Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 7 van 7

Onderwerp: macro verplaatst naar userform geeft fout

  1. #1
    Senior Member
    Geregistreerd
    27 april 2016
    Vraag is opgelost

    macro verplaatst naar userform geeft fout

    Goedemiddag

    Ik heb een macro die als button gewoon werkt, en doet wat ik graag wil doen. Maar nu wil ik deze in het
    userform plaatsen omdat ik van de vervelende button af wil.
    Ik heb de code nu aan een button in het userform gehangen alleen nu krijg ik de volgende melding
    variabele niet gedefinieerd.

    heb geen idee waarom dat is.... en zo een expert in VBA ben ik niet.... kan iemand mij op weg helpen.

    Code:
    Private Sub CommandButton350_Click()
        c00 = "c:\Planning 50I50\uren2018.xlsm"
        Range("A1").Select
        Selection.AutoFilter Field:=1, Visibledropdown:=False
        ActiveWindow.DisplayHeadings = True
        Application.DisplayNoteIndicator = True
        Application.DisplayStatusBar = True
        Application.DisplayFullScreen = False
        Sheets("urenlijst").Columns.EntireColumn.Hidden = False
        Sheets("urenlijst").Columns("B:G").EntireColumn.Hidden = False
        Sheets("urenlijst").Columns("CP:CR").EntireColumn.Hidden = False
        Rows("87").Select
        Selection.EntireRow.Hidden = False
        Rows("108").Select
        Selection.EntireRow.Hidden = False
        ActiveWindow.Zoom = 100
        Range("A1").Select
    Application.ScreenUpdating = False
      With Range("A3:CQ" & Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row)
        .AutoFilter 95, "ja"
        .Offset(1).Resize(, 94).Copy
        Workbooks.Open c00
          Sheets("Uren").Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Offset(1).PasteSpecial Paste:=xlPasteValues, Paste:=x1pasteFormat, Paste:=xlPasteAllUsingSourceTheme
        ActiveWorkbook.Close True
        .AutoFilter
      End With
    End Sub

  2. #2
    Tera Honourable Senior Member edmoor's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Zuid-Holland
    Staat in de code van het userform bovenin Option Explicit?
    Haal deze er dan weg.
    "It's hardware that makes a machine fast. It's software that makes a fast machine slow. "
    Op rechtstreekse vragen via email reageer ik niet. Daar is het forum voor.
    Lees ook: http://www.helpmij.nl/forum/announcement.php?f=5

  3. #3
    Mega Senior
    Verenigingslid
    SjonR's avatar
    Geregistreerd
    10 november 2016
    Locatie
    Zaandam
    Afstand tot server
    ±116 km
    of

    Code:
    Dim c00 as String

  4. #4
    Tera Honourable Senior Member edmoor's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Zuid-Holland
    Of c00 helemaal niet gebruiken en het document opgeven achter Workbooks.Open
    Hij wordt maar 1x gebruikt.
    "It's hardware that makes a machine fast. It's software that makes a fast machine slow. "
    Op rechtstreekse vragen via email reageer ik niet. Daar is het forum voor.
    Lees ook: http://www.helpmij.nl/forum/announcement.php?f=5

  5. #5
    Senior Member
    Geregistreerd
    27 april 2016
    Inderdaad het werkt bedankt, maar heeft dat nog invloed op iets anders.....?

  6. #6
    Tera Honourable Senior Member edmoor's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Zuid-Holland
    Option Explicit bedoel je?
    Dat geeft aan dat je iedere variabele die je maar gebruikt verplicht moet declareren.
    "It's hardware that makes a machine fast. It's software that makes a fast machine slow. "
    Op rechtstreekse vragen via email reageer ik niet. Daar is het forum voor.
    Lees ook: http://www.helpmij.nl/forum/announcement.php?f=5

  7. #7
    Senior Member
    Geregistreerd
    27 april 2016
    Bedankt voor de uitleg.

  8. Dit topic is automatisch gesloten omdat er sinds vier maanden niet meer op gereageerd is.

    Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren