Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 11 van 11

Onderwerp: Windows 7 ftp netwerk locatie openen in windows verkenner hoe ?

  1. #1
    Vraag is opgelost

    Smile Windows 7 ftp netwerk locatie openen in windows verkenner hoe ?

    ik heb dus gisteren een laptop gekocht met windows 7 en ik moet nog een beetje op weg komen.

    maar kan iemand mij vertellen hoe je een ftp netwerk locatie kan openen in windows 7 verkenner (windows explorer)

    heb namelijk gekocht voor huiswerk en beheren van websites

    het is een packard bell easynote TJ65

    Edit:

    ik heb al geprobeerd de map te openen via windows explorer maar dan komt er een nieuw internet explorer venster
    Laatst aangepast door mrbean1 : 13 augustus 2010 om 14:47

  2. #2
    Tera Honourable Senior Member †
    Geregistreerd
    7 september 2006
    Locatie
    Zaanstad
    Je moet een netwerklocatie toevoegen, waarbij (indien nodig) je de benodigde gebruikersnaam + wachtwoord erbij opgeeft.
    Zie bijlage hoe ik (in XP) een netwerklocatie heb toegevoegd, namelijk ftp://ftp.microsoft.com en die dan kan openen alsof het een Verkenner-venster is. Ik kan er ook mappen/bestanden er vandaan/naartoe slepen en mappen maken (als ik het gebruikersrecht had gehad) etc.

    Succes,

    Tijs.
    Bijgevoegde kleine afbeeldingen Bijgevoegde kleine afbeeldingen Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  netwerklocatie_xp.JPG‎
Bekeken: 1046
Grootte:  69,9 KB  
    Schermafdruk bijvoegen : van het volledige scherm : [PrtScn] knop; van het actieve venster : [Alt][PrtScn] toetscombinatie. Start -> Uitvoeren -> mspaint.exe, Bewerken -> Plakken, Bestand -> Opslaan als -> [Bestandstype: JPEG] + naam invullen. Uploaden via de Paperclip knop in nieuw bericht.

  3. #3
    Ik snap wat je bedoelt je kan dat ook bij windows 7 doen maar als ik klik op de ftp map opent het in een internet explorer venster

    http://img148.imageshack.us/img148/4591/testvq.png

  4. #4
    Tera Honourable Senior Member †
    Geregistreerd
    7 september 2006
    Locatie
    Zaanstad
    Hopelijk hebben anderen nog tips, ik heb ze niet (meer).

    Tijs.
    Schermafdruk bijvoegen : van het volledige scherm : [PrtScn] knop; van het actieve venster : [Alt][PrtScn] toetscombinatie. Start -> Uitvoeren -> mspaint.exe, Bewerken -> Plakken, Bestand -> Opslaan als -> [Bestandstype: JPEG] + naam invullen. Uploaden via de Paperclip knop in nieuw bericht.

  5. #5
    ik snap het nog niet maar veel succes met je sollicitatie

  6. #6
    Tera Honourable Senior Member †
    Geregistreerd
    7 september 2006
    Locatie
    Zaanstad
    Bedankt voor je aanmoediging!

    Nu heb ik zelf Vista, maar misschien maak je die netwerklocatie verkeerd aan. Voor Vista (vermoed dat het voor W7 hetzelfde werkt):
    Rechtsklik op het icoontje Computer op het bureaublad, en kies Netwerkverbinding maken.
    Klik op het blauwgedrukte "Verbinding met een website maken waar u documenten en afbeeldingen kunt opslaan".
    Doe je instellingen. Er wordt gemeld dat de netwerklocatie in Computer wordt opgeslagen.
    Je kunt dan het nog openstaande scherm "Netwerkverbinding maken" annuleren.
    Als ik dan dubbelklik op de zojuiste gemaakt netwerklocatie in Computer, dan zie ik gewoon een Verkennervenster, net zoals onder XP.

    Overigens is het vanuit Internet Explorer 8 wel mogelijk een geopende FTP-site in Verkenner weer te geven:
    Beeld -> FTP-site in Windows Verkenner openen

    Succes,

    Tijs.
    Laatst aangepast door dnties : 13 augustus 2010 om 21:33
    Schermafdruk bijvoegen : van het volledige scherm : [PrtScn] knop; van het actieve venster : [Alt][PrtScn] toetscombinatie. Start -> Uitvoeren -> mspaint.exe, Bewerken -> Plakken, Bestand -> Opslaan als -> [Bestandstype: JPEG] + naam invullen. Uploaden via de Paperclip knop in nieuw bericht.

  7. #7
    ik snap precies wat je zegt ik heb het ook gedaan
    nieuwe netwerk map met mijn ftp site
    als ik klik komt er een nieuwe venster met internet explorer
    maar zoals je ziet in de bijlage kan ik niet openen in windows verkenner
    want ''FTP-site in Windows Verkenner openen'' staat er niet
    Bijgevoegde kleine afbeeldingen Bijgevoegde kleine afbeeldingen Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  test.jpg‎
Bekeken: 473
Grootte:  86,5 KB  

  8. #8
    Tera Honourable Senior Member †
    Geregistreerd
    7 september 2006
    Locatie
    Zaanstad
    Interessant. Het blijkt dat er een instelling is in Internet Explorer 8 die hier mee te maken lijkt te hebben. Zie hier voor een engelse versie die het hopelijk mogelijk maakt voor je.

    Ik heb nog nooit meegemaakt dat Beeld -> FTP-site in Verkenner openen niet beschikbaar was (in zowel IE7 als IE8), dus ik vermoed dat het inderdaad een instelling is in jouw Internet Explorer 8. Hopelijk lukt het met bovengenoemde tip.

    Succes,

    Tijs.
    Schermafdruk bijvoegen : van het volledige scherm : [PrtScn] knop; van het actieve venster : [Alt][PrtScn] toetscombinatie. Start -> Uitvoeren -> mspaint.exe, Bewerken -> Plakken, Bestand -> Opslaan als -> [Bestandstype: JPEG] + naam invullen. Uploaden via de Paperclip knop in nieuw bericht.

  9. #9
    Je bent echt super dnties !!!!!!!
    het werkt
    ik gun je het beste
    bedankt
    ik kan niet w8ten om een topsite te bouwen

  10. #10
    Tera Honourable Senior Member †
    Geregistreerd
    7 september 2006
    Locatie
    Zaanstad
    Mooi dat je ermee geholpen bent, en bedankt voor de vriendelijke terugmelding.

    Interessant is of die netwerklocatie in Computer nu ook rechtstreeks in Verkenner opent ipv. in Internet Explorer. Wil je dat nog even melden aan het forum?

    Daarna graag nog even klikken op "Zet status opgelost" in de donkerblauwe balk bijna bovenaan deze webpagina [die met "Zet status opgelost", "Onderwerp opties", "Zoek in onderwerp" en "Stem op deze vraag"].

    Tijs.
    Schermafdruk bijvoegen : van het volledige scherm : [PrtScn] knop; van het actieve venster : [Alt][PrtScn] toetscombinatie. Start -> Uitvoeren -> mspaint.exe, Bewerken -> Plakken, Bestand -> Opslaan als -> [Bestandstype: JPEG] + naam invullen. Uploaden via de Paperclip knop in nieuw bericht.

  11. #11
    Klopt wat je zegt als ik nu via computer naar mijn netwerklocaties ga en ik klik erop wordt het geopend via windows verkenner

    OFFTOPIC:
    het enige wat ik mis is een goed/leuk idee om een website op te bouwen wat een extra zakcentje geeft

  12. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl

Regels
Help

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren