Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 7 van 7

Onderwerp: foto terugzetten

  1. #1
    Mega Senior
    Verenigingslid
    Thea41's avatar
    Geregistreerd
    4 juni 2001
    Locatie
    Hengelo bij Enschede
    Vraag is opgelost
    Hoi,

    Ik maak elke dag een foto en plaats die in een word-document. Nu heb ik per ongeluk die bewuste foto gewist van mijn camera en heb ook vergeten die foto in de fotomap te plaatsen. Maar hij staat wel in dat word-doc. Hoe krijg ik hem wel in mijn fotomap? Ik heb het al geprobeerd met kopieren en plakken, maar de optie plakken blijft dan grijs als ik hem in die bewuste map wil plakken. Hoe pak ik dit nu aan?
    Groetjes van Thee

    Ik heb nog geen calorie gevonden die ik niet lekker vindt

  2. #2
    Senior Member
    Geregistreerd
    24 januari 2001
    Locatie
    Eindhoven
    Afstand tot server
    ±91 km
    Via een programma als photoshop misschien? Als je de foto daarin plakt kun je hem onder een nieuwe naam in de goede map opslaan.
    Informatica gaat net zo min over computers als astronomie over telescopen. (E. W. Dijkstra)

  3. #3
    Mega Senior GForze's avatar
    Geregistreerd
    26 april 2004
    Locatie
    Groningen
    Afstand tot server
    ±117 km
    Foto selecteren in word, klik op kopieren, open bv paint en daarin plakken en opslaan (kwaliteit is waarschijnlijk wel iets minder dan bij het origineel)

  4. #4
    Mega Senior
    Verenigingslid
    Thea41's avatar
    Geregistreerd
    4 juni 2001
    Locatie
    Hengelo bij Enschede
    idd, het is wel gelukt mbv paint, maar de kwaliteit is een stuk minder....da's jammer.
    Bedankt voor de hulp
    Groetjes van Thee

    Ik heb nog geen calorie gevonden die ik niet lekker vindt

  5. #5
    Mega Senior GForze's avatar
    Geregistreerd
    26 april 2004
    Locatie
    Groningen
    Afstand tot server
    ±117 km
    Dat ligt niet aan paint maar aan de manier waarop word je plaatjes omzet.

  6. #6
    Senior Member
    Geregistreerd
    24 januari 2001
    Locatie
    Eindhoven
    Afstand tot server
    ±91 km
    Volgens mij wordt de foto in word als jpeg opgeslagen. Paint kan eigenlijk alleen goed overweg met bmp, dus misschien kun je de kwaliteit nog iets beter krijgen als je de foto niet in paint plakt, maar in een programma dat wel goed met jpeg overweg kan.
    Informatica gaat net zo min over computers als astronomie over telescopen. (E. W. Dijkstra)

  7. #7
    Mega Senior GForze's avatar
    Geregistreerd
    26 april 2004
    Locatie
    Groningen
    Afstand tot server
    ±117 km
    of je slaat hem op als bmp natuurlijk , zal alleen niet echt heel veel verschil maken.

  8. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren