Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 9 van 9

Onderwerp: Blender gebruiken?

  1. #1
    Mega Senior Forza Utreg's avatar
    Geregistreerd
    9 augustus 2001
    Locatie
    IJsselstein (Utrecht)
    Vraag is opgelost
    Goedemorgen allemaal,

    Ik wil graag wat vragen over 3D afbeeldingen. Wil graag wat 3D objecten leren maken voor een flashsite.
    Je ziet ze vaak langskomen in intro's zoals hier en vooral hier.

    Nou heb ik op deze site al gezocht en op Google, en ik kom steeds weer het programma Blender tegen (open source).
    Nu is dus mijn vraag: heeft hier iemand ervaring mee en zo ja...is het gebruiksvriendelijk?
    Een progamma als 3D studio max is veels te uitgebreid.

    Is het programma aan te raden of hebben jullie wat andere tips?

    Gebruik zelf Photoshop 7 en Swishmax

    Daan

  2. #2
    Mega Senior Forza Utreg's avatar
    Geregistreerd
    9 augustus 2001
    Locatie
    IJsselstein (Utrecht)
    Helemaal niemand?

  3. #3
    Mega Senior Paintje's avatar
    Geregistreerd
    3 april 2004
    Locatie
    Schiedam
    Afstand tot server
    ±159 km
    De animaties die hier gebruikt zijn lijken gemaakt te zijn met Swift3D

    Blender is volgens mij meer iets om stilstaande 3D omgevingen te maken

  4. #4
    Mega Senior Forza Utreg's avatar
    Geregistreerd
    9 augustus 2001
    Locatie
    IJsselstein (Utrecht)
    Zoals je ziet heb ik er dus geen verstand van. Ik zag het verschil niet.

    Is er met Swift 3D een beetje te werken? Heb namelijk van 3D max gehoord dat ie zo ontzettend moeilijk is.

  5. #5
    Mega Senior Paintje's avatar
    Geregistreerd
    3 april 2004
    Locatie
    Schiedam
    Afstand tot server
    ±159 km
    Ja das best wel te doen, en je kan heel goed samen werken met Swishmax door de load movie in movie functie.
    Ikzelf heb er nog maar even mee gestoeid maar dit resultaat had ik al na een middag klooien

  6. #6
    Mega Senior Forza Utreg's avatar
    Geregistreerd
    9 augustus 2001
    Locatie
    IJsselstein (Utrecht)
    Nou Paintje......
    Dat ziet er goed uit!

    Daar ben ik dus weken mee bezig LOL
    Heb net mijn Swish gedeelte online gezet...

    PS: hoe doe je dat in godsnaam met zo'n "uitklappend" scherm?

  7. #7
    Mega Senior Forza Utreg's avatar
    Geregistreerd
    9 augustus 2001
    Locatie
    IJsselstein (Utrecht)
    @ Paintje

    Welke van Swift moet ik hebben???? Er staan een aantal op de site waarvan 2 die als plug-in dienst doen.

    Moet ik Swift 3D v4 hebben???

  8. #8
    Mega Senior Paintje's avatar
    Geregistreerd
    3 april 2004
    Locatie
    Schiedam
    Afstand tot server
    ±159 km
    Ja dat uitklapvenstertje is gemaakt met Swift3d Animatie, dus niet met Swish ( verwarrend die namen ja )
    Zelf heb ik Swift 3D v3 en zo te zien is de nieuwe versie 4 nog niet verkrijgbaar en die plugin's daar heb je weer niks aan zonder Flash MX of 3D studio max, dus daar schiet je ook niks mee op.

  9. #9
    Mega Senior Forza Utreg's avatar
    Geregistreerd
    9 augustus 2001
    Locatie
    IJsselstein (Utrecht)
    Dan word het dus Swift 3D v 3.....

    Tnx voor de info Paintje!

  10. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren