Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 8 van 8

Onderwerp: breedte pagina

  1. #1
    Vraag is opgelost
    Hallo,

    Ik ben een site aan het bouwen in Frontpage 2000. Ik heb een frames pagina. Een van de pagina's (rbottom) in het frame heeft ingesteld: scrollbars: if needed.

    Op die pagina staat allerlei tekst. Als ik hem nu in de browser ga bekijken, moet je helemaal naar rechts scrollen.

    Ik wil dat je wel naar beneden kunt scrollen, maar dat de tekst horizontaal precies past.

    Hoe kan ik dat doen?

    Alvast hartelijk bedankt,

    Martijn
    Laatst aangepast door mcmooij : 5 mei 2004 om 10:33

  2. #2
    hier kun je het zien
    Bijgevoegde kleine afbeeldingen Bijgevoegde kleine afbeeldingen Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  mijnwebsite.jpg‎
Bekeken: 36
Grootte:  79,0 KB  

  3. #3
    Senior Member jefke's avatar
    Geregistreerd
    10 maart 2003
    Locatie
    Maasmechelen, België
    probeer eens het venster in je explorer te maximaliseren...

    maak je trouwens gebruik van tabellen op die bewuste pagina?

    Zoniet kan je dat eens proberen.
    *let er dan op bij 'eigenschappen van de tabel' dat je de breedte op 100 zet in %.
    Laatst aangepast door jefke : 5 mei 2004 om 10:48

  4. #4
    ik gebruik tabellen, ja. Maar toch moet je helemaal naar rechts scrollen.

  5. #5
    Mega Honourable Senior Member peter vazed's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Kruiningen Zeeland
    Zit er een plaatje in wat te breed is?
    Anders de pagina uploaden en URL geven.

    HTML basis info: http://people.zeelandnet.nl/vazed/
    Werken met Arachnophilia V4: http://members.lycos.nl/vazed/

  6. #6
    niet dat ik weet

    Het uploaden kan nu even niet. Maar als bijlage is hier de index pagina.
    Bijgevoegde bestanden Bijgevoegde bestanden

  7. #7
    Mega Honourable Senior Member peter vazed's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Kruiningen Zeeland
    Ja, te breed gemaakt........ je marquee staat op 900.

    Dit is beter:
    //Specify the marquee's width (in pixels)
    var marqueewidth="500px"

    HTML basis info: http://people.zeelandnet.nl/vazed/
    Werken met Arachnophilia V4: http://members.lycos.nl/vazed/

  8. #8
    ja, het werkt!!!

    HEEL ERG BEDANKT!

  9. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren