Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 14 van 14

Onderwerp: koptelefoontjes

  1. #1
    Member
    Geregistreerd
    27 juni 2002
    Locatie
    rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    Vraag is opgelost
    Ik heb nog geen speakers op me computer
    Maar kheb wel koptelefoontjes van me discman

    Die kunnen tog ook bij de koptelefoon aansluiting van me computer?

    Ik heb ze aan mekaar aangesloten maar ik hoor niets, moet ik iets anders doen om geluid te krijgen via me koptelefoontjes?

  2. #2
    Mega Senior T._de_vries's avatar
    Geregistreerd
    1 september 2003
    Locatie
    Zaandam
    Afstand tot server
    ±116 km
    Douw je die stekkertjes dan in je cd-rom speler, of in je geluidskaart?

    In je cd-rom speler -> Hoor je alleen als je een muziek-cd indoet, tenzij je een snoertje hebt lopen van je rom speler naar je geluidskaart.

    In je geluidsskaart -> Iets defect... (geluidskaart, of oortelefoontjes) : - edit - : Je moet hem wel in de groene doen.

  3. #3
    Member
    Geregistreerd
    27 juni 2002
    Locatie
    rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    geen id waar ik me koptelefoontjes in dau
    Ik doe em in vooraan in me computer boven de diskettestation en me cd en ddvd speler.
    En der staat zo'n koptelefoon tekenetje en tis groen

  4. #4
    Mega Senior DjViper's avatar
    Geregistreerd
    20 november 2001
    Locatie
    Dokkum
    Afstand tot server
    ±111 km
    Hoi,

    Effe via geluidspaneel, rechtonder in je taakbalk een luidsprekertje icoontje aanklikken en dan frontpanel audio koptelefoon selecteeren, waarschijnlijk staat ie uit.

    Groetjes, Dj viper

  5. #5
    Member
    Geregistreerd
    27 juni 2002
    Locatie
    rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    er is geen geluidsicoontje op me taakbalk rechtsonder

  6. #6
    Mega Senior T._de_vries's avatar
    Geregistreerd
    1 september 2003
    Locatie
    Zaandam
    Afstand tot server
    ±116 km
    Welke OS/Operating System heb je?

  7. #7
    Member
    Geregistreerd
    27 juni 2002
    Locatie
    rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    geen id hoe kan ik dat vinden?

  8. #8
    Mega Senior T._de_vries's avatar
    Geregistreerd
    1 september 2003
    Locatie
    Zaandam
    Afstand tot server
    ±116 km
    Ik denk dat je Windows gebruikt.. Heb je Windows XP, 2000, me, 98, enz.

    Je kan het zien door in je configuratie scherm en dan op systeem te klikken..

  9. #9
    Mega Senior GForze's avatar
    Geregistreerd
    26 april 2004
    Locatie
    Groningen
    Afstand tot server
    ±117 km
    Is de aansluiting aan de voorzijde wel aangesloten ? probeer de waarschijnlijk groene aan de achterzijde eens

  10. #10
    Member
    Geregistreerd
    27 juni 2002
    Locatie
    rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    ikke heb XP als ik dan naar
    start --> configuratiescherm --> spraak, geluid en ander geluidsapperatuur ga en als ik op 1 van die opties(systeem volume aanpassen, geluidsschema aanpassen, de instellingen van de luidspeakers aanpassen) dan staat er dan er geen audioapparaat is.

    Ik heb geen speakers dus dat kan wel kloppen... maar ja dan moet ie et tog doen via me koptelefoontjes?

  11. #11
    Mega Senior T._de_vries's avatar
    Geregistreerd
    1 september 2003
    Locatie
    Zaandam
    Afstand tot server
    ±116 km
    Volgens mij heb je geeneens een geluidskaart! Zonder geluidskaart -> geen muziek...

    Je kan voor heel weinig al een geluidskaartje op de kop tikken. Bijvoorbeeld een simpel merk: Sweex...

    Bijv. deze -> http://www.sweex.nl/product.asp?pid=104

  12. #12
    Member
    Geregistreerd
    27 juni 2002
    Locatie
    rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    hmm volgens mij heb ik er wel 1, maar dat weet ik ook niet zeker. Maarre hoe kan ik er zeker van zijn dat ik een geluidskaart heb?
    Kan ik dat ergens controleren op me computer?

  13. #13
    Mega Senior T._de_vries's avatar
    Geregistreerd
    1 september 2003
    Locatie
    Zaandam
    Afstand tot server
    ±116 km
    configuratie scherm -> prestaties en onderhoud -> systeem -> hardware -> apparaatbeheer. Daar staat of en welke geluidskaart je hebt...

  14. #14
    Member
    Geregistreerd
    27 juni 2002
    Locatie
    rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    dank wel voor u advies!
    En u heeft gelijk ik heb geen geluidskaart

  15. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren