Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 12 van 12

Onderwerp: camera

  1. #1
    Senior Member
    Geregistreerd
    29 januari 2001
    Locatie
    la cala de villajoysa
    Vraag is niet opgelost
    goedemiddag ,ik heb een vraagje .ik heb een dv van jvc .
    heb er net een firewire opgedaan , toen de kabel van me dv naar comp gedaan maar ik zie helemaal niks ,kan iemand mij vertellen wat ik nog moet doen????

  2. #2
    Hoofdmoderator
    Verenigingslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    Ellybelly,

    Als je de vraag zo stelt dan zullen er niet veel mensen een antwoord kunnen geven.
    Ik zal proberen om een paar vragen te stellen, probeer jij dan zo duidelijk mogelijk een antwoordt te geven,

    1 wat is DV
    2 welke van JVC
    3 waar heb je een firewire opgedaan, bedoel je niet een kaart in de pc gedaan.
    4 Welke windows/linux versie gebruik jij.
    5 welk software programma gebruik jij om beelden te bekijken.
    6 heb je de JVC wel aanstaan.

  3. #3
    Senior Member
    Geregistreerd
    29 januari 2001
    Locatie
    la cala de villajoysa
    ow hoi ja je hebt gelijk .
    het is dus een jvc gr-d20 dv is toch de afkorting van digitale videocamera/
    ik draai op win 98 en inderdaag ik heb er een kaart een zgn fire wire,
    maar goed asl ik de camera aansluit op de pc , denk ik dta ik de camera ergens in moet openen alleen ik weet dus niet in welk programma
    hoop dat je er een beetje wijzer van bent geworden aangezien ik een digi beet ben

  4. #4
    Hoofdmoderator
    Verenigingslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    Oke,
    Het verhaal wordt duidelijk.
    Weet je zeker dat de firewirekaart goed is aangesloten.
    Kijk even bij systeem of daar geen uitroeptekens of foutmeldingen staan.
    Normaal als het goed werkt dan zou er een melding rechts onder in je beeldscherm moeten komen als er nieuwe hardware is gevonden. En dat is jouw camera.

  5. #5
    Senior Member
    Geregistreerd
    29 januari 2001
    Locatie
    la cala de villajoysa
    nee hoor alles is in orde , dus ik snap er niks van, ik weet dat warneer ik mijn fotocamea er op doe dan staat het er meteen op maar deze videocamera ik snap er niks van

  6. #6
    Hoofdmoderator
    Verenigingslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    Ik moest in mijn camera de usb poort nog aanzetten.
    Ik zag het nut daar niet van in omdat ik ook via firewire verbinding wilde maken.
    Ik heb dit wel gedaan en nu wordt de camera wel herkend.
    Heb jij helemaal geen software bij de camera gekregen.

  7. #7
    Senior Member
    Geregistreerd
    29 januari 2001
    Locatie
    la cala de villajoysa
    nee helmaal niks bij gekregen dus ik d8 misschien kan ik het ergens vinden

  8. #8
    Hoofdmoderator
    Verenigingslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    Ik heb even de handleiding van jouw toestel gelezen.
    Helaas bij dit type krijg je geen afspeel software bij.
    Ik denk dat jij dan toch eerst software moet halen.
    Zoiets als studio 9 van pinnacle.
    Zet je de camera wel op play als je hem aangesloten hebt op de computer.

  9. #9
    Senior Member
    Geregistreerd
    29 januari 2001
    Locatie
    la cala de villajoysa
    ja hij staat gewoon op play ,he maar moet ik soms een bepaald prograamtje openen bijv. een media player om het tebekeijken

  10. #10
    Hoofdmoderator
    Verenigingslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    Ja dat schreef ik net in mijn vorige berichtje.
    Studio 9 of realplayer

  11. #11
    Senior Member
    Geregistreerd
    29 januari 2001
    Locatie
    la cala de villajoysa
    ja real player heb ik wel en dan wat mot ik dna doen om mijn opnamens in beeld tezien van de ral player

  12. #12
    Hoofdmoderator
    Verenigingslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    Camera op play zetten en dan laten afspelen ondertussen heb je realplayer ook al geopend.
    Zelf heb ik realplayer niet dus daar kan ik je niet veel over vertellen.

  13. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren