Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 12 van 12

Onderwerp: Pictogrammen grafische files worden niet getoond

  1. #1
    Mega Senior kostenzer's avatar
    Geregistreerd
    3 juni 2007
    Locatie
    Gebrook
    Vraag is opgelost

    Pictogrammen grafische files worden niet getoond

    Hallo

    Als ik de verkenner instel op pictogrammen zie je iets in deze geest:
    Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  pictogrammen 1.jpg
Bekeken: 14
Grootte:  272,6 KB

    Niets vreemds, maar als het grafische files betreft zie je meestal al een voorbeeld van de afbeelding. Bij mij niet (meer?)
    Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  pictogrammen 2.jpg
Bekeken: 14
Grootte:  240,7 KB
    Of het nu png, bmp of jpg is maakt niet uit.
    Is hier wat aan te doen zodat de afbeeldingen weer te zien zijn?
    Ik raak zelden wat kwijt, het duurt soms wel lang voordat ik het gevonden heb...

  2. #2
    Tera Honourable Senior Member edmoor's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Zuid-Holland
    Stel een standaard programma in voor het openen van die bestanden.
    "Hardware: The parts of a computer system that can be kicked. "
    Op rechtstreekse vragen via email reageer ik niet. Daar is het forum voor.

  3. #3
    Mega Senior kostenzer's avatar
    Geregistreerd
    3 juni 2007
    Locatie
    Gebrook
    Bedoel je openen met?

    Dat deed ik al en koos voor foto's. Dat levert niets op, ja de afbeelding werd geopend. Ik wil ze niet openen, alleen de pictogrammen zien.
    Ik raak zelden wat kwijt, het duurt soms wel lang voordat ik het gevonden heb...

  4. #4
    Mega Senior
    Geregistreerd
    13 juni 2016
    Als je kiest > Openen met, dan krijg je onderaan > Standaardprogramma selecteren..., aanklikken en daar moet je een keuze maken. Bij mij staat Windows Photo Viewer als standaard ingesteld en ik zie alle afbeeldingen als pictogram is ingesteld.

  5. #5
    Tera Honourable Senior Member edmoor's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Zuid-Holland
    Inderdaad. En daarom zei ik, stel een standaard programma in. Dat is wat anders dan Openen met.
    "Hardware: The parts of a computer system that can be kicked. "
    Op rechtstreekse vragen via email reageer ik niet. Daar is het forum voor.

  6. #6
    Mega Senior kostenzer's avatar
    Geregistreerd
    3 juni 2007
    Locatie
    Gebrook
    Ja stond en staat nu als standaard ingesteld, maar helaas. Geen verandering in gedrag.
    Ik raak zelden wat kwijt, het duurt soms wel lang voordat ik het gevonden heb...

  7. #7
    Tera Honourable Senior Member edmoor's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Zuid-Holland
    Welk programma heb je als standaard programma ingesteld voor die grafische bestanden?
    "Hardware: The parts of a computer system that can be kicked. "
    Op rechtstreekse vragen via email reageer ik niet. Daar is het forum voor.

  8. #8
    Mega Senior kostenzer's avatar
    Geregistreerd
    3 juni 2007
    Locatie
    Gebrook
    Eigenlijk nog niets ben nog aan het installeren en zet er pas wat op als ik het nodig heb.
    Maar deze instelling heb ik:
    Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  pictogrammen 3.jpg
Bekeken: 14
Grootte:  34,2 KB
    Ik raak zelden wat kwijt, het duurt soms wel lang voordat ik het gevonden heb...

  9. #9
    Giga Senior dorado's avatar
    Geregistreerd
    19 september 2010
    Locatie
    aan de kust
    Combineer Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  windowstoetsr.png
Bekeken: 8
Grootte:  4,9 KB → typ: cleanmgr en klik op Ok
    Vink miniaturen aan en herstart.

    Vertel of dit geholpen heeft.
    Laatst aangepast door dorado : 12 januari 2018 om 19:20
    Groet,dorado.

    Felix quem faciunt aliena pericula cautum.
    Windows 7 updateproblemen? Twee stappen om de updates te versnellen
    Open opdrachtregel met administratorrechten

  10. #10
    Mega Senior kostenzer's avatar
    Geregistreerd
    3 juni 2007
    Locatie
    Gebrook
    Ha, Ha, stom van me.
    Bij map en zoek opties , weergave, had ik een verkeerd hokje aangevinkt:
    Altijd pictogrammen weergeven, nooit miniaturen.

    Nadat ik dat vinkje weggehaald had was alles weer inorde.

    Bedankt voor het mee denken.
    Ik raak zelden wat kwijt, het duurt soms wel lang voordat ik het gevonden heb...

  11. #11
    Tera Honourable Senior Member edmoor's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Zuid-Holland
    Oeps momentje dus
    "Hardware: The parts of a computer system that can be kicked. "
    Op rechtstreekse vragen via email reageer ik niet. Daar is het forum voor.

  12. #12
    Mega Senior kostenzer's avatar
    Geregistreerd
    3 juni 2007
    Locatie
    Gebrook
    Ja, kan de beste gebeuren, de stomste het eerste...
    Ik raak zelden wat kwijt, het duurt soms wel lang voordat ik het gevonden heb...

  13. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren
Aanbiedingen