Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 15 van 15

Onderwerp: welk formaat filmbestand voor Adobe Encore DVD?

  1. #1
    Mega Senior niekfct's avatar
    Geregistreerd
    19 juli 2006
    Locatie
    Rijssen
    Afstand tot server
    ±57 km
    Vraag is opgelost

    welk formaat filmbestand voor Adobe Encore DVD?

    Hoi

    ik heb een aantal filmpjes, .avi en xvid, die ik in Adobe Encore DVD 2.0 wil importeren. Dit kan echter niet dus moet ik hem converteren naar een ander bestand. Als ik dit met TMPGEnc doe, naar avi, wordt het bestand 75 Gb. naar mpeg accepteert Encore ook niet, en naar divx file accepteert hij hem ook niet.

    hoe kan ik nou wel deze filmpjes importeren?

    alvast bedankt
    "Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it."

    Dutch Radio Scrobbler -> Scrobble radio tracks (van oa. 3FM, 538, SlamFM) naar Last.FM!

  2. #2
    Mega Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    Boeing_737's avatar
    Geregistreerd
    13 december 2005
    Locatie
    Alkmaar.
    Volgens Adobe kun je avi-films rechtstreeks in Encore DVD importeren. Zijn die avi/divx-bestanden niet corrupt? Download GSpot om de avi's te controleren.

  3. #3
    Mega Senior niekfct's avatar
    Geregistreerd
    19 juli 2006
    Locatie
    Rijssen
    Afstand tot server
    ±57 km
    als ik een .avi file wil importeren, zegt ie:

    "The software that's used to decode the media is not available on this system. Installing the correct decoders for the files you are working with may help to correct the problem."

    en over welke decoders ze het dan hebben weet ik ook niet
    "Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it."

    Dutch Radio Scrobbler -> Scrobble radio tracks (van oa. 3FM, 538, SlamFM) naar Last.FM!

  4. #4
    Mega Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    Boeing_737's avatar
    Geregistreerd
    13 december 2005
    Locatie
    Alkmaar.
    Heb je GSPot nu geinstalleerd? Dat programma vertelt je welke codecs gebruikt zijn voor dat avi-bestand, en welke codecs jij op je systeem moet hebben om de avi te kunnen converteren én of je die codecs ook inderdaad op je systeem hebt.
    Maar gelet op de melding van Encore DVD weet ik bijna zeker dat het avi-bestand corrupt is, beschadigd, of helemaal geen avi is. Waar heb je het gedownload?

  5. #5
    Mega Senior niekfct's avatar
    Geregistreerd
    19 juli 2006
    Locatie
    Rijssen
    Afstand tot server
    ±57 km
    ik heb een bijlage van een screenshot van gspot bijgevoegd, maar ik zie zo geen fouten, en de codecs zijn geinstalleerd volgens gspot..

    ik heb het via bitcomet gedownload..
    Bijgevoegde kleine afbeeldingen Bijgevoegde kleine afbeeldingen Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  gspot.jpg‎
Bekeken: 22
Grootte:  97,6 KB  
    Laatst aangepast door niekfct : 1 februari 2007 om 19:59
    "Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it."

    Dutch Radio Scrobbler -> Scrobble radio tracks (van oa. 3FM, 538, SlamFM) naar Last.FM!

  6. #6
    Mega Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    Boeing_737's avatar
    Geregistreerd
    13 december 2005
    Locatie
    Alkmaar.
    Volgens GSPot is alles inderdaad in orde, de gedownloade avi is goed, je hebt de audio- en de videocodec, dus zou ik alleen nog kunnen verzinnen dat Adobe Encore DVD niet goed is geinstalleerd. Heb je een betaalde versie? Heb je met Encore DVD wel al eens van avi een DVD gemaakt?

    Edit: voldoet je systeem aan alle systeemvereisten?
    Laatst aangepast door Boeing_737 : 1 februari 2007 om 21:24

  7. #7
    Mega Senior niekfct's avatar
    Geregistreerd
    19 juli 2006
    Locatie
    Rijssen
    Afstand tot server
    ±57 km
    Quote Origineel gepost door Boeing_737 Bekijk Bericht
    Volgens GSPot is alles inderdaad in orde, de gedownloade avi is goed, je hebt de audio- en de videocodec, dus zou ik alleen nog kunnen verzinnen dat Adobe Encore DVD niet goed is geinstalleerd. Heb je een betaalde versie? Heb je met Encore DVD wel al eens van avi een DVD gemaakt?

    Edit: voldoet je systeem aan alle systeemvereisten?
    ik heb het van een kennis van mij de het gekocht had
    en met een kleine avi de ik ergens in c:\windows gevonden had doet hij het wel..

    * Intel® Pentium® 4 1,5 GHz-processor 2.8 GHz
    * Microsoft® Windows® XP Professional of Home Edition met Service Pack 2 XP + SP2
    * 512 MB RAM (1 GB aanbevolen) 512 MB
    * 1 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor een standaardinstallatie (5 GB extra ruimte of de vaste schijf aanbevolen voor méér content; vaste schijf of disk-array van 10 GB aanbevolen voor langlopende werkzaamheden) 100 GB
    * Dvd-rom-station vereist voor installatie Ja
    * DVD+-R-brander vereist voor de aanmaak van dvd's JA
    * Geluidskaart met DirectX-stuurprogramma's JA
    * Display-adapter voor 1.280 x 1.024 32-bits kleurenvideo JA
    * QuickTime 6.5 is vereist om QuickTime-bestanden te importeren JA
    * Internet- en telefoonverbinding vereist om het product te activeren en voor toegang tot internetservices JA


    ... zo te zien alle systeemeisen dus goed, en met de kleine .avi werkte het dus wel..
    "Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it."

    Dutch Radio Scrobbler -> Scrobble radio tracks (van oa. 3FM, 538, SlamFM) naar Last.FM!

  8. #8
    Mega Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    Boeing_737's avatar
    Geregistreerd
    13 december 2005
    Locatie
    Alkmaar.
    Tenzij iemand anders hier nog iets weet, ben ik toch bang dat er iets niet in orde is met dat gedownloade avi-bestand. Probeer het anders nogmaals te downloaden? (Het is 349 Mb, niet zo'n toer.)

  9. #9
    Mega Senior niekfct's avatar
    Geregistreerd
    19 juli 2006
    Locatie
    Rijssen
    Afstand tot server
    ±57 km
    Quote Origineel gepost door Boeing_737 Bekijk Bericht
    Probeer het anders nogmaals te downloaden?

    ik heb het nu ook is geprobeerd met andere avi bestanden, en daar krijg ik het zelfde probleem..
    "Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it."

    Dutch Radio Scrobbler -> Scrobble radio tracks (van oa. 3FM, 538, SlamFM) naar Last.FM!

  10. #10
    Mega Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    Boeing_737's avatar
    Geregistreerd
    13 december 2005
    Locatie
    Alkmaar.
    Om alles uit te sluiten: download de Freeware DivX-codec en kijk hoe het dan gaat.

  11. #11
    Mega Senior niekfct's avatar
    Geregistreerd
    19 juli 2006
    Locatie
    Rijssen
    Afstand tot server
    ±57 km
    ik heb dit geinstalleerd.. moet ik nu dus weer proberen of ik het wel kan importeren?

    Dit werkt ook niet...
    Laatst aangepast door niekfct : 2 februari 2007 om 13:32
    "Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it."

    Dutch Radio Scrobbler -> Scrobble radio tracks (van oa. 3FM, 538, SlamFM) naar Last.FM!

  12. #12
    Mega Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    Boeing_737's avatar
    Geregistreerd
    13 december 2005
    Locatie
    Alkmaar.
    Op de Support-site van Adobe vond ik een antwoord op een vergelijkbare vraag. Hun beste advies is (o.a.) om de avi eerst te encoderen naar een mpeg-2 bestand. Dan moet je daar wel de codec voor hebben. TMPGEnc freeware heeft hem niet, wel de betaalde Plus versie.

  13. #13
    Mega Senior niekfct's avatar
    Geregistreerd
    19 juli 2006
    Locatie
    Rijssen
    Afstand tot server
    ±57 km
    Quote Origineel gepost door Boeing_737 Bekijk Bericht
    Op de Support-site van Adobe vond ik een antwoord op een vergelijkbare vraag. Hun beste advies is (o.a.) om de avi eerst te encoderen naar een mpeg-2 bestand. Dan moet je daar wel de codec voor hebben. TMPGEnc freeware heeft hem niet, wel de betaalde Plus versie.
    ik zal wel even kijken of ik wat kan vinden.. In ieder geval bedankt voor al je moeite
    "Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it."

    Dutch Radio Scrobbler -> Scrobble radio tracks (van oa. 3FM, 538, SlamFM) naar Last.FM!

  14. #14
    Mega Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    Boeing_737's avatar
    Geregistreerd
    13 december 2005
    Locatie
    Alkmaar.
    Ik hoop echt dat je er uit komt. Succes!

  15. #15
    Mega Senior niekfct's avatar
    Geregistreerd
    19 juli 2006
    Locatie
    Rijssen
    Afstand tot server
    ±57 km
    JAA dit werkt!!!! echt hardstikke bedankt
    "Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it."

    Dutch Radio Scrobbler -> Scrobble radio tracks (van oa. 3FM, 538, SlamFM) naar Last.FM!

  16. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren