Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 7 van 7

Onderwerp: Sjabloon maken in Powerpoint

  1. #1
    Senior Member
    Geregistreerd
    19 december 2000
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    Vraag is opgelost

    Sjabloon maken in Powerpoint

    Hoi,

    Hoe maak ik zelf een sjabloon voor Power Point (versie 2000).

    Hier heb ik gekeken, en dit werkt alleen voor 2003.
    http://www.microsoft.com/netherlands...sjablonen.aspx

  2. #2
    Senior Member
    Geregistreerd
    10 oktober 2004
    Welke versie heb je nu?
    Michel

    "Ik rotzooi maar wat an"
    (Karel Appel)

  3. #3
    Senior Member
    Geregistreerd
    19 december 2000
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km

    sjabloon PP

    Hoi,

    Office professionel 2000

  4. #4
    Senior Member
    Geregistreerd
    10 oktober 2004
    Neem aan dat je weet te werken met het diamodel, zoniet hoor ik het wel.
    Indien je in het diamodel de juiste wijzigingen hebt aangepast ga je naar het menu Bestand en kiest daar voor Opslaan als.

    In het onderste vak opslaan als kies je nu niet voor presentatie( *.ptt), maar voor Ontwerpsjabloon (*.pot).
    dat is alles
    Succes
    Michel

    "Ik rotzooi maar wat an"
    (Karel Appel)

  5. #5
    Senior Member
    Geregistreerd
    19 december 2000
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km

    sjabloon in pp

    Hoi,

    In mijn lijst sjabloons kom ik de nieuw gemaakte sjabloon wel tegen, als ik deze als achtergrond wil gebruiken veranderd er niets en blijft het een witte pagina.

  6. #6
    Senior Member
    Geregistreerd
    10 oktober 2004
    Ik heb een vermoeden dat je niet met het diamodel werkt.
    Als het goed is als je een dia opslaat staat alleen de achtergrond in het sjabloon.
    Alleen op de eerste dia zul je de ingevoerde tekst of afbeelding terug vinden.

    Indien je afbeeldingen, tekeneigenschappen, opsomtekens etc. voor alle dia's in het betreffende sjabllon wilt plaatsen, dien je als volgt te werk te gaan

    Open een nieuwe presentatie

    Selecteer in het menu Bestand ,Model en vervolgens Diamodel

    Hierin kun je wijzigingen aanbrengen die voor de gehele presentatie gelden.
    Zie voor verdere informatie hierover De help van Powerpoint 2000
    in het boek Het uiterlijk van de presentatie en daarna het subboek Het Diamodel.

    Na alle wijzigingen Diamodel sluiten opslaan als Ontwerpsjabloon en dan zou het echt moeten werken.

    Succes
    Michel

    "Ik rotzooi maar wat an"
    (Karel Appel)

  7. #7
    Senior Member
    Geregistreerd
    19 december 2000
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km

    Sjabloon in PowerPoint

    Bedankt, zo werkt het.

  8. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren