiken want autocad werkt alleen maar met dwg of dfx of dwt

    of is er iemand die mijn kan gaan helppen met een gelijk waarding progama als autocad

    mijn dank zal groot zijn ik groet u harry

  2. #2
    Giga Senior Wim1960's avatar
    Geregistreerd
    25 december 2001
    Locatie
    Culemborg
    Afstand tot server
    ±79 km
    Als je je jpg opnet in een ander programma kan je het dan niet oplossen door het daar te kopieren en vervolgens te plakken in autocad.
    Grtz, Wim

  3. #3
    Junior Member
    Geregistreerd
    6 april 2004
    Locatie
    arnhem
    Afstand tot server
    ±24 km
    hallo wim bedank voor je bricht
    maar wat je zij dat hebben wij hier dus ook al uit geprobeert en dat wil dus jamer genoeg niet echt leuken dus van daar dat ik de vraag voor hulp had neer gezet dus in ieder geval bedank groetjes harry

  4. #4
    Mega Senior Paintje's avatar
    Geregistreerd
    3 april 2004
    Locatie
    Schiedam
    Afstand tot server
    ±159 km
    Ongeveer dezelfde vraag is hier ook al geplaats klik

    Et probleem is dat Jpeg en alle andere plaatjes niks anders is dan een verzameling gekleurde puntjes in een 2D vak.
    Cad is vector georrienteerd dus een lijn van A naar B met een bepaalde kromming in een 3D omgeving.
    Wel kun je contouren van een plaatje laten berekenen door de tooltjes in de link van hierboven, maar optimaal is dat niet.
    Een programmma zoals 3D Max laat wel toe dat objecten laat vullen met een afbeelding maar ook hierbij kun je niet bijvoorbeeld een plaatje van een motor inladen en gelijk de hele wireframe tevoorschijn toveren.

  5. #5
    Mega Senior
    Verenigingslid
    Gimli's avatar
    Geregistreerd
    5 augustus 2001
    Locatie
    roosendaal
    Afstand tot server
    ±165 km
    Zelfde soort vraag, zelfde soort antwoord.

    http://www.helpmij.nl/forum/showthre...hreadid=157822


  6. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren