Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 9 van 9

Onderwerp: netwerkbekabeling

  1. #1
    Senior Member
    Verenigingslid
    Docwell's avatar
    Geregistreerd
    2 januari 2001
    Locatie
    Scharendijke
    Afstand tot server
    ±217 km
    Vraag is niet opgelost
    Goedenmorgen.

    Ik heb een verandering in de bekabeling van mijn thuisnetwerk gemaakt en heb sindsdien geen kabelinternet meer
    Wie helpt
    zie ook bijgaand pdf-je
    Attached Files Attached Files
    Vriendelijk groeten

    Jos
    ____________________________________________________________
    n.b. In het ergste geval trek je toch gewoon de stekker eruit !

  2. #2
    Hoofdmoderator
    Verenigingslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    Waar komt dat koppelstuk vandaan.
    is het soms een isdn adapter.
    Zeker weten dat deze rechtstreeks doorverbind.
    Kun je een merk en type van dat koppelstuk geven, of een foto.

  3. #3
    Senior Member
    Verenigingslid
    Docwell's avatar
    Geregistreerd
    2 januari 2001
    Locatie
    Scharendijke
    Afstand tot server
    ±217 km
    Hallo puppy

    Het is een Cat5 & power sum inline Couple
    van Belkin Pro seiers R6G050

    Listed communication 1R72 circuit
    E 178881 accessory

    op de factuur van office centere staat "utp rj45 koppelstuk 1:1 f/f wit

    De omschrijving luidt :

    The Belkin coupler is designed to connect two Ethernet 10/100base-T Cat 5 cables. It conforms to the cat 5 specs and will transport data transmissions speeds up to 100 mbps. This coupler is wired in a straight-through configuration

    Hopelijk kun je er uit wijs worden
    Vriendelijk groeten

    Jos
    ____________________________________________________________
    n.b. In het ergste geval trek je toch gewoon de stekker eruit !

  4. #4
    Hoofdmoderator
    Verenigingslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    Dat is een orgineel koppelstuk dus daar zou het niet aan mogen liggen.
    Kun je dit koppelstuk testen door b.v. dit koppelstuk tussen een werkende verbinding te zetten en kijken wat hij dan doet.
    Dus b.v. de kabel van je modem naar router uit 1 stuk dan router naar pc uit twee stukken met koppelstuk er tussen.

  5. #5
    Senior Member
    Verenigingslid
    Docwell's avatar
    Geregistreerd
    2 januari 2001
    Locatie
    Scharendijke
    Afstand tot server
    ±217 km
    Heb ik gedaan, Puppie, het koppelstuk werkt.

    Maar wat dan ?
    Vriendelijk groeten

    Jos
    ____________________________________________________________
    n.b. In het ergste geval trek je toch gewoon de stekker eruit !

  6. #6
    Hoofdmoderator
    Verenigingslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    Dan ben ik bang dat het koppelstuk niet werkt tussen het modem en de router. Jou router zal dit wel niet leuk vinden. Een andere verklaring heb ik er niet voor.
    Of 1 van de kabels is niet goed, dus de kabel van modem naar koppelstuk of van koppelstuk naar router.
    Dit zou je nog kunnen testen.

  7. #7
    Senior Member
    Verenigingslid
    Docwell's avatar
    Geregistreerd
    2 januari 2001
    Locatie
    Scharendijke
    Afstand tot server
    ±217 km
    Puppie, alle utp kabels zijn OK.

    Is het misschien niet zo, dat de binnenkomende kabel vanuit de modem een cross-kabel is. Ik kan me dan indenken, dat het in het koppelstuk fout gaat, want ik verleng met een normale (niet-cross) kabel. Of praat ik nu onzin ?
    Vriendelijk groeten

    Jos
    ____________________________________________________________
    n.b. In het ergste geval trek je toch gewoon de stekker eruit !

  8. #8
    Hoofdmoderator
    Verenigingslid
    puppie's avatar
    Geregistreerd
    19 maart 2003
    Locatie
    Enschede
    Afstand tot server
    ±93 km
    Dan moet jij er al een crosskabel tussen hebben gezet.
    Je krijgt bij de installatie altijd een straight (recht) kabel.
    Maar dat kun je controleren, je kijkt of alle stekkers hetzelfde zijn aangesloten. Zo niet dan is dat niet goed.
    Je hebt in jou situatie allemaal straight kabels nodig.

  9. #9
    Tera Honourable Senior Member Modag's avatar
    Geregistreerd
    6 januari 2005
    Locatie
    Echt
    Afstand tot server
    ±112 km
    Hoi,

    Staan je Internet-instellingen nog wel goed?

    Gr,

    Modag

  10. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren