Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 8 van 8

Onderwerp: Thuisnetwerk maken router + modem

  1. #1
    Junior Member
    Geregistreerd
    4 november 2009
    Locatie
    Geldrop
    Afstand tot server
    ±89 km
    Vraag is niet opgelost

    Thuisnetwerk maken router + modem

    Beste helpmijers,

    Ik weet niet of ik het hier goed plaats maar dit is mijn probleem.

    Beneden UPC horizon box als modem.
    Nieuwbouw huis waardoor boven geen wifi.

    Belkin router geplaatst alleen nu wil dat het 1 netwerk word.

    Hoe kan ik dit instellen?
    Ik kom er niet uit. Ik hoop dat iemand van hier dit mij uit kan leggen...

    Groeten,

    Jeffrey

  2. #2
    Mega Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    6 juli 2010
    Locatie
    Eindhoven
    Afstand tot server
    ±91 km
    Begin eens bij het begin. Ligt er wel een vaste lijn naar boven? Indien ja, hoe heb je het aangesloten?
    "Ik geloof niet in een limiet van mijn kunnen,
    wel van mijn kennis"

  3. #3
    Junior Member
    Geregistreerd
    4 november 2009
    Locatie
    Geldrop
    Afstand tot server
    ±89 km
    Ik heb zo'n kastje via het stroom waar een internet kabel inzit.

    Dit omdat ik niet door de vloeren wil gaan.
    Die is verbonden met de belkin router voor draadloos boven en via kabel verbonden met mijn mac.

  4. #4
    Mega Honourable Senior Member K1pje's avatar
    Geregistreerd
    27 maart 2009
    Locatie
    Renkum
    Afstand tot server
    ±33 km
    Heb je je Belkin router dan als Accespoint ingesteld?

    EDIT: door de Belkin router als Accespoint in te stellen is hij in het verlengde van de Horizon box. Geef je dezelfde draadloos netwerkinstellingen (SSID en wachtwoord), dan kan je gewoon zonder problemen ook met je laptop/tablet/smartphone internetten zonder dat je daar de instellingen op hoeft aan te passen.
    Laatst aangepast door K1pje : 6 februari 2015 om 09:41

  5. #5
    Junior Member
    Geregistreerd
    4 november 2009
    Locatie
    Geldrop
    Afstand tot server
    ±89 km
    Had ik wel totdat ik er niet meer in kwam haha.

    Helemaal gereset en nu word die gebruikt als normale router.
    Maar aangezien ik met PLEX werk op mijn imac boven wou ik dus een netwerk ervan van maken zodat ik de films naar beneden kan streamen.

  6. #6
    Giga Senior
    Geregistreerd
    27 juli 2011
    Bridge Mode niet mogelijk met dit modem?
    Welk modem precies?

  7. #7
    Junior Member
    Geregistreerd
    4 november 2009
    Locatie
    Geldrop
    Afstand tot server
    ±89 km
    Het gaat om de horizon box van UPC.
    En de Belkin F7D3302ed.

    En of het mogelijk is om hem in bridge mode te zetten weet ik niet.

  8. #8
    Giga Senior
    Geregistreerd
    27 juli 2011
    kan niet in Bridge, lees ik.
    Zie instellingen: router achter horizon: http://www.upc.nl/klantenservice/uit...-instellingen/

  9. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren