Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 10 van 10

Onderwerp: "Opslaan als" werkt niet meer

  1. #1
    Junior Member
    Geregistreerd
    5 oktober 2008
    Vraag is niet opgelost

    "Opslaan als" werkt niet meer

    Hallo ,

    Ik heb al een paar dagen last dat ik bestanden niet meer kan opslaan bij "Opslaan als"
    Als ik een schermafbeelding wil opslaan of een bewerkte foto onder een andere naam wil opslaan dan geef windows een melding alsof ik een bestand wilt openen die de computer niet kan vinden... conflictje lijkt mij.
    Ik heb het geprobeerd met mijn standaard programma ifanview en met het standaard windows programma maar bij beide werkt het niet.
    Ik heb naar een oplossing gezocht en een post gevonden waar ik een ander account moest maken en het daar eens moest proberen. Dat werkte wel gewoon.
    Dus het moet een instelling zijn die ik per ongeluk heb veranderd.
    Kan iemand mij helpen met dit probleem ?

    Kan helaas geen foto laten zien want hij is te groot voor het forum en ik kan niets verkleinen en opnieuw opslaan dus..... oh ja, en ik ben een absolute kluns wat instellingen betreft....

  2. #2
    Tera Honourable Senior Member edmoor's avatar
    Geregistreerd
    8 september 2000
    Locatie
    Zuid-Holland
    Een exacte foutmelding zou wel handig zijn.
    "It's hardware that makes a machine fast. It's software that makes a fast machine slow. "
    Op rechtstreekse vragen via email reageer ik niet. Daar is het forum voor.
    Lees ook: http://www.helpmij.nl/forum/announcement.php?f=5

  3. #3
    Junior Member
    Geregistreerd
    5 oktober 2008
    ben even bezig geweest met een voorbeeld sorry
    Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  resized 2.jpg
Bekeken: 24
Grootte:  287,7 KB
    Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  resized.jpg
Bekeken: 22
Grootte:  10,8 KB

  4. #4
    Giga Honourable Senior Member manamana's avatar
    Geregistreerd
    30 augustus 2011
    Locatie
    Venray, mooiste van Nederland
    Gebruik je soms onedrive...?

  5. #5
    Junior Member
    Geregistreerd
    5 oktober 2008
    Ik ben wel lid maar gebruik het niet actief en het start niet op als ik windows start...
    De laatste keer dat ik op one-drive zat is denk ik 5 maanden geleden.

  6. #6
    Giga Senior
    Geregistreerd
    13 juni 2016
    Zou eens scannen met MBAM en een chkdsk /f doen. Add-ins e.d. willen ook nog wel eens de oorzaak zijn.

  7. #7
    Junior Member
    Geregistreerd
    5 oktober 2008
    Ik heb net beide gedaan en er kwam niets uit.
    Ik ben er wel achter gekomen dat ik wel gewoon kan opslaan op een andere schijf. Dus het is een C schijf probleem...

  8. #8
    Giga Senior
    Geregistreerd
    13 juni 2016
    Dan ligt voor de hand dat je met een corrupt account te maken hebt. Mogelijk is er ergens een fout ontstaan met je account/usermappen. sfc /scannow nog mogelijk?

  9. #9
    Giga Honourable Senior Member manamana's avatar
    Geregistreerd
    30 augustus 2011
    Locatie
    Venray, mooiste van Nederland
    Geef die foto een andere naam. Dat ding bestaat al als ik je afbeelding zie. Op slaan als moet altijd lukken.

    Kopiëren en plakken in In Word , dan kun je rechtsklikken op een afbeelding en opslaan als afbeelding kiezen en dan opslaan als .jpg.

    Je kunt ook het geheel opslaan als webpagina en daar de afbeelding(en) uit halen en de rest verwijderen.
    Laatst aangepast door manamana : 14 januari 2019 om 17:07

  10. #10
    Junior Member
    Geregistreerd
    5 oktober 2008
    Senso : Ik zal morgen dat sfc proberen.
    ManaMana : Opslaan met een nieuwe naam doet het ook niet want ik geef het al een nieuwe naam omdat het met zowel oude bestanden als met nieuwe bestanden gebeurt...

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren