Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 12 van 12

Onderwerp: PC--->>> breedbeeld

  1. #1
    Senior Member
    Geregistreerd
    31 juli 2004
    Locatie
    Thuis
    Vraag is opgelost
    alles aangesloten pc out met s-video in tv
    en audio opt op de geluidskaart naar audio in tulipstekkers 2x

    heb beeld op tv geluid via boxen pc

    PROBLEEM= geen volledige bureaublad met snelkoppeling gilm kijken lukt ook net

    beeld staat stil en vast op achtergrond
    alleen achtergrond welke ik heb op me monitor geeft tv weer verders NIKS

    beeld resolutie aangepast beel nu perfect passend op breedbeeld geen snelkoppelingen,start balk etc...

    pc opnieuw gestart maar er verandert totaal niks

    wat kan het zijn

    ik moet toch exact wat ik op de monitor zie ook op de tv krijgen??? en niet alleen achtergrond??

    beel 1 is de monitor en 2 breedbeeld
    dit wordt herkent als 1 en 2

    als ik uitbreid naar tv dan heb op monitor niks meer moet ik werken kijkend naar de tv dit is toch niet goed

    lijkt mij!!

  2. #2
    Giga Senior
    Verenigingslid
    Eric_Daleboudt's avatar
    Geregistreerd
    6 augustus 2001
    Locatie
    's-Gravenhage
    Afstand tot server
    ±160 km

    Ik begrijp niet alles

    Alleen je resolutie van je Desktop is vaak hoger als van je TV.

    Dus als je dual gebruikt zie je vaak je weergave op je Desktop veranderen als je ook een TV aan sluit.

    Bedoel je dat

    Eric.
    Beware, not all things are what they appear to be.
    Mijn PC mag van mij geen koffie drinken, is slecht voor zijn zenuwen.
    En als hij rookt zet ik hem uit.

  3. #3
    Senior Member
    Geregistreerd
    31 juli 2004
    Locatie
    Thuis

    -probleem niet opgelost

    nee alles aangesloten

    nr1: Is de Moniyor
    nr2: is mijn JVC breedbeeld

    probleem is waarom wordt niet alles volledig weergegeven zoals de monitor op de tv????

    alleen achtergrond wordt weergegeven de bureabladsnelkoppelingen niet!!!,de startbalk ook niet beeld lijkt vast te staan op mijn achtergrond op de TV als ik achtergrond verandert verandert tv wel mee!!

    Ik wil dus zowel wat mijn monitor aangeeft exact op tv hebben dus dubbel 2 schermen zelfde beeld!!

    ik wil films kunnen kijken op de tv

  4. #4
    Senior Member
    Geregistreerd
    31 juli 2004
    Locatie
    Thuis

    pc-breedbeeld

    Nu kan ik alles zien & doen maar dan heb ik zwart beeld op mijn monitor kan ik hem uitzetten en kan ik alles via tv doen met de draadloze muis kan ook

    maar de bedoeling is toch dat de tv als 2e monitor extras wordt gebruikt met name voor films ik start de film maar op tc gebeurt niks
    laten we uitgaan van resolutie waar moet ik deze dan op zetten

    staat nu op 1024*768 32bpp de monitor!!!
    tv staat op 800*600 32 bits

    vreemd echt vreemd dat tv niet nabootst wat monitor wel doet!!!

    waarom wel achtergrond en niet de snelkoppelingen?
    waarom niet start balk etc??

    dit is het probleem

  5. #5
    Giga Senior
    Verenigingslid
    Eric_Daleboudt's avatar
    Geregistreerd
    6 augustus 2001
    Locatie
    's-Gravenhage
    Afstand tot server
    ±160 km

    grafisch kaart?

    wat voor grafische kaart heb je.

    Heb je mischien per ongeluk twee bureaubladen aangemaakt, een op je PC en een op je TV.

    Het lijkt er op dat je grafische kaart niet tegelijkertijd dsub en tulp wil weergeven.

    Start je op met de TV aangesloten, sommige kaarten willen dat.

    Eric.
    Beware, not all things are what they appear to be.
    Mijn PC mag van mij geen koffie drinken, is slecht voor zijn zenuwen.
    En als hij rookt zet ik hem uit.

  6. #6
    Senior Member
    Geregistreerd
    31 juli 2004
    Locatie
    Thuis

    pc-breedbeeld

    alleen zichtbaar op de TV wallpaper meer niet?

    Grafische kaart radeon
    ati heb ik als software
    tv staat aan als ik pc opstart kabels via scard,schakelaar op IN s-video in,en 2 tulip voor audio IN de scard
    scard in de tv
    IN de pc S-video naast kabel van de monitor daar is s-video IN aanwezig
    audio op gekuidskaart

    Heb audio uit boxen TV is

    PROBLEEM: Welke software/programma heb ik nodig zodat alles wat op me monitor zichtbaar is ook op de TV te zien is momenteel ALLEEN wallpaper
    GEEN windows-startbalk
    GEEN snelkoppelingen
    NIET mogelijk film kijken m.b.v. Bsplayer/windowsMplayer/Divx/powerdvd op de TV???

    Probleem niet opgelost

    wie weet het???

  7. #7
    Giga Senior
    Verenigingslid
    Eric_Daleboudt's avatar
    Geregistreerd
    6 augustus 2001
    Locatie
    's-Gravenhage
    Afstand tot server
    ±160 km

    Helaas

    Je haalt nogal wat zaken door elkaar zodat ik niet zeker ben dat je me begrijpt.

    Voor de duidelijkheid:

    RadeonAti grafische kaart is Hardware. Daar krijg je een driver bij en dat is software, meer heb je niet nodig. Bij beeldscherm geavanceerd kun je dan een tabblad krijgen dat beide laat zien. (het is wel handig in het vervolg als je zegt welke, want een Fiat kan een Panda zijn maar ook een vrachtwagen).

    Naast de D-sub op je grafische kaart zit bij de eenvoudige een 'tulp' composiet video uit. S-Video is zo'n stekker die lijkt op die van je muis.

    Probeer in en uit niet door elkaar te halen, want er zijn kaarten die S-video in hebben.

    Ben nog steeds van mening dat jij in de software van Radeon een extra bureaublad hebt aangemaakt. Alleen heb je daar nog niets opgezet. Als het goed is kun je op je PC dit bureaublad ook kiezen.

    Eric.
    Beware, not all things are what they appear to be.
    Mijn PC mag van mij geen koffie drinken, is slecht voor zijn zenuwen.
    En als hij rookt zet ik hem uit.

  8. #8
    Senior Member
    Geregistreerd
    12 oktober 2004

    hmmmmmmm

    Ik weet wat Hardware is
    Ik weet wat software is
    Ik weet wat een Tulip stekker is
    ik weet wat voor een stekker S-video is
    Ik weet wat composiet is

    Probleem is dat ik NIET wat ik op me monitor heb op me TV te zien krijg

    Op de TV zien ik alleen MIJN ACHTERGROND van mijn monitor

    Als monitor 2e word in eigenschappen menu van XP en de TV 1e dan wordt me monitor zwart moet ik uitzetten en met draadloze muis werken met tv scherm dus mogelijk films kijken!

    Ik wil beiden actief dus alles op monitor moet op de tv verschijnen zodat ik films kan kijken op de tv en kan internetten met de monitor

    Ik heb alles GOED aangesloten anders zou ik toch GEEN enkele beeld hebben op de tv
    Ik kan alles los inpluggen in me tv(zijkant) of via een scard waarop in &out schakelaar zit en 4 aansluitingen zitten(1 voor S-video,1 voor composiet,en 2 voor audio)


    aansluiten is 100% ok

    Probleem is waarom ik NIET alles op monitor op de tv zie


    Alles is voorgeinstalleerd in configuratiescherm-Systeem-hardware-apparaatbeheer staat
    RADEON 9200 series
    RADEON 9200 series-secondary

    ik weet dat ik een software programma nodig heb welke is de vraag???

  9. #9
    Giga Senior
    Verenigingslid
    Eric_Daleboudt's avatar
    Geregistreerd
    6 augustus 2001
    Locatie
    's-Gravenhage
    Afstand tot server
    ±160 km

    Ga we weer

    Op deze site:

    http://www.ati.com/products/radeon92...200/specs.html

    staat

    DISPLAY FEATURES
    Dual integrated display controllers to drive two displays simultaneously (tegelijkertijd) with independent resolutions and refresh rates
    HYDRAVISION™ software provides complete control over multi-display configurations with a user-friendly interface
    400MHz Dual integrated DACs with 10-bit per channel palette
    Integrated DVI-compliant 165MHz TMDS transmitter
    Integrated TV-Out support up to 1024x768 resolution

    Je hebt dus GEEN extra software nodig !!!

    Dus ik ben bang dat je in Hydravision een tweede deskptop hebt aangemaakt.

    Eric.

    Het hoort volgens mij niet dat je twee beeldscherm adapters hebt in apparaat beheer.
    Beware, not all things are what they appear to be.
    Mijn PC mag van mij geen koffie drinken, is slecht voor zijn zenuwen.
    En als hij rookt zet ik hem uit.

  10. #10
    Giga Senior
    Verenigingslid
    Eric_Daleboudt's avatar
    Geregistreerd
    6 augustus 2001
    Locatie
    's-Gravenhage
    Afstand tot server
    ±160 km

    een plaatje zegt meer dan duizend woorden

    Wat zie jij dan in jouw geval (zie bijlage).

    Eric.
    Bijgevoegde kleine afbeeldingen Bijgevoegde kleine afbeeldingen Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  dubbele display.jpg‎
Bekeken: 51
Grootte:  53,0 KB  
    Beware, not all things are what they appear to be.
    Mijn PC mag van mij geen koffie drinken, is slecht voor zijn zenuwen.
    En als hij rookt zet ik hem uit.

  11. #11
    Senior Member
    Geregistreerd
    12 oktober 2004

    100% simpel opgelost



    ben geblokt met username powerdome kan niet weghalen waarom weet ik niet!!!

    dus hierbij andere naam

    bedankt in apparatbeheer heb ik secondary verwijdert herstart en ja hoor

    Klasse bedankt man
    simpele dingen kom ik niet uit moelijke wel
    plaatje zag ik net nadat het werkte ik heb zelfde opgelost man bedankt ik begreep niet zo wat je bedoelde met 2 bureaubladen maar opgelost tof

  12. #12
    Giga Senior
    Verenigingslid
    Eric_Daleboudt's avatar
    Geregistreerd
    6 augustus 2001
    Locatie
    's-Gravenhage
    Afstand tot server
    ±160 km

    Het is niet jouw schuld

    Die duurdere borden hebben allerlei toeters die de doorsnee gebruiker niet nodig heeft, maar oh wee als je ze gebruikt, dan zie je door de bomen het bos niet meer.

    Ik heb twee tips voor je.

    1 Gebruik in je naam normaal hoofd en kleine letters. Alleen hoofdletters staat schreeuwerig.

    2 Als je niet begrijpt wat iemand bedoelt vraag dat dan. Het herhalen van je standpunt roept alleen irritatie op.

    Ben blij dat ik je kon helpen

    Eric.
    Beware, not all things are what they appear to be.
    Mijn PC mag van mij geen koffie drinken, is slecht voor zijn zenuwen.
    En als hij rookt zet ik hem uit.

  13. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren