Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 14 van 14

Onderwerp: geschiedenis verdwijnt niet bij google taakbalkje op bureaublad

  1. #1
    Junior Member
    Geregistreerd
    18 mei 2012
    Vraag is niet opgelost

    geschiedenis verdwijnt niet bij google taakbalkje op bureaublad

    Geachte,

    Na het intikken van eerste letter in "zoekbalkje google" op mijn bureaublad komen telkens dezelfde vroeger bezochte sites tevoorschijn.
    Ik heb reeds devolgende door u voorgestelde oplossingen in vorige vraag ,andere bezoeker, uitgevoerd.
    -Ccleaner geinstalleerd
    -browsegeschiedenis wissen
    -extra-internetopties-inhoud-formulier verwijderen( ook op ok gepasseerd)
    -computer meerdere malen heropgestart nadien.

    nieuwe bezochte sites komen wel niet meer voor in de zoekfunctie

    Ik kan toch niet de enige zijn denk ik,
    Graag een oplossing aub, waarvoor dank uiteraard

  2. #2
    Giga Honourable Senior Member manamana's avatar
    Geregistreerd
    30 augustus 2011
    Locatie
    Venray, mooiste van Nederland
    Kun je hier wat vinden. klik

  3. #3
    Junior Member
    Geregistreerd
    18 mei 2012

    Unhappy reactie

    Beste manamana,
    Ik heb dit zojuist toegepast en het helpt jammer genoeg niet.

  4. #4
    Giga Honourable Senior Member manamana's avatar
    Geregistreerd
    30 augustus 2011
    Locatie
    Venray, mooiste van Nederland
    Hallo steven en deze troubleshooter, probeer eens. Klik

  5. #5
    Junior Member
    Geregistreerd
    18 mei 2012
    Beste,

    Deze vermeende oplossing biedt geen uitweg na het uitvoeren. Dezelfde vroegere geschiedenis blijft er aankomen al vanaf de eerste letter die
    ik in het google balkje op mijn bureaublad inbreng.
    Wat een duivels ding toch....

    Steve2

  6. #6
    Giga Honourable Senior Member manamana's avatar
    Geregistreerd
    30 augustus 2011
    Locatie
    Venray, mooiste van Nederland
    Mhh, Inderdaad wat een duiveltje is het toch. klik

    Ik denk dat dit dan in aanmerking komt, wat zou het dan anders kunnen zijn. Ik kan er ook niet direct een vinger op leggen. Je kunt hem altijd weer opnieuw installeren.

    Nooit gescoten is altijd mis. Ik hoor het wel weer. Sorry dat het nog niet lukte met de andere oplossingen.

  7. #7
    Junior Member
    Geregistreerd
    18 mei 2012

    nog niet opgelost...

    Hallo,

    Nog steeds blijft geschiedenis(zelfde gegevens) zichtbaar in het kleine vakje "google toolbar", ook na deze
    bewerkingen, telkens vanaf de eerste letter van een inbrengen van een opzoeken in google toolbar.

    Niet opgeven hoor, blijven zoeken aub

    Dank u alvast voor de oplossingen

  8. #8
    Giga Honourable Senior Member manamana's avatar
    Geregistreerd
    30 augustus 2011
    Locatie
    Venray, mooiste van Nederland
    klik hier eens.

    Pak de nieuwste is ik vermoed dat je een oude hebt zou dat kunnen. We hebben alle plannen doorlopen, maar het brengt verder geen oplossing.

    en welke IE heb je
    Laatst aangepast door manamana : 2 juni 2012 om 16:43

  9. #9
    Junior Member
    Geregistreerd
    18 mei 2012

    vervolg

    Het betreft IE die gelinkt is aan windows 7.
    Ik probeerde IE9 te downloaden gisteren maar dit lukt niet. Het programma reageert niet.

  10. #10
    Giga Honourable Senior Member manamana's avatar
    Geregistreerd
    30 augustus 2011
    Locatie
    Venray, mooiste van Nederland
    Oke welk systeem heb je eigenlijk precies. En krijg je nog specifieke foutmeldingen. Nee Steve we geven nog niet op.

    Klik hier welke voorwaarden je moet hebben om IE 9 te installleren. Maar dat weet je denk ik wel. Hier wat uitgebrieder dus.
    Laatst aangepast door manamana : 4 juni 2012 om 11:50

  11. #11
    Junior Member
    Geregistreerd
    18 mei 2012

    browsegeschiedenis wist niet...

    Hallo, ik had de voorwaarden tot IE 9 grondig overlopen maar bij het downloaden gebeurt er jammer niets. ..

  12. #12
    Giga Honourable Senior Member manamana's avatar
    Geregistreerd
    30 augustus 2011
    Locatie
    Venray, mooiste van Nederland
    a. Heb je een 32 of een 64 bits Windows, dan rechtsklik Computer en dan Eigenschappen. Daar kun je dat lezen.
    b. Blader met verkenner naar de map crogram files - internet explorer
    Daarin zie je wellicht het bestand bestand iexplore.exe . Dat is Internet Explorer. Dubbelklikken. Wat gebeurt er?
    c. Als je een 64 bits Windows hebt kun je ook bladeren naar c:\program files (x86)\internet explorer. Daarin hoort te staan het bestand iexplore.exe
    Dat is ook Internet Explorer. Dubbelklikken. Wat gebeurt er dan ben benieuwd.

  13. #13
    Junior Member
    Geregistreerd
    18 mei 2012

    vervolg

    Hallo,

    mijn computer meldt:"er is een nieuwere versie geinstalleerd op jouw computer..." ik besluit eruit dat ik de laatste versie bezit.

  14. #14
    Giga Honourable Senior Member manamana's avatar
    Geregistreerd
    30 augustus 2011
    Locatie
    Venray, mooiste van Nederland
    Oeps dan ben ik uitgeput, wellicht iemand anders. Sorry.

  15. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren