Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 13 van 13

Onderwerp: Partitie maken

  1. #1
    Vraag is opgelost

    Partitie maken

    Hallo ,
    Vandaag een medion pc gekocht bij de aldi en ik wil een partitie aanmaken zeg maar een D - schijf voor bv back-ups .
    Dus als er iets mis is met de C-schijf ik een back-up kan terug zetten .
    Voorheen gebruikte ik hiervoor het programma G-parted , maar heb dit niet meer en heb begrepen dat het makkelijker kan .
    Wie legt mij uit hoe dit te doen .

    Mvg.
    Hans

  2. #2
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2005
    Kan gewoon in Windows zelf met b.v. Minitool free.
    https://www.partitionwizard.com/free...n-manager.html

    Maar een backup zet je nooit op dezelfde schijf waar Windows opstaat maar een andere schijf.
    Welke Medion is het?
    We zijn niet helderziend, informatie graag, gebruik Speccy
    https://www.piriform.com/speccy/download

    https://www.piriform.com/docs/speccy...ile-to-the-web
    Sometimes, a vendor may misleadingly advertise the I/O clock rate by labeling the MT/s as MHz.

  3. #3
    Giga Senior
    Geregistreerd
    5 augustus 2017
    Dat heeft alleen in als backup station als de D-schijf op een andere harde schijf zit.
    Crasht de harde schijf waar C (en D) opzit(ten) dan heb je niks aan een backup op D.
    Kun je een extra harde schijf plaatsen in de Medion pc?
    Of heb je een externe schijf beschikbaar vor dit doel?
    Het liefst maak je 2 backups.

  4. #4
    De aanbieding van de aldi ,
    Akoya P32010 ( MD 34140 )

  5. #5
    Giga Senior
    Geregistreerd
    5 augustus 2017
    Zet het de volgende keer er meteen bij. . . In dit systeem zit een tweede harde schijf dus als je die in het beheer vd computer of minitools bekijkt is ie er of je maakt hem meteen aan.

  6. #6
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2005
    Lijkt me sterk dat die 2e schijf geen partities heeft, maak eens een screenshot van die Minitool of schijfbeheer en plaats die hier.
    We zijn niet helderziend, informatie graag, gebruik Speccy
    https://www.piriform.com/speccy/download

    https://www.piriform.com/docs/speccy...ile-to-the-web
    Sometimes, a vendor may misleadingly advertise the I/O clock rate by labeling the MT/s as MHz.

  7. #7
    Giga Senior
    Geregistreerd
    5 augustus 2017
    Leek mij ook al.....

  8. #8
    Hallo ,
    Als ik het goed begrijp kijkend naar de screenshot hoef ik niets te doen .
    De C-schijf is 250 GB groot , 4 partities waarvan ik niet alle begrijp .
    De D-schijf is 1 TB groot , 2 partities waarvan 1 recovery .
    Bijgevoegde kleine afbeeldingen Bijgevoegde kleine afbeeldingen Klik op afbeelding voor grotere versie

Naam:  Naamloos.gif‎
Bekeken: 8
Grootte:  230,2 KB  

  9. #9
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2005
    Back-up op de D: laten zetten, welke software ga je daarvoor gebruiken?
    Ben zelf tevreden met Aomei en laat elke dag op een gezette tijd een incrementele back-up maken, heb je wel een bootable USB stick van nodig die je in die tool kunt maken.
    We zijn niet helderziend, informatie graag, gebruik Speccy
    https://www.piriform.com/speccy/download

    https://www.piriform.com/docs/speccy...ile-to-the-web
    Sometimes, a vendor may misleadingly advertise the I/O clock rate by labeling the MT/s as MHz.

  10. #10
    Hallo ,
    Een back-up maken kan toch in windows 10 zelf , vroeger deed ik dat met acronis .

  11. #11
    Giga Senior
    Geregistreerd
    5 augustus 2017
    Als je doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg......
    Alleen ff checken...

  12. #12
    Tera Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    30 december 2005
    Quote Origineel gepost door Hansscheer Bekijk Bericht
    Hallo ,
    Een back-up maken kan toch in windows 10 zelf , vroeger deed ik dat met acronis .
    Microsoft onderhoud zijn eigen back up niet meer en er wordt 3 party software geadviseerd, Acronis heeft dacht ik ook een gratis uitvoering.
    We zijn niet helderziend, informatie graag, gebruik Speccy
    https://www.piriform.com/speccy/download

    https://www.piriform.com/docs/speccy...ile-to-the-web
    Sometimes, a vendor may misleadingly advertise the I/O clock rate by labeling the MT/s as MHz.

  13. #13
    Giga Senior
    Geregistreerd
    5 augustus 2017
    Aomei backupper bevalt me ook goed. Ook gratis.

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren