Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 12 van 12

Onderwerp: Driver nodig voor geluid bij XP

  1. #1
    Junior Member
    Geregistreerd
    15 november 2008
    Vraag is opgelost

    Driver nodig voor geluid bij XP

    Hoi,

    Ik heb XP opnieuw geinstalleerd, en mijn geluid doet het dus niet. Ik ben zelf aan het zoeken naar drivers, maar kom er niet echt uit.. wie kan mij helpen?

    Merk Computer: ASUS K8N

    Geluidskaart: nVIDIA MCP2 - Audio Codec Interface

    Alvast bedankt!

  2. #2
    Tera Honourable Senior Member frankwannet's avatar
    Geregistreerd
    6 juni 2006
    Locatie
    Nijmegen
    Afstand tot server
    ±38 km
    WELKOM OP HELPMIJ


    http://support.asus.com/download/dow...n-us&model=K8N

    hier zijn ze te vinden.

    denk eerst aan het instaleren van je chipsetdriver(onder others)
    en na een pc herstart je audiodriver


  3. #3
    Junior Member
    Geregistreerd
    15 november 2008
    Quote Origineel gepost door frankwannet Bekijk Bericht
    WELKOM OP HELPMIJ


    http://support.asus.com/download/dow...n-us&model=K8N

    hier zijn ze te vinden.

    denk eerst aan het instaleren van je chipsetdriver(onder others)
    en na een pc herstart je audiodriver
    Aha daar zat ik dus fout, je moet eerst een chipsetdriver installeren! Dankje.
    Volgens mij heb ik hem nu geinstalleerd.. dus even opnieuw opstarten.

  4. #4
    Tera Honourable Senior Member frankwannet's avatar
    Geregistreerd
    6 juni 2006
    Locatie
    Nijmegen
    Afstand tot server
    ±38 km
    inderdaad.

    na je nieuwe xp instal eerst je moederbord drivers en dan pas de rest.

    succes


  5. #5
    Junior Member
    Geregistreerd
    15 november 2008
    Quote Origineel gepost door frankwannet Bekijk Bericht
    inderdaad.

    na je nieuwe xp instal eerst je moederbord drivers en dan pas de rest.

    succes
    Hm, moet ik bij Others al die dingen installeren die ik in het setup te zien krijg?

  6. #6
    Tera Honourable Senior Member frankwannet's avatar
    Geregistreerd
    6 juni 2006
    Locatie
    Nijmegen
    Afstand tot server
    ±38 km
    is toch een zip bestand??

    eerste laten uitpakken dan ,gaat de rest vanzelf mee toch?!!

    PS:ik moet nu ff offline


  7. #7
    Junior Member
    Geregistreerd
    15 november 2008
    Quote Origineel gepost door frankwannet Bekijk Bericht
    is toch een zip bestand??

    eerste laten uitpakken dan ,gaat de rest vanzelf mee toch?!!

    PS:ik moet nu ff offline
    Ja ik was al een stapje verder, ik heb al uitgepakt en zit in het setup.
    Er wordt nu gevraagd of ik het NVIDIA IDE-SW- stuurprogramma wil installeren. Ik krijg een foutmelding als ik dit wil doen.. Misschien maar niet doen?
    En later nog iets van Netwerkbeheer..

  8. #8
    Tera Honourable Senior Member frankwannet's avatar
    Geregistreerd
    6 juni 2006
    Locatie
    Nijmegen
    Afstand tot server
    ±38 km
    hoi

    hoever ben u nou??


  9. #9
    Junior Member
    Geregistreerd
    15 november 2008
    Quote Origineel gepost door frankwannet Bekijk Bericht
    hoi

    hoever ben u nou??
    Ik zit een beetje te twijfelen. Ik heb via een CD(bij de levering) de netwerk driver die nodig was geinstalleerd, en internet doet het dus wel.
    Maar als ik nu geluid wil installeren zegt er dat het in conflict is, en dat ze me afraden om door te gaan met de driver te installeren voor Sound.

    Ik denk dat ik het gewoon probeer en kijk of die het doet. Even uitproberen dus nu.

  10. #10
    Tera Honourable Senior Member frankwannet's avatar
    Geregistreerd
    6 juni 2006
    Locatie
    Nijmegen
    Afstand tot server
    ±38 km
    de drivers in me link kan niet anders als de juiste zijn.
    ik weet niet wat je nogmeer erop gezet hebt aan drivers??


  11. #11
    Junior Member
    Geregistreerd
    15 november 2008
    Quote Origineel gepost door frankwannet Bekijk Bericht
    de drivers in me link kan niet anders als de juiste zijn.
    ik weet niet wat je nogmeer erop gezet hebt aan drivers??
    Haha weet ik, maar ik had ook de originele driver nog op CD staan. NVIDIA nForce 3 Motherboard cd'tje ofzo.

    Maargoed het geluid doet het nu, dus ik ben blij! Harstikke bedankt voor de tips.


  12. #12
    Tera Honourable Senior Member frankwannet's avatar
    Geregistreerd
    6 juni 2006
    Locatie
    Nijmegen
    Afstand tot server
    ±38 km
    das mooi

    veel plezier ermee

    en succes verders


  13. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren