Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 15 van 15

Onderwerp: stukjes tekst op een blad zetten

  1. #1
    Senior Member gitana's avatar
    Geregistreerd
    14 april 2005
    Locatie
    smalste deel van het land
    Vraag is opgelost

    stukjes tekst op een blad zetten

    Hoe kan ik stukjes tekst samenvoegen op een blad??
    Ik heb al vanalles geprobeerd. Hat zal wel heel gemakkelijk zijn als je het weet.
    Heb echter genoeg van het proberen en daarom de vraag hier.
    Wie vertelt het mij. greetz Gitana
    Greetz Gitana

  2. #2
    Mega Honourable Senior Member peter vazed's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Kruiningen Zeeland
    Non comprende...

    Hoe bedoel je,
    in wat voor programma,
    wat voor blad?

    Wat en waarvoor en wat moet het worden?
    HTML basis info: http://people.zeelandnet.nl/vazed/
    Werken met Arachnophilia V4: http://members.lycos.nl/vazed/

  3. #3
    Senior Member gitana's avatar
    Geregistreerd
    14 april 2005
    Locatie
    smalste deel van het land
    Nou, ik heb stukjes tekst ergens van overgenomen. Heb ik gedaan met mwsnap en dan opgeslagen. Nou wil ik die stukjes samen op een blad zetten. Het zijn in feite gewoon adressen van waar ik in het buitenland gas kan tanken. Die lijst hoef ik niet helemaal, daarom heb ik er div. afgehaald. snap je? Dus ik wil die gewoon samen op een blad zetten en dan afdrukken om mee te nemen op vakantie.
    Laatst aangepast door gitana : 2 februari 2007 om 22:33
    Greetz Gitana

  4. #4
    Mega Honourable Senior Member peter vazed's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Kruiningen Zeeland
    Als het gewoon tekst is in Word of kladblok.
    Als het plaatjes zijn in irfanview.
    HTML basis info: http://people.zeelandnet.nl/vazed/
    Werken met Arachnophilia V4: http://members.lycos.nl/vazed/

  5. #5
    Senior Member gitana's avatar
    Geregistreerd
    14 april 2005
    Locatie
    smalste deel van het land
    ik heb het geprobeerd met kladblok, maar dan krijg ik de letters zo raar. Heeft dat misschien wat te maken met html of zoiets???
    Greetz Gitana

  6. #6
    Mega Honourable Senior Member peter vazed's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Kruiningen Zeeland
    Ja, je zou er een html pagina van kunnen maken en dan afdrukken.

    Of je haalt DrawPlus op.

    Dan kun je de gewenste plaatjes één voor één
    in het programma ophalen en wegzetten.
    Dan alles met de muis omkaderen
    dan export doen om als nieuw plaatje op te slaan.
    Dan afdrukken.

    http://www.freeserifsoftware.com/software/DrawPlus/
    Wel registreren voor produktcode, kost niks.
    HTML basis info: http://people.zeelandnet.nl/vazed/
    Werken met Arachnophilia V4: http://members.lycos.nl/vazed/

  7. #7
    Senior Member gitana's avatar
    Geregistreerd
    14 april 2005
    Locatie
    smalste deel van het land
    Dit heb ik vanavond al erop gezet, maar volgens mij kun je dit niet gebruiken voor bestanden. Hij deed het i.e.geval niet. maar misschien doe ik wat verkeerd?? Ik blijf het proberen. Als het ooit lukt, denk ik vast, is dat alles.
    Greetz Gitana

  8. #8
    Mega Honourable Senior Member peter vazed's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Kruiningen Zeeland
    Wat heb je waar opgezet?

    Bestanden, je hebt toch jpg plaatjes van de tekst?
    HTML basis info: http://people.zeelandnet.nl/vazed/
    Werken met Arachnophilia V4: http://members.lycos.nl/vazed/

  9. #9
    Senior Member gitana's avatar
    Geregistreerd
    14 april 2005
    Locatie
    smalste deel van het land
    zie je, ik heb het net geprobeerd met dit progje. Maar het zegt: onverwachte bestandsindeling. Het is jpeg. ik snap het niet.
    Greetz Gitana

  10. #10
    Senior Member gitana's avatar
    Geregistreerd
    14 april 2005
    Locatie
    smalste deel van het land
    Quote Origineel gepost door peter vazed Bekijk Bericht
    Wat heb je waar opgezet?
    DrawPlus heb ik erop gezet.

    Bestanden, je hebt toch jpg plaatjes van de tekst?
    ja, jpeg
    Greetz Gitana

  11. #11
    Mega Honourable Senior Member peter vazed's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Kruiningen Zeeland
    Quote Origineel gepost door gitana Bekijk Bericht
    zie je, ik heb het net geprobeerd met dit progje.
    Maar het zegt: onverwachte bestandsindeling.
    Het is jpeg. ik snap het niet.

    Kan gebeuren, dan kan de header niet gelezen worden.

    Kun je het wel zien in irfanview?
    Lukt dit, kies dan save-as en sla onder nieuwe naam op.
    Dan openen in DrawPlus
    HTML basis info: http://people.zeelandnet.nl/vazed/
    Werken met Arachnophilia V4: http://members.lycos.nl/vazed/

  12. #12
    Senior Member gitana's avatar
    Geregistreerd
    14 april 2005
    Locatie
    smalste deel van het land
    Ik zou het ff niet weten. Ga eens zoeken of ik irfanview nog erop heb staan.
    Greetz Gitana

  13. #13
    Senior Member gitana's avatar
    Geregistreerd
    14 april 2005
    Locatie
    smalste deel van het land
    Ik had irfanview niet meer, dus ff opnieuw erop gezet. Maar ga nou niet meer proberen. Heb het gehad voor vandaag. Morgen misschien?? doei....greetz Gitana
    Greetz Gitana

  14. #14
    Senior Member gitana's avatar
    Geregistreerd
    14 april 2005
    Locatie
    smalste deel van het land
    Het lukt niet. Heb DrawPlus erop gezet. Ook ff uitgeprobeerd, maar er zijn zoveel mogelijkheden met dit progje en alles in het engels, dat maakt het er niet gemakkelijker op. Irfanview ook weer erop gezet. maar helaas snap ik niet HOE ik het moet doen.
    Dus ik geef het op.HELAAS.
    Greetz Gitana

  15. #15
    Mega Honourable Senior Member peter vazed's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Kruiningen Zeeland
    Tja. als dat niet lukt rest er niks anders dan gewoon de tekst zelf te kopieren
    en in kladblok of Word te plakken.
    HTML basis info: http://people.zeelandnet.nl/vazed/
    Werken met Arachnophilia V4: http://members.lycos.nl/vazed/

  16. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren