Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 14 van 14

Onderwerp: TV geeft geluid en signaal bij hdmi maar geen beeld

  1. #1
    Senior Member sleutelmen's avatar
    Geregistreerd
    21 augustus 2012
    Vraag is niet opgelost

    TV geeft geluid en signaal bij hdmi maar geen beeld

    Hallo allemaal,
    Ik heb een tv die alleen nog geluid geeft en een signaal dat er iets aan de hdmi verbonden is maar ik heb geen beeld. Het backlight brandt wel, als ik er met een zaklamp op schijn zie ik helemaal niks op het scherm. de tv heeft dus geen beeld maar wel geluid en een signaal en backlight staat aan. Waar ligt dit aan, het tcon board heb ik al vervangen, ligt het aan het main board?
    Groeten Marc

  2. #2
    Giga Senior
    Geregistreerd
    5 augustus 2017
    Over welke tv gaat het merk/type/etc... zoveel mogelijk.
    Waarom dacht je dat het tcon board stuk was? (hoe duur is die voor die TV?)

  3. #3
    Senior Member sleutelmen's avatar
    Geregistreerd
    21 augustus 2012
    Het merk is : toshiba 40l7363d , Eerst had het tv ook geen geluid nadat ik het tcon board had vervangen had die wel geluid ineens maar nog geen beeld op de hdmi tenminste ik kan vga ook even testen en andere aansluitingen

  4. #4
    Senior Member sleutelmen's avatar
    Geregistreerd
    21 augustus 2012
    alleen de aan/uit/standby knop op de tv doet wel , de knop voor het aanpassen van het volume daarentegen niet. Overigens de videochip op het moederbord wordt best heet.

  5. #5
    Giga Senior
    Geregistreerd
    5 augustus 2017
    Dit al geprobeerd terug naar defaults?
    https://support.toshiba.com/support/...tentId=2817070
    op gevoel doen... of met externe monitor?
    Of kan Toshiba hem remote overnemen of moet je op TV eerst iets aanklikken....

  6. #6
    Senior Member sleutelmen's avatar
    Geregistreerd
    21 augustus 2012
    nee ik kan niks zien en ik krijg geen response van de tv als ik ergens op druk

  7. #7
    Giga Senior
    Geregistreerd
    5 augustus 2017
    Je schreef wel geluid.. maar dat klopt dan niet? (geeft niet maar om het beeld compleet te krijgen).

    https://www.amazon.de/product-review...owViewpoints=0
    Komt vaker voor... de recensies bij Amazon waren trouwens niet zo denderend/sterk verdeeld.

    Wat heb je er voor betaald en welk jaar gekocht ? Te goedkoop en al 5j oud... vrees dat je dan je verlies moet nemen, wat kost een compleet moederbord wel....

  8. #8
    Senior Member sleutelmen's avatar
    Geregistreerd
    21 augustus 2012
    ja inderdaad, de tv heeft wel geluid nadat ik het tcon board vervangen had maar nog steeds geen beeld althans geen foto , backlight doet wel, als ik de tv verbind met hdmi kun je wel zien dat de backlight zich afstelt maar het beeld blijft weg

  9. #9
    Giga Senior
    Geregistreerd
    5 augustus 2017
    Kijk eens of Toshiba een tv forum heeft waar de kennis zit. Grotere kans dat er iemand met betere kennis/tips zit.
    Of zo iemand moet zich nog melden.
    Zag dat ze op ebay nog aangeboden worden voor 250-280 euro.
    Nieuw onder de 600 stond er bij eentje.
    Als je dan 200 euro voor een moederbord moet gaan betalen.... ?

    Edit: kijk hier eens
    https://forum.toshiba.eu/forumdispla...new-TV-models&
    Laatst aangepast door route99 : 9 juni 2018 om 20:18

  10. #10
    Senior Member sleutelmen's avatar
    Geregistreerd
    21 augustus 2012
    https://www.ebay.co.uk/p/Toshiba-50l...-02/1725327209, deze zag ik op ebay voor 30 euro maar ik zit nog te twijfelen, ik sluit niet uit dat het de power supply niet is die niet goed is

  11. #11
    Giga Senior
    Geregistreerd
    5 augustus 2017
    Past die bij jou, nrs niet hetzelfde toch qua model"
    Toshiba 50l4353d Main AV Board 32L4300 Rev 1.02

  12. #12
    Senior Member sleutelmen's avatar
    Geregistreerd
    21 augustus 2012
    ja op het moederbord die erin zit staat 32l4300

  13. #13
    Senior Member sleutelmen's avatar
    Geregistreerd
    21 augustus 2012
    O even een update, de knoppen op de tv zelf doen allemaal, ik heb geen afstandsbediening meer van die tv ,maar volume verhogen en verlagen werkt(twee knoppen op de tv zelf) en als ik bijvoorbeeld een zwart plaatje opzoek op mijn laptop(die verbonden is met hdmi) dan kun je zien dat het backlight bij zwart dimt en bij wit harder gaat branden. MAAR NOG STEEDS GEEN BEELD, Zal dit een panel zijn dat niet werkt

  14. #14
    Giga Senior
    Geregistreerd
    5 augustus 2017
    Kun je niet toch effe proberen wat meer gegevens te krijgen op het forum daar?
    Als het de voeding is kun je met een relatief simpele meter de spanningen op de aangegeven punt ff checken.
    Weet niet wat de vervanging vd voeding ook nog kost, maar het heeft geen zin idd om het mobo te vervangen, die op zich voor ca 30 euro niet duur is.
    Soms staan er bij de aansluitingen de spanningen op het mobo maar lang niet altijd... Zou je nog na kunnen lopen.

  15. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren