Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 8 van 8

Onderwerp: Een computerleek zonder geluid

  1. #1
    Junior Member
    Geregistreerd
    14 november 2008
    Vraag is opgelost

    Een computerleek zonder geluid

    Hallo,

    Ik heb mijn computer opnieuw moeten (laten) installeren want had er AVG op staan...
    Nou doet mijn computer het wel weer maar heb geen geluid en weet ook echt niet welke driver ik moet hebben en waar ik die kan vinden.

    Zou iemand mij kunnen helpen?????

    Xje Paulien

  2. #2
    Senior Member bartjuhh's avatar
    Geregistreerd
    26 juli 2008
    Locatie
    Barneveld
    Afstand tot server
    ±38 km
    Welke geluid's kaart heb je

    en welke moederboord
    Bart

  3. #3
    Banned
    Geregistreerd
    17 februari 2003
    Hoi,

    In elk geval geen echte 'leek' dus ..... driver.
    Onder apparaatbeheer zie je w.s. een uitroepteken staan bij de geluidskaart.
    Je kunt daar ook zien, welk merk en type het is.

    Is het een 'merk' pc?
    Zo ja, welk merk en type?

    Xje Teun

  4. #4
    Junior Member
    Geregistreerd
    14 november 2008
    Haha!
    Driver heb ik ook alleen maar gehoord hoor....

    Ik heb een Acer Aspire T136 en ik heb geen idee wat voor een moederbord er in zit...

    En waar vind ik apparaatbeheer ?

    Xje

  5. #5
    Banned
    Geregistreerd
    17 februari 2003
    Quote Origineel gepost door pinor Bekijk Bericht
    Haha!
    Driver heb ik ook alleen maar gehoord hoor....

    Ik heb een Acer Aspire T136 en ik heb geen idee wat voor een moederbord er in zit...

    En waar vind ik apparaatbeheer ?

    Xje
    Staat er Windows XP op of Vista?
    Want dat maakt nogal wat, als het gaat om 'waar vind je wát'
    Andere vraag: heb je bij de pc een aantal cd's meegeleverd gekregen, of herinner je je nog dat je bij eerste gebruik een set herstelcd's of dvd's moest maken?

  6. #6
    Junior Member
    Geregistreerd
    14 november 2008
    Ik heb er nu XP op staan en heb een kopie van de XP cd.
    Ik heb hem geïnstalleerd en wel gekocht dus originele cd's heb ik nooit gehad.
    Vorig jaar computercrash gehad en toen heeft een vriend van me XP er op gezet.
    Weet nog dat hij de drivers van internet vandaan had maar waar en hoe echt geen idee...

    Volgens mij moet er realtek ac97 op (ofzoiets)

    Xje

  7. #7
    Banned
    Geregistreerd
    17 februari 2003
    Ga naar deze site:

    http://support.acer-euro.com/drivers...pire_t136.html

    Klik op het pijltje achter 'Drivers en Utilities' onder XP en kies voor 'Onboard audiodriver for MsWindows'
    Je krijgt mogelijk een melding dat het downloaden is beveiligd met een gele balk bovenin waar je op moet klikken.
    Als je hierop klikt heb je de optie 'Downloaden'
    Kies er in het vervolgvenster voor om op te slaan en niet voor 'Openen' want dat werkt niet.
    Het is namelijk een gezipt (ingepakt) bestand en dat zal eerst moeten worden uitgepakt.
    Let goed op, waar het bestand wordt opgeslagen! Je kunt evt ook een andere lokatie kiezen, bijvoorbeeld het bureaublad .....
    Blader naar de zipmap en klik er een keer op.
    Je krijgt nu van XP de optie om de bestanden uit te pakken. Doe dit.
    Je ziet nu een (sub-) map Audio en klikt daarop.
    Hierin staat een bestand: Setup
    De rest wijst zich van zelf.

    Xje en slaap lekker straks.
    Het duurt een poosje voor het bestand compleet is gedownload.

  8. #8
    Junior Member
    Geregistreerd
    14 november 2008
    SUPER!!!
    Dankjewel!

    Ik heb weer geluid

    THNXXXX


    Xje

  9. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren