Helpmij.nl
Helpmij.nl
Helpmij.nl
Steun Helpmij.nl! Klik hier     Computerprobleem? Klik hier!

Quote

Weergeven resultaten 1 tot 8 van 8

Onderwerp: Kopieren van Hoofdmenu naar blad Orders geeft fout melding

  1. #1
    Junior Member
    Geregistreerd
    31 juli 2019
    Vraag is niet opgelost

    Kopieren van Hoofdmenu naar blad Orders geeft fout melding

    Ik heb een aantal gegevens die ik wil kopieren naar een ander blad.
    Hij heeft het 1 keer gedaan en waarschijnlijk heb ik verandert maar wat weet ik niet.
    Foutmelding: Fout 1004 tijdens uitvoering. Door de toepassing of door object gedefinieerde fout

    Voorbeeld:
    Hoofmenu: hier komen bepaalde gegevens te staan. Door op de knop Opslaan te drukken dienen deze gegevens naar blad "Orders" te worden gekopieerd.

    Dit werkt dus niet.

    Ik heb ook een knop op Blad "Orders" met "Select" erop, deze zou dan weer als ik de order nodig heb alle informatie weer terug op de plaats op het hoofdmenu moeten komen.

    Zie bestand:

    Alle hulp is welkom

    Met vriendelijke groet
    Peter
    Bijgevoegde bestanden Bijgevoegde bestanden

  2. #2
    Senior Member
    Verenigingslid

    Geregistreerd
    27 februari 2016
    code knop opslaan:
    Code:
    Set lastrow = Sheets("Orders").Range("B10002").End(x1Up)
    verander de 1 in End(x1Up) in een l(Leo)
    Met vriendelijke groet,
    Albert

  3. #3
    Junior Member
    Geregistreerd
    31 juli 2019
    Beste Albert,

    Bedankt voor de snelle oplossing.

    Met vriendelijke groet
    Peter

  4. #4
    Giga Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    18 juli 2008
    Je gehele code gereduceerd tot:
    Code:
    Sub Oplsaan_Klikken()
      For Each area In Sheets("hoofdmenu").Range("d6:d15,j6:j15,p6:p11,p13:p16,t6:t16").Areas
       sv = sv & Join(Application.Transpose(area.Value), "|") & "|"
      Next
      sv = Split(sv, "|")
    Sheets("orders").Cells(Rows.Count, 2).End(xlUp).Offset(1).Resize(, 42) = sv
    End Sub
    Of voor de oneliners.
    Code:
    Sub Oplsaan_Klikken()
    Sheets("orders").Cells(Rows.Count, 2).End(xlUp).Offset(1).Resize(, 42) = Split(Join(Application.Transpose(Range("d6:d15").Value), "|") & "|" & Join(Application.Transpose(Range("j6:j15").Value), "|") & "|" & Join(Application.Transpose(Range("p6:p11").Value), "|") & "|" & Join(Application.Transpose(Range("p13:p16").Value), "|") & "|" & Join(Application.Transpose(Range("t6:t16").Value), "|") & "|", "|")
    End Sub
    Laatst aangepast door HSV : 13 augustus 2019 om 22:53
    ____________
    Met vriendelijke groet,
    Harry

    Lag nooit om de keuzes van dien vraauw, bist ter zulf aine van....
    (Grunnegs-Gronings)

  5. #5
    Junior Member
    Geregistreerd
    31 juli 2019
    Goedemorgen Harry,

    Bedankt hiervoor.

    Maar wat is het verschil tussen deze 2 codes?

    met vriendelijke groet
    Peter

  6. #6
    Giga Honourable Senior Member
    Geregistreerd
    18 juli 2008
    Goedemorgen,

    Op de schrijfwijze na tussen die twee codes die ik heb geschreven niets Peter.
    In tegenstelling tot jouw code schrijven die twee codes alles in 1x weg i.p.v. 42x.
    ____________
    Met vriendelijke groet,
    Harry

    Lag nooit om de keuzes van dien vraauw, bist ter zulf aine van....
    (Grunnegs-Gronings)

  7. #7
    Senior Member
    Verenigingslid

    Geregistreerd
    27 februari 2016
    Voor de knop Select, twee mogelijkheden.
    Bijgevoegde bestanden Bijgevoegde bestanden
    Met vriendelijke groet,
    Albert

  8. #8
    Junior Member
    Geregistreerd
    31 juli 2019
    Beste Albert,

    Bedankt voor je reactie en hulp.
    Ik ga ermee aan de slag.

    Met vriendelijke groet
    Peter

Berichtenregels

  • U mag geen nieuwe vragen starten.
  • U mag niet reageren op berichten.
  • U mag geen bijlagen versturen.
  • U mag uw berichten niet bewerken.
  •  
Helpmij.nl
Helpmij.nl

Helpmij.nl en business

Partners
Sponsoren