Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 10 van 10

Onderwerp: hoe doe je dit?

  1. #1
    Senior Member proesmans's avatar
    Geregistreerd
    1 mei 2005
    Locatie
    boechout
    Afstand tot server
    ±181 km
    Vraag is opgelost
    ik weet niet echt of het hier past, marja
    ik ben men site aan het maken met frontpage, het probleem is nu echter als je je site previewd en je gaat je scherm verkleinen, dan komt men titel en stuff lelijk onder en scheef onder elkaar te staan, ik kan dit vermijden door bv een kolom aan te maken, dat je je pagina dan kan verschuiven, maar er moet toch een andere manier zijn, om je letters te laten staan zodat ze niet onder elkaar komen als je je pagina verkleint, weet iemand hoe dit moet??
    als je hier je pagina verkleint dan zul je zien dat die basketter onder de titel komt inderplaats van naast:
    http://www.freewebs.com/rob_proesmans/nieuw.htm

  2. #2
    1 ) *Verwijderd omdat ik wat zei wat niet mag van die mods hier*
    2 ) Dit is logisch omdat het allemaal op 1 regel staat. Maar waarom zou je je beeld klein maken
    3 ) Maak een kolom aan met breedte 700 ofzo.

    ik zei alleen dat het hier verkeerd stond! Mag dat ook al niet jesus christus!

    [als je de link lees wat je drommels goed wat ik bedoel! en je mag JC wel achterwege laten. Die man kan er niks aan doen]
    Laatst aangepast door m@rio : 22 juni 2005 om 15:17
    DiceSim.com - Dobbelstenen simulator

  3. #3
    Mega Senior marcel bosveld's avatar
    Geregistreerd
    17 september 2003
    Locatie
    groenlo
    Afstand tot server
    ±67 km
    Je komt al een heel eind,als je met frames gaat werken,dus de pagina in twee delen opsplitsen.
    Met vriendelijk groet:
    Marcel Bosveld:
    "Domme vragen bestaan niet!"
    Error 101: No keyboard. Press F1 to continue

  4. #4
    als je dan je scherm klein maakt....(hij bedoelt geen resolutie). Gewoon minimaliseren (wat ik er uit begrijp) dan heb je het als nog.
    DiceSim.com - Dobbelstenen simulator

  5. #5
    Senior Member
    Geregistreerd
    21 april 2005
    Locatie
    Goor
    Afstand tot server
    ±63 km
    ik denk dat hij klein formaat bedoelt, minimaliseren staat hij op je taakbalk

    maar zet alles in een tabel (1 cel) en maak die gewoon 600 of 700 max. 800 pixels breed, let op, geen procenten want dan gaat hij zich gewoon aanpassen aan het formaat, en trouwens dit hoort bij frontpage en niet bij powerpoint.

    kan een mod het ff moven?

  6. #6
    ik denk dat hij klein formaat bedoelt, minimaliseren staat hij op je taakbalk
    Dat bedoelde ik ook, haha

    @ the mods, hij is al verplaatst zo te zien. Maar hij staat nog verkeerd.

    @hc_vinnie, je mag niet tegen iemand zeggen dat het verkeerd staat. Dan wordt je op het matje geroepen bij de mods hier. (iig ze moeten hier altijd mij hebben )
    DiceSim.com - Dobbelstenen simulator

  7. #7
    Trotse Pappa m@rio's avatar
    Geregistreerd
    8 november 2000
    Locatie
    Sappemeer
    Afstand tot server
    ±125 km
    Die mededeling is er niks voor niks gekomen. Opmerkingen als "je vraag staat verkeerd!" voegt niks toe aan het hele verhaal. Als je denkt dat een topic verkeerd staat attendeer de mod middels mail, pb of de link "meld misbruik in dit bericht".

    Voor verdere opmerkingen etc over dit onderwerp gaarne via mail (mario AT helpmij punt nl)
    Je moet niet steeds dezelfde fouten maken, er is keus genoeg

  8. #8
    Senior Member proesmans's avatar
    Geregistreerd
    1 mei 2005
    Locatie
    boechout
    Afstand tot server
    ±181 km
    als je met kolommen gaat werken, dan is het niet altijd evenmooi

    hoe doe je het juist om je letters vast te zette zodat je met je werkbalk van links naar rechts kan verschuiven.

    als ik gewoon een lange titel typ dan komt die teks onder elkaar en dat is slordig , onduidelijk.

    ? weet iemand dit op te lossen?

  9. #9
    Mega Senior
    Geregistreerd
    12 februari 2005
    Locatie
    Zwolle
    Afstand tot server
    ±32 km
    [nobr]plaatje titel plaatje[/nobr]

    maar dan met scherpe haakjes, dan breekt (no-break) het niet af.

    Een tabel van drie cellen naast elkaar waarbij de middelste (titel) een vaste breedte heeft kan ook.


    Vr.Gr. Egel.

  10. #10
    Senior Member proesmans's avatar
    Geregistreerd
    1 mei 2005
    Locatie
    boechout
    Afstand tot server
    ±181 km

    Wink

    dank je!!!!!

  11. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren