Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 20 van 20

Onderwerp: Een goed Beeldopname en bewerkingsprogramma

  1. #1
    Mega Senior Pesu's avatar
    Geregistreerd
    30 april 2010
    Locatie
    Nijmegen
    Afstand tot server
    ±38 km
    Vraag is niet opgelost

    Een goed Beeldopname en bewerkingsprogramma

    Hallo,

    Ik speel sinds kort mw2 op de computer en ik ben heel goed in snipen. Nu wil ik graag een montage maken, maar ik weet niet welke programma's ik het beste kan gebruiken.
    Ik heb Fraps geprobeerd maar daar kom ik echt niet uit

    Dus wat wil ik weten:
    Opname programma
    Bewerkings programma

    Eisten opname programma:
    Goede opname's
    Gratis
    Als het kan simpel

    Eisen bewerkings programma:
    Goede en simpele bewerking
    Muziek eronder zetten
    Gratis
    Opslaan zodat ik hem op media player/VLC kan afspelen en op youtube kan zetten.
    Geen Windows movie maker want dat werkt voor geen meter bij mij.

    Laat het maar weten.

    mvg,

  2. #2
    Tera Honourable Senior Member mrmusic's avatar
    Geregistreerd
    29 oktober 2006

  3. #3
    Mega Senior Pesu's avatar
    Geregistreerd
    30 april 2010
    Locatie
    Nijmegen
    Afstand tot server
    ±38 km
    ja, klopt.

    Maar hoe zet je hem aan ed. Als ik hem ''aanzet'' en mw2 opstart krijg ik gele cijfers met de fps in beeld maar als ik bij mijn documenten kijk staat er geen filmpje oid tussen.

    Weet jij wel hoe het werkt?

  4. #4
    Giga Senior
    Verenigingslid
    mastermindzh's avatar
    Geregistreerd
    10 december 2008
    Locatie
    Oss
    Afstand tot server
    ±64 km
    Quote Origineel gepost door Pesu Bekijk Bericht
    ja, klopt.

    Maar hoe zet je hem aan ed. Als ik hem ''aanzet'' en mw2 opstart krijg ik gele cijfers met de fps in beeld maar als ik bij mijn documenten kijk staat er geen filmpje oid tussen.

    Weet jij wel hoe het werkt?
    die gelen cijfers zijn het aantal beelden per seconde (fps) , als ze geel zijn neem je NIET op.
    als ze ROOD zijn dan neem je op.

    als je fraps opent ga je naar de "movies" tab en daar staat "Video Capture Hotkey" dat is de knop die je in moet drukken wil je gaan opnemen.

    kleine tip, zet ook de FPS aan de rechterkant op 50 of 60 en de size op "full-size" dan krijg je de beste resultaten


    voor een montage kun je allerlei programma's gebruiken.

    ik raad aan.

    adobe after effects (heel moeilijk voor beginners)
    sony vegas (redelijk lastig )
    windows (live) movie maker (heel simpel)
    Laatst aangepast door mastermindzh : 15 augustus 2010 om 12:26
    Met vriendelijke groet, Rick van Lieshout
    of op: http://rickvanlieshout.com

  5. #5
    Mega Senior Pesu's avatar
    Geregistreerd
    30 april 2010
    Locatie
    Nijmegen
    Afstand tot server
    ±38 km
    Ok, bedankt!

    Adobe zal zeker niet gratis zijn?
    sony, geen idee
    En windows wordt lastig

    Maar ik ga het gewoon proberen. Anders heb ik nog een jongen in de klas die voor dit gedoe (gaat) studeren/studeerd. En op school werken we met pinnacle ofzo......

    Maar zijn ze gratis?

    Ik zal ze meteen proberen als ik thuis ben.

    PS. is het met movie maker mogelijk om effecten toe te voegen (speed, kleur ed)?

  6. #6
    Giga Senior
    Verenigingslid
    mastermindzh's avatar
    Geregistreerd
    10 december 2008
    Locatie
    Oss
    Afstand tot server
    ±64 km
    Quote Origineel gepost door Pesu Bekijk Bericht
    Ok, bedankt!

    Adobe zal zeker niet gratis zijn?
    sony, geen idee
    En windows wordt lastig

    Maar ik ga het gewoon proberen. Anders heb ik nog een jongen in de klas die voor dit gedoe (gaat) studeren/studeerd. En op school werken we met pinnacle ofzo......

    Maar zijn ze gratis?

    Ik zal ze meteen proberen als ik thuis ben.

    PS. is het met movie maker mogelijk om effecten toe te voegen (speed, kleur ed)?

    alleen de windows live movie maker is gratis.
    van de adobe after effects kan je een 30 dagen trial krijgen
    Met vriendelijke groet, Rick van Lieshout
    of op: http://rickvanlieshout.com

  7. #7
    Mega Senior Pesu's avatar
    Geregistreerd
    30 april 2010
    Locatie
    Nijmegen
    Afstand tot server
    ±38 km
    En hoe zit het met de effecten op movie maker?

  8. #8
    Giga Senior
    Verenigingslid
    mastermindzh's avatar
    Geregistreerd
    10 december 2008
    Locatie
    Oss
    Afstand tot server
    ±64 km
    Quote Origineel gepost door Pesu Bekijk Bericht
    En hoe zit het met de effecten op movie maker?
    zijn voor niet professionele doeleinden MEER dan genoeg. ik gebruik het zelf bijna altijd.

    after effects om te bewerken en dan windows live voor de overgangen/effecten
    Met vriendelijke groet, Rick van Lieshout
    of op: http://rickvanlieshout.com

  9. #9
    Mega Senior Pesu's avatar
    Geregistreerd
    30 april 2010
    Locatie
    Nijmegen
    Afstand tot server
    ±38 km
    ok, bedankt.

    Ik ga het thuis ff proberen.

  10. #10
    Mega Senior Pesu's avatar
    Geregistreerd
    30 april 2010
    Locatie
    Nijmegen
    Afstand tot server
    ±38 km
    lekker is dat, wil ik het proberen.
    Lagged heel mw2

  11. #11
    Giga Senior
    Verenigingslid
    mastermindzh's avatar
    Geregistreerd
    10 december 2008
    Locatie
    Oss
    Afstand tot server
    ±64 km
    dat zal komen door fraps, die haalt de FPS heel erg naar beneden onder het opnemen

    ik zak ook tot 67 fps
    Met vriendelijke groet, Rick van Lieshout
    of op: http://rickvanlieshout.com

  12. #12
    Mega Senior Pesu's avatar
    Geregistreerd
    30 april 2010
    Locatie
    Nijmegen
    Afstand tot server
    ±38 km
    ja maar bij lagg ik gewoon heel erg. dan sta ik in een keer 20 meter verder.

    Maar nu fraps uit is speel ik vloeiend, is wel jammer.

    Wat kan ik daaraan doen. meer RAM? draai nu op 1.5g

  13. #13
    Giga Senior
    Verenigingslid
    mastermindzh's avatar
    Geregistreerd
    10 december 2008
    Locatie
    Oss
    Afstand tot server
    ±64 km
    betere videokaart ben ik bang

    of je neemt het op met een telefoon of digitale camera dan heb je geen verlies.

    wat je ook kan doen is de settings terugzetten

    van high naar medium bijvoorbeeld.
    Met vriendelijke groet, Rick van Lieshout
    of op: http://rickvanlieshout.com

  14. #14
    Mega Senior Pesu's avatar
    Geregistreerd
    30 april 2010
    Locatie
    Nijmegen
    Afstand tot server
    ±38 km
    hehe. zit nu al op 800x600

    Weet wel dat ik op een p4 draai hea Die doet zijn werk prima maar fraps gaat dan niet lukken

  15. #15
    Giga Senior
    Verenigingslid
    mastermindzh's avatar
    Geregistreerd
    10 december 2008
    Locatie
    Oss
    Afstand tot server
    ±64 km
    nee met een pentium 4 zal het niet mee gaan vallen
    Met vriendelijke groet, Rick van Lieshout
    of op: http://rickvanlieshout.com

  16. #16
    Mega Senior Pesu's avatar
    Geregistreerd
    30 april 2010
    Locatie
    Nijmegen
    Afstand tot server
    ±38 km
    waar kan ik mijn fps zien.
    Bij cod4 moest je in de console iets typen.

  17. #17
    Giga Senior
    Verenigingslid
    mastermindzh's avatar
    Geregistreerd
    10 december 2008
    Locatie
    Oss
    Afstand tot server
    ±64 km
    die gele letters van fraps
    Met vriendelijke groet, Rick van Lieshout
    of op: http://rickvanlieshout.com

  18. #18
    Mega Senior Pesu's avatar
    Geregistreerd
    30 april 2010
    Locatie
    Nijmegen
    Afstand tot server
    ±38 km
    ow, ok.

    Maar dan staat fraps aan. ik wil graag weten wat mijn fps is zonder fraps

  19. #19
    Giga Senior
    Verenigingslid
    mastermindzh's avatar
    Geregistreerd
    10 december 2008
    Locatie
    Oss
    Afstand tot server
    ±64 km
    je kan ook xfire gebruiken, maar al met al is fraps makkelijker

    bij gele letters hoor je namelijk geen lag te hebben
    Met vriendelijke groet, Rick van Lieshout
    of op: http://rickvanlieshout.com

  20. #20
    Mega Senior Pesu's avatar
    Geregistreerd
    30 april 2010
    Locatie
    Nijmegen
    Afstand tot server
    ±38 km
    ok.

    Beide bedankt voor jullie advies en als er nog iets is laat ik het weten.

  21. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren