Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 6 van 6

Onderwerp: Kan niet naar opgegeven record gaan

  1. #1
    Member
    Geregistreerd
    25 augustus 2013
    Vraag is opgelost

    Kan niet naar opgegeven record gaan

    Hoi,
    Ik heb een invoerformulier met leveranciers en tarieven. Het formulier is gebaseerd op een query die zijn gegevens haalt uit enkele (4) tabellen.
    Invoeren en rapporteren werkt prima
    Nu wil ik aan de query een apart tabelletje toevoegen met volumes. Dusdanig dat elk leverancier/tarief record met hetzelfde volume gaat rekenen.
    Dus het volume voer ik 1 keer in en dan vindt voor elke record de berekening plaats.
    Zodra ik de volume tabel in de query toevoeg echter kan ik via het invoerformulier geen records meer toevoegen.
    Ik krijg dan de melding: "kan niet naar opgegeven record gaan"

    Wat zie ik hier over het hoofd?

  2. #2
    Tera Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    OctaFish's avatar
    Geregistreerd
    6 februari 2009
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    Ik heb geen idee wat je bedoelt; plaats een voorbeeldje zou ik zeggen.
    Gebruik de QUOTE knop alleen als je iets wit citeren.
    Op deze pagina kun je zien hoe je met TAGS werkt.

  3. #3
    Senior Member JohanRVT's avatar
    Geregistreerd
    2 maart 2011
    Locatie
    Otegem
    Afstand tot server
    ±290 km
    In je eerste versie was de query "bewerkbaar" en door het toevoegen van je tabel niet meer. Outer - of inner joins niet goed gelegd misschien?

  4. #4
    Tera Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    OctaFish's avatar
    Geregistreerd
    6 februari 2009
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    Het gokseizoen is geopend . Daarom vroeg ik om een bestandje.
    Gebruik de QUOTE knop alleen als je iets wit citeren.
    Op deze pagina kun je zien hoe je met TAGS werkt.

  5. #5
    Member
    Geregistreerd
    25 augustus 2013
    Ik heb de query en het formulier opnieuw opgebouwd en nu werkt het perfect. Geen idee waarom het in eerste instantie niet werkte want de opbouw is hetzelfde. Zou het een foutje in access kunnen zijn ?
    Enfin, probleem opgelost.
    Dank voor de reacties.

  6. #6
    Tera Honourable Senior Member
    Verenigingslid
    OctaFish's avatar
    Geregistreerd
    6 februari 2009
    Locatie
    Rotterdam
    Afstand tot server
    ±151 km
    Er kan wel eens iets fout gaan met een formulier, maar meestal pas als je iets essentieels aan je db hebt veranderd en er ‘residu’ van de oude omgeving blijft staan, waardoor een formulier dan helemaal niet meer werkt. In dat soort gevallen is weggooien en opnieuw maken de enige oplossing.
    Gebruik de QUOTE knop alleen als je iets wit citeren.
    Op deze pagina kun je zien hoe je met TAGS werkt.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren