Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 19 van 19

Onderwerp: video hi8 op dvd

  1. #1
    Mega Senior
    Geregistreerd
    26 januari 2001
    Locatie
    Brielle
    Vraag is opgelost

    video hi8 op dvd

    Hallo ik kan mij video Hi8 op dvd laten zetten, ze doen dat met een filmpje in zijn geheel. Mijn vraag is nu kan ik er dan nog stukjes uithalen, zoja hoe en met welk programma. Gr. rama

  2. #2
    Giga Honourable Senior Member Elisa's avatar
    Geregistreerd
    5 februari 2002
    Locatie
    Madurodam
    Als ze het als een avi wegzetten op die dvd dan kun je met Pinnacle of Ulead Studio nog wijzigen.
    Kant en klare oplossingen heb ik meestal niet maar.........ik denk wel heel graag mee

  3. #3
    Mega Honourable Senior Member A.J.'s avatar
    Geregistreerd
    12 juli 2004
    Locatie
    Amsterdam
    Kan wel, maar is moeilijker en omslachtiger dan het filmpje zelf op DVD te zetten.
    En dan kan je het doen voordat het op DVD terechtkomt.
    Wat ik onder andere nog meer doe in m'n vrije tijd behalve www.helpmij.nl?
    www.donfonzarelli.com

  4. #4
    Giga Honourable Senior Member Elisa's avatar
    Geregistreerd
    5 februari 2002
    Locatie
    Madurodam
    Hallo ik kan mij video Hi8 op dvd laten zetten, ZE doen dat met een filmpje in zijn geheel
    Ik kreeg het idee dat dit door mensen gedaan wordt en dat het dus op dvd thuis komt. Avi dus als hij het vraagt en topicstarter wil er zelf nog wat aan sleutelen.
    Zo las ik het tenminste.
    Of kun je met een kant en klare dvd ook nog vogelen in Pinnacle?
    Kant en klare oplossingen heb ik meestal niet maar.........ik denk wel heel graag mee

  5. #5
    Giga Honourable Senior Member BANDIT123's avatar
    Geregistreerd
    2 maart 2004
    Quote Origineel gepost door rama
    Hallo ik kan mij video Hi8 op dvd laten zetten, ze doen dat met een filmpje in zijn geheel. Mijn vraag is nu kan ik er dan nog stukjes uithalen, zoja hoe en met welk programma. Gr. rama
    Wil je dat door een bedrijf laten doen?
    Als je er even bij bijft kan je aangeven wat weg moet,en dan maken ze hem mooi compleet voor je.
    Is niet voor niets,hoop dat je weet wat dat gaat kosten!
    Kijk Eerst Bij Jezelf Dan Bij Een Ander Zelf Maakt Men De Meeste Fouten
    Het voorkomen van spyware-infecties en browserhijacking

  6. #6
    Mega Honourable Senior Member A.J.'s avatar
    Geregistreerd
    12 juli 2004
    Locatie
    Amsterdam
    Quote Origineel gepost door BANDIT123
    Wil je dat door een bedrijf laten doen?
    Als je er even bij bijft kan je aangeven wat weg moet,en dan maken ze hem mooi compleet voor je.
    Is niet voor niets,hoop dat je weet wat dat gaat kosten!
    Jij doet dat toch veel goedkoper Bandit?
    En zo ver wonenn jullie niet van elkaar.
    Wat ik onder andere nog meer doe in m'n vrije tijd behalve www.helpmij.nl?
    www.donfonzarelli.com

  7. #7
    Mega Honourable Senior Member A.J.'s avatar
    Geregistreerd
    12 juli 2004
    Locatie
    Amsterdam
    Quote Origineel gepost door Elisa
    Hallo ik kan mij video Hi8 op dvd laten zetten, ZE doen dat met een filmpje in zijn geheel
    Ik kreeg het idee dat dit door mensen gedaan wordt en dat het dus op dvd thuis komt. Avi dus als hij het vraagt en topicstarter wil er zelf nog wat aan sleutelen.
    Zo las ik het tenminste.
    Of kun je met een kant en klare dvd ook nog vogelen in Pinnacle?
    Dat laatste is dus erg "tricky".
    Veel TS'ers denken dat het zelf overzetten van een Hi8 naar de PC en branden erg ingewikkeld is, vandaar mijn eerste antwoord.
    Mocht het zo zijn dat TS het toch liever door een bedrijf laat doen, is de tip van Bandit handig om er dan even bij te zijn.
    Het is een beetje zo, dat wanneer je film eerst op DVD laat zetten en je er daarna weer in wilt knippen en plakken, het een beetje hetzelfde is om eerst een huiste laten bouwen met alles erop en eraan. Wachten tot het klaar is en daarna zelf de muren erweer uit gaat lopen breken omdat het niet naar je zin is.
    Wat ik onder andere nog meer doe in m'n vrije tijd behalve www.helpmij.nl?
    www.donfonzarelli.com

  8. #8
    Giga Honourable Senior Member BANDIT123's avatar
    Geregistreerd
    2 maart 2004
    Quote Origineel gepost door A.J.
    Jij doet dat toch veel goedkoper Bandit?
    En zo ver wonenn jullie niet van elkaar.
    Dat is te over bruggen JA

    Maar ik heb de indruk, maar kan het mis hebben dat het om een herinnering gaat van een dagje Line Dansen (zie gebruikers profiel)
    Kijk Eerst Bij Jezelf Dan Bij Een Ander Zelf Maakt Men De Meeste Fouten
    Het voorkomen van spyware-infecties en browserhijacking

  9. #9
    Mega Honourable Senior Member A.J.'s avatar
    Geregistreerd
    12 juli 2004
    Locatie
    Amsterdam
    Dat moet jou als ex-cowboy toch wel aanspreken?
    Wat ik onder andere nog meer doe in m'n vrije tijd behalve www.helpmij.nl?
    www.donfonzarelli.com

  10. #10
    Mega Senior
    Geregistreerd
    26 januari 2001
    Locatie
    Brielle
    Deze cowboy heeft het begrepen, het zijn te veel filmjes om het te laten doen.
    Ik begrijp er uit dat het erg duur kan zijn, dus ik ga proberen ze op een grote videoband te zetten en ze dan te bewerken.
    Elisa , A.J. en bandit bedankt voor jullie antwoorden.
    Oja Bandit het ging niet om linedansen maar om vacantie filmpjes. Gr. rama

  11. #11
    Giga Honourable Senior Member BANDIT123's avatar
    Geregistreerd
    2 maart 2004
    Heb je geen opname kaart in je PC?
    Vaak met eenvoudig TV kaart op de PC zetten lijkt me simpeler.
    Om later te bewerken vanaf videoband zit je met kwaliteits verlies
    Kijk Eerst Bij Jezelf Dan Bij Een Ander Zelf Maakt Men De Meeste Fouten
    Het voorkomen van spyware-infecties en browserhijacking

  12. #12
    Mega Honourable Senior Member A.J.'s avatar
    Geregistreerd
    12 juli 2004
    Locatie
    Amsterdam
    Mee eens.
    Voor weinig koop je een video in kaartje oid.
    Knoopt de Hi8 camera eraan.
    Laadt de hele boel in.
    Kan je met Moviemaker knippen en plakken tot je het gewenste resultaat hebt.
    En dan branden die film.
    Iedereen blij en daarna met bandit gaan line-dancen.
    Wat ik onder andere nog meer doe in m'n vrije tijd behalve www.helpmij.nl?
    www.donfonzarelli.com

  13. #13
    Giga Honourable Senior Member BANDIT123's avatar
    Geregistreerd
    2 maart 2004
    Quote Origineel gepost door A.J.
    Mee eens.
    Voor weinig koop je een video in kaartje oid.
    Knoopt de Hi8 camera eraan.
    Laadt de hele boel in.
    Kan je met Moviemaker knippen en plakken tot je het gewenste resultaat hebt.
    En dan branden die film.
    Iedereen blij en daarna met bandit gaan line-dancen.
    Dat kunnen mijn Botten niet meer hebben
    Kijk Eerst Bij Jezelf Dan Bij Een Ander Zelf Maakt Men De Meeste Fouten
    Het voorkomen van spyware-infecties en browserhijacking

  14. #14
    Mega Senior
    Geregistreerd
    26 januari 2001
    Locatie
    Brielle
    Och mijn botten houden het toch ook, vissen is niet zo zwaar maar toch
    Maar even zonder gekheid wat voor type kaart bedoelen jullie, ik heb er nou een inzitten als volgt XFX geforce 6600 Gt 128 MB 2x DVI Tvo PCI-E, wat dat ook mag betekenen??

  15. #15
    Mega Honourable Senior Member A.J.'s avatar
    Geregistreerd
    12 juli 2004
    Locatie
    Amsterdam
    Meestal zit het niet op een "gewone" videokaart.
    Ik dacht meer aan een zogenaamde "capture kaart".
    Je hebt ze als PCI insteek kaart voor een paar euro of als USB oplossing.
    Als je er een neemt in de vorm van een USB kaart, zitten er vaak nog meerdere mogelijkheden bij voor je audio en voor wanneer je een nieuwere camera aanschaft.
    Wat ik onder andere nog meer doe in m'n vrije tijd behalve www.helpmij.nl?
    www.donfonzarelli.com

  16. #16
    Mega Senior
    Geregistreerd
    26 januari 2001
    Locatie
    Brielle
    Oke ik ga dat proberen, bedankt en groetjes: Rama

  17. #17
    Giga Honourable Senior Member Elisa's avatar
    Geregistreerd
    5 februari 2002
    Locatie
    Madurodam
    A.J. in wat voor'n formaat komt het dan op je harde schijf te staan?
    Kan een programma als Pinnacle b.v. daar mee overweg?
    Kant en klare oplossingen heb ik meestal niet maar.........ik denk wel heel graag mee

  18. #18
    Mega Honourable Senior Member A.J.'s avatar
    Geregistreerd
    12 juli 2004
    Locatie
    Amsterdam
    Zeker.
    Mijn Pinnacle maakt ervan wat jij wil dat 'ie er van maakt.
    als jij AVI wil krijg je AVI en als je MPEG wil krijg je dat ook.
    Het is maar net hoe je de kwaliteit instelt.
    Wat ik onder andere nog meer doe in m'n vrije tijd behalve www.helpmij.nl?
    www.donfonzarelli.com

  19. #19
    Giga Honourable Senior Member Elisa's avatar
    Geregistreerd
    5 februari 2002
    Locatie
    Madurodam
    Oh, dus Pinnacle bepaald hoe er gecaptured wordt. (als ik het goed schrijf ) Ik moet een beetje bijblijven voor het thuisfront
    Bedankt A.J.
    Kant en klare oplossingen heb ik meestal niet maar.........ik denk wel heel graag mee

  20. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl

Regels
Help

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren