Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 9 van 9

Onderwerp: Photoshop

  1. #1
    Senior Member
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Vraag is opgelost

    Cool

    Sinds lang werk ik met Adobe Photoshop 5.5.
    Recent ben ik overgeschakeld van Windows98 naar WindowsXP.
    Verder heb ik Netscape verwijderd.

    Als ik nu vanuit Photoshop wil printen, lukt dit helemaal niet.

    Is dit te verhelpen?

  2. #2
    Mega Senior Paintje's avatar
    Geregistreerd
    3 april 2004
    Locatie
    Schiedam
    Afstand tot server
    ±159 km
    Heb je wel je printer geinstalleerd?

  3. #3
    Giga Senior megabit's avatar
    Geregistreerd
    30 augustus 2002
    Locatie
    Cothen
    Afstand tot server
    ±66 km
    Als dat zo is, kun je wel vanuit andere applicaties printen?
    Tja...

  4. #4
    Senior Member
    Geregistreerd
    8 september 2000
    2x ja, zonder enig probleem.

    De printer staat reeds aan voor de start van PhotoShop .

  5. #5
    Giga Senior megabit's avatar
    Geregistreerd
    30 augustus 2002
    Locatie
    Cothen
    Afstand tot server
    ±66 km
    Okay, waar gaat het precies fout? Als je probeert af te drukken? Krijg je een foutmelding? Komt het document wel in de wachtrij?
    Tja...

  6. #6
    Senior Member
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Ik krijg het bericht "could not complete the Print command because of a disk error"

    Daarna werkt het programma verder als normaal.
    De printopdracht is de enige opdracht die een dergelijke reactie uitlokt.

  7. #7
    Mega Senior Paintje's avatar
    Geregistreerd
    3 april 2004
    Locatie
    Schiedam
    Afstand tot server
    ±159 km
    :8-0: I am Flabergasted

    Kan het misschien zijn dat je weinig intern geheugen in je comp hebt zitten, Photoshop gebruikt nogal veel geheugen ( kun je instellen trouwes in de voorkeuren ) en in combinatie met XP die ook veel geheugen gebruikt vraagt het misschien allemaal wat teveel van je PC.
    Of misschien staat je "Scratch disk" ingesteld op een HD waar niet meer veel ruimte opzit
    Of staat je printer toevallig ingesteld op print to file?

    Kan zo 123 niets anders bedenken

  8. #8
    Senior Member
    Geregistreerd
    8 september 2000

    Cool

    via Taakbeheer verneem ik dit over het geheugen, wel te verstaan terwijl PhotoShop draait:
    geheugengebruik: totaal=199216; limiet=1082144.
    fysiek geheugen: totaal= 456176; beschikbaar=172652
    kernelgeheugen: totaal=48188; in wisselbestand=40332.

    op de harddisk is nog 64,99 GB vrij.

    en de printer staat ingesteld op printen op papier.

  9. #9
    Mega Senior Paintje's avatar
    Geregistreerd
    3 april 2004
    Locatie
    Schiedam
    Afstand tot server
    ±159 km
    Tja lijkt me oke allemaal

  10. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren